Velmi nedávno jsem na malém šumavském letišťátku viděl starý herky. A Šonku.
Výkon Anduly, která tu nízko nad letištěm trošičku zablbla po té, co vysadila neposlušné pány za letu, byl pro mne jen o maličko méně zážitkovější než výkon zmiňovaného Šonky.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Jak jsem se na to video koukal, viděl bych to na překročení nepřekročitelné a násl. "vytuhnutí" řídících ploch, tedy snížení účinnosti.
K vytuhnutí nepotřebuješ překročit Vne a naopak při překročení Vne nemusí dojít k vytuhnutí. Skoro to s sebou jakože nesouvisí.
Borec jednoduše nezvládl zatáčku. Z pohledu z kabiny to zřejmě vypadá ok - míří čumákem nad horizont, ale ve skutečnosti se už sune po křídle. Když mu to dojde a začne srovnávat, je už pozdě.
Upravil/a 1stCL_Jiricek dne 05-09-2017 14:08
Furt je tu ta základní věc, kdo tu ten slum postaví? Vietnamec, Ukrajinec, Slovák, nebo ti cizáci co jich je Praha plná?
Do 20let jich v Africe bude 2x tolik co dneska. Toho se dožiješ. A jestli EU neuzavře pořádně hranice a začnou je sem pod tlakem lifrovat, do 5let máš v Pze slumy. Můj odhad
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.