To jo Leku po projektoru pokukuju už dlouho. musí to být paráda.
Chci se znovu zeptat: Abych do CoD dostal všechny poslední aktualizace tak mám "dát": v rolovacím okénku zvolit Teamfusionupdate-TFCoD vlastnosti záložka betaverze.
Kuvra ale kde rozkliknu tu roletu . Zapoměl jsem to a už jsem poklikal půl evropy a furt nic.
Jinak takhle vypadá polet v měřítku 1:1
- měřil jsem to a šířka kabiny je rozměrově odpovidající skutečnému letadlu.
Projektor jede ze 3,5 metrů nad hlavou (polička pod stropem).
PS: samozřejmě je v pokoji jinak uplná tma - tohle bylo nasviceny kvuli fotaku takže je videt ten bordel okolo
musím se taky jednou "pitbullácky" pochlubit
Upravil/a CSL_Lekk dne 03-10-2017 11:12
no ono tyhle fotky jsou brané ode dveří - aby bylo videt celé I s kniplem.
Takže tam ta perspektiva není videt.
Jinak sedím cca 2 metry od zdi tudíž mam to na hraně abych viděl celý obraz.
Pixelace není vubec problem - je to WXGA 1280×800 --> 1M pixelů, ale samozřejmě ten rastr je trochu videt když jdete blíže. holt to není HD projektor za 35 litrů.
To co dává největší pocit reality je že jste ve tmě, takže jste pocitově opravdu v letadle a zbytek světa neotravuje.
Bohužel negativa jsou že musíte tahat jako ve skutečném letadle - tj to co na monitoru je malinká dráha je ve skutečnosti na projektoru dost velký usek. tj. permanentně strílim za letadlo nebo nad něj. ..ale to se neda moc popsat - to byste si museli zažít. Každopádně už chápu proč se piloti vyhejbali manevrovému boji - to je vam taková makačka (a to tam nemám žádný g-ečka) - zatím
Jinak takhle vypadá polet v měřítku 1:1
- měřil jsem to a šířka kabiny je rozměrově odpovidající skutečnému letadlu.
Projektor jede ze 3,5 metrů nad hlavou (polička pod stropem).
PS: samozřejmě je v pokoji jinak uplná tma - tohle bylo nasviceny kvuli fotaku takže je videt ten bordel okolo
musím se taky jednou "pitbullácky" pochlubit
To vlevo na stěně kde je vidět letící letadlo je přídavný monitor jako zpětné zrcátko?
To vlevo na stěně kde je vidět letící letadlo je přídavný monitor jako zpětné zrcátko?
to je výzdoba pracovny - abych viděl letadýlka i když mam rozsvíceno
ale osobně tomu říkám "zed nářků"...jelikož si furt naříkám, že se s nima nikdy v reálu neproletim..mam tam ještě spita, hurika a befko...jo a pak taky čáslavskej schwarm s gripikama a ještě alky z pardubic.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.