Ano,
a ještě bych je oknom vyhádzal a vo vzduchu do riti nakopal woe to byla taková pecka, že ten výbuch kotle ji vyhodil z kolejí-možná Upravil/a Pepe dne 11-04-2015 12:50
Nebudu lhát, videa od Pepeho mě nutěj dát tomu CLODu šanci i když většinou hraju BoS, až nainstaluju sedmičky a pokoupim lepší periferie tak snad někdy zalítam též nad kanálem
Zajímavý to je, jen je to poměrně málo relevantní pro samotnou hru. Pomalé srážky ve vzduchu se sice sem tam dějí, ale není to stěžejní herní náplň. Možná že ten rozdíl může mít vliv jednou za sto let, když se dva drcnou, když letí spolu ve formaci. Pak je asi jasné, že v BOSku je nějaká šance, že se třeba jen přivohnou. No a je ještě otázka, jaký to má vliv na FM. Vliv na FM vlastně nemusí nijak moc odpovídat vizualizaci.
Mě spíš posledně zaujalo, jak Pepe sundal ten vlak z kolejí (a ještě je přitom nakopal do prdele).
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.