Rof - NEWS!
|
WT_Flan |
Přidané 03-02-2013 22:58
|
Uživatel
Příspěvek: 1824
Založený: 30.09.05
|
No jo, jenze kolik nadrzi musi cloek spotrebovat aby narazil na podobneho "zoufalce" v takove vysce ? ( 4 km ) |
|
|
|
Bierglass |
Přidané 03-02-2013 23:06
|
Diskutující
Příspěvek: 2607
Založený: 12.05.10
|
Baron napsal:
Robo, uz som pisal ze koncim debatu na CLOD v tomto vlakne. Toto je totiz o RoF. Ak chces debatovat na temu ake maju Nemci uberstroje v CLoDe, vytvor prosim samostatne vlakno. Dakujem za pochopenie.
Správně Barone.Bavíme se zde s člověkem ,kterého nick jsem na RoF serverech neviděl. |
|
|
|
Robo |
Přidané 03-02-2013 23:38
|
Uživatel
Příspěvek: 1836
Založený: 01.10.05
|
V pohode Baron, myslim, ze sme tych Nemcov dali na pravu mieru a netreba to nejak rozvadzat ani zakladat extra vlakno. Dufam, ze suhlasis, ze problemy s FM v RoFke nie su vyrabane tvorcami narocky aby sa poskodili darebaci nemci, ale ide o bezny simulatorovy FM bordel.
Bierglass napsal:Správně Barone.Bavíme se zde s člověkem ,kterého nick jsem na RoF serverech neviděl.
Aky mam v RoFke nick? |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 04-02-2013 00:11
|
Stařešina
Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Robo napsal:
... ze problemy s FM v RoFke nie su vyrabane tvorcami narocky aby sa poskodili darebaci nemci, ale ide o bezny simulatorovy FM bordel.
Já ti nevím, vnitřně pocitově se spíš kloním k přesvědčení, že jde o obchod. Jason chce prodat. Třeba předpokládá, že jeho potenciální zákazník chce skočit do "nejlepší" stíhačky války a vítězit. A když mu to nebude umožněno, nic dál už nekoupí. Ostatně oni u 777 určitě mají statistiku kupování letadel a asi vědí, který letadlo se kupuje nejvíc/první atp. Což to jim jeden nemůže mít úplně za zlé. Teď si představte, že nadšené nové pilotní eso skočí do svého zbrusu nového blouda a jde do online akce. A nic nesestřelí, protože nikoho nedožene a do zatáček s ním nikdo nepůjde. Dolary necinkají. |
|
|
|
Bierglass |
Přidané 04-02-2013 06:34
|
Diskutující
|
Robo napsal:
V pohode Baron, myslim, ze sme tych Nemcov dali na pravu mieru a netreba to nejak rozvadzat ani zakladat extra vlakno. Dufam, ze suhlasis, ze problemy s FM v RoFke nie su vyrabane tvorcami narocky aby sa poskodili darebaci nemci, ale ide o bezny simulatorovy FM bordel.
Bierglass napsal:Správně Barone.Bavíme se zde s člověkem ,kterého nick jsem na RoF serverech neviděl.
Aky mam v RoFke nick?
Vyjadřuješ se zde jako kdyby jsi létal RoF každý den.Ale ve statistikách dvou nejnavštěvovanějších serverů tvůj Nick není.Tak že z toho logicky vyplývají dvě možnosti.Ta první je,že létáš pod jiným nickem. Ta druhá možnost pak je ,že se tu rozepisuješ o věcech o,kterých nic nevíš. |
|
|
|
Bierglass |
Přidané 04-02-2013 06:45
|
Diskutující
|
Rumcajs napsal:
Robo napsal:
... ze problemy s FM v RoFke nie su vyrabane tvorcami narocky aby sa poskodili darebaci nemci, ale ide o bezny simulatorovy FM bordel.
Já ti nevím, vnitřně pocitově se spíš kloním k přesvědčení, že jde o obchod. Jason chce prodat. Třeba předpokládá, že jeho potenciální zákazník chce skočit do "nejlepší" stíhačky války a vítězit. A když mu to nebude umožněno, nic dál už nekoupí. Ostatně oni u 777 určitě mají statistiku kupování letadel a asi vědí, který letadlo se kupuje nejvíc/první atp. Což to jim jeden nemůže mít úplně za zlé. Teď si představte, že nadšené nové pilotní eso skočí do svého zbrusu nového blouda a jde do online akce. A nic nesestřelí, protože nikoho nedožene a do zatáček s ním nikdo nepůjde. Dolary necinkají.
Já tento přístup chápu třeba ve War Thunderu,kde mi nevadí že,že když jsem v Emilu a Čajce se nedaří mně ukroutit,tak mi zamává a uletí.V této hře to tak je a nikdo tuto hru nebere jako simulátor.Ale u RoF, kde se borci chlubí HiFi technologií na zpracování LM a hrdě se bijí v prsa jaký,že to je úžasný simulátor mně to prostě vadí.Snižuje to tuto hru na úroveň War Thunderu. |
|
|
|
Robo |
Přidané 04-02-2013 09:59
|
Uživatel
Příspěvek: 1836
|
Bierglass napsal:
Vyjadřuješ se zde jako kdyby jsi létal RoF každý den.Ale ve statistikách dvou nejnavštěvovanějších serverů tvůj Nick není.Tak že z toho logicky vyplývají dvě možnosti.Ta první je,že létáš pod jiným nickem. Ta druhá možnost pak je ,že se tu rozepisuješ o věcech o,kterých nic nevíš.
Aky mam v RoF nick? Naposledy som lietal predvcerom doobeda, poradim ti.
Nepisal som o jednotlivostiach FM, pretoze aj ked RoFku lietavam (a castejsie ako si myslis), o letovych vlastnostiach WWI lietadiel toho viem velmi malo. Sledujem vlakna o lietadlach a mrzi ma rovnako ako kazdeho, ze su v hre nezrovnalosti napr. ohladom Camelu a Albatrosov. Ak som sa o niecom ropzisal, tak to bol tvoj ukrivdeny chudiatkonemecky postoj a tvrdenie, ze tie FM su zmrsene narocky, aby Nemci nahodou nevyhrali. To je podla mna znacne obmedzene a paranoidne tvrdenie a reagoval som len kvoli podivnemu pausalnemu preneseniu tohto paranoidneho nazoru aj na vsetky ostatne simy.
A na okraj - ja som si ozaj myslel, ze to maju prebadane a ze to je HiFi supersimulator, a vidim, ze to je rovnaky bordel ako vsetky ostatne simulatory. A preco by aj nebol, vzdy to je o interpretacii FM a kompromisoch ako kazda ina hra. Ak su tam take zavazne nezrovnalosti, ze nesedia pomery vykonov lietadiel a vytocis to vo vytocis nemas a uletis tomu comu uletiiet nemas tak to je skoda a dufam, ze to potichu opravia.
Rumcajs - presne tak, mozes sa k tomu pocitovo klonit, ja Ti tvoj nazor neberiem. Predstava, ze by Jason prisiel do ofisu a povedal tam 'chlapci spravte mi toho Camela trosku rychejsieho, nech dostanu Nemcuri na kakac a hlavne nech si to kupi co najviac ludi', je pre mna dost nepredstavitelna.' |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 04-02-2013 10:07
|
Stařešina
|
Robo já si nemyslím, že by to bylo něco antiněmeckého. Nebo že by chtěl, aby němci dostávali na frak. Vidím v tom jen kalkul. Každá firma se snaží prodat. A podle mě jeho primární zájem je dodat něco, co většina kupujících očekává. Simulace je atribut, ne primární cíl. A pokud je někde ve sporu s primárním cílem, navíc v nejisté sféře těch německých letadel, proč si trochu nevypomoct. Jinak jistě jsou to jen pocity. 777 na dané téma zatvrzele mlčí a všechny topiky ohledně FM, DM, věrnosti atp. jsou na ofiko fóru označené TOPIC IS HEAVILY MODERATED! Nezbývá než spekulovat. |
|
|
|
310_Pip |
Přidané 04-02-2013 10:20
|
Uživatel
Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
Pokud si dobře pamatuji, tak 4 původní letadla byly Spad XIII, Nieuport 28, Albatros D.Va a Fokker D.VII... kdepak je ta ťava?
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 04-02-2013 10:26
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
Určitě to bude něco protiněmeckého, páč Německo prodává jako nic jiného. Modely, militárie, knihy... černé kříže jsou prostě sexy ovšem s jednou výjimkou a tou budou simulátory. Speciálně letecké simulátory. Tam vládne židozednářskobolševická klika.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 04-02-2013 13:36
|
Fusioner
Příspěvek: 12094
Založený: 29.09.05
|
Bierglass napsal:
Baron napsal:
Robo, uz som pisal ze koncim debatu na CLOD v tomto vlakne. Toto je totiz o RoF. Ak chces debatovat na temu ake maju Nemci uberstroje v CLoDe, vytvor prosim samostatne vlakno. Dakujem za pochopenie.
Správně Barone.Bavíme se zde s člověkem ,kterého nick jsem na RoF serverech neviděl.
A tak to je správný přístup a měl by se aplikovat nejen v RoF!
Neviděl jsem tě, tak si polib!
:))
ta RoF komunita je tak vstřícná...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 04-02-2013 13:58
|
Diskutující
Příspěvek: 3174
|
Ta RoF komunita je naprosto stejná!! Ne jiná, lepší, nebo horší. Hopříku STEJNÁ!
Napadá mne zda by nebylo lepší to celé řešit jinde. Nebo dokonce na jiné platformě. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 04-02-2013 14:06
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
Hoper napsal:
Bierglass napsal:
Baron napsal:
Správně Barone.Bavíme se zde s člověkem ,kterého nick jsem na RoF serverech neviděl.
A tak to je správný přístup a měl by se aplikovat nejen v RoF!
Neviděl jsem tě, tak si polib!
)
ta RoF komunita je tak vstřícná...
Pryč s CLOD komunitou!
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 04-02-2013 14:14
|
Stařešina
|
Já bych to zobecnil. Možná by stačilo říct "Pryč s komunitou!". No aby to bylo univerzální. Nebo supervýstižná vždy platící verze "PRYČ!". |
|
|
|
DarkTatka |
Přidané 04-02-2013 14:53
|
Uživatel
Příspěvek: 857
Založený: 20.09.10
|
Rumcajs napsal:
Já bych to zobecnil. Možná by stačilo říct "Pryč s komunitou!". No aby to bylo univerzální. Nebo supervýstižná vždy platící verze "PRYČ!".
Nebo odstranime "pryc", to je negativni, a pro jistotu i "komunitou" aby se nikdo neurazil a budeme na sebe jen sycet. "____ s ____!" Zkracene "S!". A kruh se uzavira.
[img]http://i66.photobucket.com/albums/h242/Obliteratu/complete/complete-blog-obi-vs-vader-circle-c.jpg[/img] is not a valid Image.
A máte to.
Bierglassi, stejnou metrikou "nemas co povidat" by mohli kluci ignorovat tebe ze mas jen 50 prispevku ve foru. A nedelaji to - diskutuji s tebou sporadane a slusne. Napadanim osobnosti nikoliv argumentu se nikam nedostaneme. |
|
|
|
Pragr |
Přidané 04-02-2013 15:20
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 303
Založený: 11.12.09
|
Bierglass napsal:
Zapoměl jsi udat výšku ve které se ten souboj odehrával.Nic méně,pravděpodobně v Camelovi seděl ještě větší hňup než obvykle,jinak by si DVII dal jako sváču. No ani ten údaj o výšce vlastně není tak důležitý,protože Ťava je rychlejší vždy a všude a výkonově neodpovídá deklarovaným vlastnostem, které uvádí 777 v různých letových hladinách.
Biere tady podle mne nemáš pravdu. Několikrát jsem měl na Syndikátech možnost porvat se se slušným pilotem Camelu (většinou někdo ze SYN) a pokud je to 1 vs 1 proti D.VIIF tak si ten Camel moc neškrtne. Pokud nepřistoupíš na jeho snahu zatáhnout tě do těsného dogfightu. Se D.VIIF si prostě buduješ energii, a když máš příležitost spadneš na něj z výšky. Celý souboj se tak prakticky odehrává na čistý vertikále, kde ten Camel zkrátka nestíhá.
Celá teorie má dvě malé vady:
1) nesmí se do toho zamotat další enemák
2) Camel kdykoli může dát čumák k zemi a nazdar. Vzhledem k tomu že se v divu za Bloudem rozpadne i D.XIIka tak eFko prostě nemá šanci soupeřovu úniku nijak zabránit. |
|
|
|
Bierglass |
Přidané 04-02-2013 17:28
|
Diskutující
|
Pragr napsal:
Bierglass napsal:
Zapoměl jsi udat výšku ve které se ten souboj odehrával.Nic méně,pravděpodobně v Camelovi seděl ještě větší hňup než obvykle,jinak by si DVII dal jako sváču. No ani ten údaj o výšce vlastně není tak důležitý,protože Ťava je rychlejší vždy a všude a výkonově neodpovídá deklarovaným vlastnostem, které uvádí 777 v různých letových hladinách.
Biere tady podle mne nemáš pravdu. Několikrát jsem měl na Syndikátech možnost porvat se se slušným pilotem Camelu (většinou někdo ze SYN) a pokud je to 1 vs 1 proti D.VIIF tak si ten Camel moc neškrtne. Pokud nepřistoupíš na jeho snahu zatáhnout tě do těsného dogfightu. Se D.VIIF si prostě buduješ energii, a když máš příležitost spadneš na něj z výšky. Celý souboj se tak prakticky odehrává na čistý vertikále, kde ten Camel zkrátka nestíhá.
Celá teorie má dvě malé vady:
1) nesmí se do toho zamotat další enemák
2) Camel kdykoli může dát čumák k zemi a nazdar. Vzhledem k tomu že se v divu za Bloudem rozpadne i D.XIIka tak eFko prostě nemá šanci soupeřovu úniku nijak zabránit.
No tak to mi někdy budeš muset ukázat V jednom z příspěvků píše Rumcajs s čímž plně souhlasím že Bloud i Pup v zatáčce téměř neztrácí energii.Proto i když půjdeš z převýšení(nemůžeš z příliš velkého, Fokk.by se ti rozpadl) proletíš a když nemáš kliku,že ho na první průlet alespoň zmrzačíš,tak po utažené zatáčce se postaví na vrtuli dostoupá tě,dožene tě a sestřelí tě.Ty mu totiž ani po neúspěšném útoku neuletíš.Pár Bloudů jsem již také sestřelil ale v podstatě nejvíce úspěšný je útok kdy tě vůbec nevidí ,útok ze šesté zespoda.Další možností je manévrovat tak zuřivě až Bloud chytne vrtáka a pak si ho označit.Jiná šance není.Vůbec se nebavím o soubojích do 1.500m. Tam je Bloud neporazitelný pokud neudělá pilot chybu a nezavrtá se sám do země.A ještě na závěr.Pamatuji si Blouda ještě o několik patchů zpět.Nebylo lehké tento stroj zvládnout.Teď to již zvládne kdejaký začínající Ententýk.S Bloudem i Pupem létám of-line tak,že vím o čem mluvím.Konec konců i Novotňas psal,že když se jdou jen tak zabavit a vlezou do UFO tak si z Centrálama pohrávaj jak je napadne. |
|
|
|
Bierglass |
Přidané 04-02-2013 17:53
|
Diskutující
|
darktatka napsal:
Rumcajs napsal:
Já bych to zobecnil. Možná by stačilo říct "Pryč s komunitou!". No aby to bylo univerzální. Nebo supervýstižná vždy platící verze "PRYČ!".
Nebo odstranime "pryc", to je negativni, a pro jistotu i "komunitou" aby se nikdo neurazil a budeme na sebe jen sycet. "____ s ____!" Zkracene "S!". A kruh se uzavira.
[img]http://i66.photobucket.com/albums/h242/Obliteratu/complete/complete-blog-obi-vs-vader-circle-c.jpg[/img] is not a valid Image.
A máte to.
Bierglassi, stejnou metrikou "nemas co povidat" by mohli kluci ignorovat tebe ze mas jen 50 prispevku ve foru. A nedelaji to - diskutuji s tebou sporadane a slusne. Napadanim osobnosti nikoliv argumentu se nikam nedostaneme.
A ha já myslel,že důležitější kolik v té hře máš odlétáno aby jsi se mohl kompetentně vyjadřovat když se rozebírá LM,než kolik příspěvků máš.Je tu dost lidí,s kterými jsem měl tu možnost si Rof zalétat a mají odlétáno v této hře obdobně jako já stovky a stovky hodin.Jsou mezi nimi i ti,kteří mi pomáhali s přípravou a organizací obou speciálek.Argumenty těchto pánů(vyjímku tvoří poslední Prágrův příspěvekJak na Velblouda sry Péťo) pro mne mají rozhodně větší váhu než argumenty někoho koho jsem ještě v luftu neviděl.Nemohu si pomoci. |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 04-02-2013 17:57
|
Stařešina
|
Bloud se dá zvrchu chvilku trápit. Dokonce jsem jednoho před pár dny takhle utrápil nízko u země. Bylo to ale tím, že to krom blouda byl i jouda a taky že jsem měl štěstí a pocuchal mu motor hnedle na začátku. Už dlouho jsem to v reálu nezkoušel vysoko. Možná že kolem 4000 už ten Camel není taková výhra, jakmile se výšková převaha zmrskne a umožní mu postavit se na ocas a vystřelit, je na čase prostě zdrhnout. Navíc dajvnout pod 3000 může vždy a tam je král. Ale jak už jsem psal, nejvíc sestřelů mám stejně po přiblížení z mrtvýho úhlu a dajvu za záda. Akorát je průser, když ten první průlet nevyjde. |
|
|
|
Hoper |
Přidané 04-02-2013 19:09
|
Fusioner
Příspěvek: 12094
Založený: 29.09.05
|
@Bierglass - když se Horri přijde podívat (a poslechnout), tak toho kdejakého začínajícího Ententýka můžu přijít udělat.
Podotýkám, že se budu snažit ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|