January 07 2025 23:06:16
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rof - NEWS!
WT_Flan
No jo, jenze kolik nadrzi musi cloek spotrebovat aby narazil na podobneho "zoufalce" v takove vysce ? ( 4 km ) Úsměv

Bierglass
Baron napsal:

Robo, uz som pisal ze koncim debatu na CLOD v tomto vlakne. Toto je totiz o RoF. Ak chces debatovat na temu ake maju Nemci uberstroje v CLoDe, vytvor prosim samostatne vlakno. Dakujem za pochopenie.

Správně Barone.Bavíme se zde s člověkem ,kterého nick jsem na RoF serverech neviděl.

Robo
V pohode Baron, myslim, ze sme tych Nemcov dali na pravu mieru a netreba to nejak rozvadzat ani zakladat extra vlakno. Dufam, ze suhlasis, ze problemy s FM v RoFke nie su vyrabane tvorcami narocky aby sa poskodili darebaci nemci, ale ide o bezny simulatorovy FM bordel. Mrknutí

Bierglass napsal:Správně Barone.Bavíme se zde s člověkem ,kterého nick jsem na RoF serverech neviděl.

Aky mam v RoFke nick? Vyděšený

Rumcajs
Robo napsal:
... ze problemy s FM v RoFke nie su vyrabane tvorcami narocky aby sa poskodili darebaci nemci, ale ide o bezny simulatorovy FM bordel. Mrknutí

Já ti nevím, vnitřně pocitově se spíš kloním k přesvědčení, že jde o obchod. Jason chce prodat. Třeba předpokládá, že jeho potenciální zákazník chce skočit do "nejlepší" stíhačky války a vítězit. A když mu to nebude umožněno, nic dál už nekoupí. Ostatně oni u 777 určitě mají statistiku kupování letadel a asi vědí, který letadlo se kupuje nejvíc/první atp. Což to jim jeden nemůže mít úplně za zlé. Teď si představte, že nadšené nové pilotní eso skočí do svého zbrusu nového blouda a jde do online akce. A nic nesestřelí, protože nikoho nedožene a do zatáček s ním nikdo nepůjde. Dolary necinkají.

Bierglass
Robo napsal:

V pohode Baron, myslim, ze sme tych Nemcov dali na pravu mieru a netreba to nejak rozvadzat ani zakladat extra vlakno. Dufam, ze suhlasis, ze problemy s FM v RoFke nie su vyrabane tvorcami narocky aby sa poskodili darebaci nemci, ale ide o bezny simulatorovy FM bordel. Mrknutí

Bierglass napsal:Správně Barone.Bavíme se zde s člověkem ,kterého nick jsem na RoF serverech neviděl.

Aky mam v RoFke nick? Vyděšený

Vyjadřuješ se zde jako kdyby jsi létal RoF každý den.Ale ve statistikách dvou nejnavštěvovanějších serverů tvůj Nick není.Tak že z toho logicky vyplývají dvě možnosti.Ta první je,že létáš pod jiným nickem. Ta druhá možnost pak je ,že se tu rozepisuješ o věcech o,kterých nic nevíš.Mrknutí

Bierglass
Rumcajs napsal:

Robo napsal:
... ze problemy s FM v RoFke nie su vyrabane tvorcami narocky aby sa poskodili darebaci nemci, ale ide o bezny simulatorovy FM bordel. Mrknutí

Já ti nevím, vnitřně pocitově se spíš kloním k přesvědčení, že jde o obchod. Jason chce prodat. Třeba předpokládá, že jeho potenciální zákazník chce skočit do "nejlepší" stíhačky války a vítězit. A když mu to nebude umožněno, nic dál už nekoupí. Ostatně oni u 777 určitě mají statistiku kupování letadel a asi vědí, který letadlo se kupuje nejvíc/první atp. Což to jim jeden nemůže mít úplně za zlé. Teď si představte, že nadšené nové pilotní eso skočí do svého zbrusu nového blouda a jde do online akce. A nic nesestřelí, protože nikoho nedožene a do zatáček s ním nikdo nepůjde. Dolary necinkají.

Já tento přístup chápu třeba ve War Thunderu,kde mi nevadí že,že když jsem v Emilu a Čajce se nedaří mně ukroutit,tak mi zamává a uletí.V této hře to tak je a nikdo tuto hru nebere jako simulátor.Ale u RoF, kde se borci chlubí HiFi technologií na zpracování LM a hrdě se bijí v prsa jaký,že to je úžasný simulátor mně to prostě vadí.Snižuje to tuto hru na úroveň War Thunderu.

Robo
Bierglass napsal:

Vyjadřuješ se zde jako kdyby jsi létal RoF každý den.Ale ve statistikách dvou nejnavštěvovanějších serverů tvůj Nick není.Tak že z toho logicky vyplývají dvě možnosti.Ta první je,že létáš pod jiným nickem. Ta druhá možnost pak je ,že se tu rozepisuješ o věcech o,kterých nic nevíš.Mrknutí

Aky mam v RoF nick? Vyděšený Naposledy som lietal predvcerom doobeda, poradim ti.

Nepisal som o jednotlivostiach FM, pretoze aj ked RoFku lietavam (a castejsie ako si myslis), o letovych vlastnostiach WWI lietadiel toho viem velmi malo. Sledujem vlakna o lietadlach a mrzi ma rovnako ako kazdeho, ze su v hre nezrovnalosti napr. ohladom Camelu a Albatrosov. Ak som sa o niecom ropzisal, tak to bol tvoj ukrivdeny chudiatkonemecky postoj a tvrdenie, ze tie FM su zmrsene narocky, aby Nemci nahodou nevyhrali. To je podla mna znacne obmedzene a paranoidne tvrdenie a reagoval som len kvoli podivnemu pausalnemu preneseniu tohto paranoidneho nazoru aj na vsetky ostatne simy. Šklebící se

A na okraj - ja som si ozaj myslel, ze to maju prebadane a ze to je HiFi supersimulator, a vidim, ze to je rovnaky bordel ako vsetky ostatne simulatory. A preco by aj nebol, vzdy to je o interpretacii FM a kompromisoch ako kazda ina hra. Ak su tam take zavazne nezrovnalosti, ze nesedia pomery vykonov lietadiel a vytocis to vo vytocis nemas a uletis tomu comu uletiiet nemas tak to je skoda a dufam, ze to potichu opravia.

Rumcajs - presne tak, mozes sa k tomu pocitovo klonit, ja Ti tvoj nazor neberiem. Predstava, ze by Jason prisiel do ofisu a povedal tam 'chlapci spravte mi toho Camela trosku rychejsieho, nech dostanu Nemcuri na kakac a hlavne nech si to kupi co najviac ludi', je pre mna dost nepredstavitelna.'

Rumcajs
Robo já si nemyslím, že by to bylo něco antiněmeckého. Nebo že by chtěl, aby němci dostávali na frak. Vidím v tom jen kalkul. Každá firma se snaží prodat. A podle mě jeho primární zájem je dodat něco, co většina kupujících očekává. Simulace je atribut, ne primární cíl. A pokud je někde ve sporu s primárním cílem, navíc v nejisté sféře těch německých letadel, proč si trochu nevypomoct. Jinak jistě jsou to jen pocity. 777 na dané téma zatvrzele mlčí a všechny topiky ohledně FM, DM, věrnosti atp. jsou na ofiko fóru označené
TOPIC IS HEAVILY MODERATED!
Nezbývá než spekulovat.

310_Pip
Pokud si dobře pamatuji, tak 4 původní letadla byly Spad XIII, Nieuport 28, Albatros D.Va a Fokker D.VII... kdepak je ta ťava? Zamračený
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
WT_Horrido
Určitě to bude něco protiněmeckého, páč Německo prodává jako nic jiného. Modely, militárie, knihy... černé kříže jsou prostě sexy ovšem s jednou výjimkou a tou budou simulátory. Speciálně letecké simulátory. Tam vládne židozednářskobolševická klika. Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Hoper
Bierglass napsal:

Baron napsal:

Robo, uz som pisal ze koncim debatu na CLOD v tomto vlakne. Toto je totiz o RoF. Ak chces debatovat na temu ake maju Nemci uberstroje v CLoDe, vytvor prosim samostatne vlakno. Dakujem za pochopenie.

Správně Barone.Bavíme se zde s člověkem ,kterého nick jsem na RoF serverech neviděl.

A tak to je správný přístup a měl by se aplikovat nejen v RoF!
Neviděl jsem tě, tak si polib!

:))

ta RoF komunita je tak vstřícná...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Novotny
Ta RoF komunita je naprosto stejná!! Ne jiná, lepší, nebo horší. Hopříku STEJNÁ! Mrknutí
Napadá mne zda by nebylo lepší to celé řešit jinde. Nebo dokonce na jiné platformě.Vyděšený

WT_Horrido
Hoper napsal:

Bierglass napsal:

Baron napsal:

A tak to je správný přístup a měl by se aplikovat nejen v RoF!
Neviděl jsem tě, tak si polib!

Úsměv)

ta RoF komunita je tak vstřícná...

Pryč s CLOD komunitou! Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Rumcajs
Já bych to zobecnil. Možná by stačilo říct "Pryč s komunitou!". No aby to bylo univerzální. Nebo supervýstižná vždy platící verze "PRYČ!".

DarkTatka
Rumcajs napsal:

Já bych to zobecnil. Možná by stačilo říct "Pryč s komunitou!". No aby to bylo univerzální. Nebo supervýstižná vždy platící verze "PRYČ!".

Nebo odstranime "pryc", to je negativni, a pro jistotu i "komunitou" aby se nikdo neurazil a budeme na sebe jen sycet. "____ s ____!" Zkracene "S!". A kruh se uzavira.

[img]http://i66.photobucket.com/albums/h242/Obliteratu/complete/complete-blog-obi-vs-vader-circle-c.jpg[/img] is not a valid Image.

A máte to.

Bierglassi, stejnou metrikou "nemas co povidat" by mohli kluci ignorovat tebe ze mas jen 50 prispevku ve foru. A nedelaji to - diskutuji s tebou sporadane a slusne. Napadanim osobnosti nikoliv argumentu se nikam nedostaneme.

Pragr
Bierglass napsal:
Zapoměl jsi udat výšku ve které se ten souboj odehrával.Nic méně,pravděpodobně v Camelovi seděl ještě větší hňup než obvykle,jinak by si DVII dal jako sváču. No ani ten údaj o výšce vlastně není tak důležitý,protože Ťava je rychlejší vždy a všude a výkonově neodpovídá deklarovaným vlastnostem, které uvádí 777 v různých letových hladinách.

Biere tady podle mne nemáš pravdu. Několikrát jsem měl na Syndikátech možnost porvat se se slušným pilotem Camelu (většinou někdo ze SYN) a pokud je to 1 vs 1 proti D.VIIF tak si ten Camel moc neškrtne. Pokud nepřistoupíš na jeho snahu zatáhnout tě do těsného dogfightu. Se D.VIIF si prostě buduješ energii, a když máš příležitost spadneš na něj z výšky. Celý souboj se tak prakticky odehrává na čistý vertikále, kde ten Camel zkrátka nestíhá.

Celá teorie má dvě malé vady:
1) nesmí se do toho zamotat další enemák
2) Camel kdykoli může dát čumák k zemi a nazdar. Vzhledem k tomu že se v divu za Bloudem rozpadne i D.XIIka tak eFko prostě nemá šanci soupeřovu úniku nijak zabránit.

Bierglass
Pragr napsal:

Bierglass napsal:
Zapoměl jsi udat výšku ve které se ten souboj odehrával.Nic méně,pravděpodobně v Camelovi seděl ještě větší hňup než obvykle,jinak by si DVII dal jako sváču. No ani ten údaj o výšce vlastně není tak důležitý,protože Ťava je rychlejší vždy a všude a výkonově neodpovídá deklarovaným vlastnostem, které uvádí 777 v různých letových hladinách.

Biere tady podle mne nemáš pravdu. Několikrát jsem měl na Syndikátech možnost porvat se se slušným pilotem Camelu (většinou někdo ze SYN) a pokud je to 1 vs 1 proti D.VIIF tak si ten Camel moc neškrtne. Pokud nepřistoupíš na jeho snahu zatáhnout tě do těsného dogfightu. Se D.VIIF si prostě buduješ energii, a když máš příležitost spadneš na něj z výšky. Celý souboj se tak prakticky odehrává na čistý vertikále, kde ten Camel zkrátka nestíhá.

Celá teorie má dvě malé vady:
1) nesmí se do toho zamotat další enemák
2) Camel kdykoli může dát čumák k zemi a nazdar. Vzhledem k tomu že se v divu za Bloudem rozpadne i D.XIIka tak eFko prostě nemá šanci soupeřovu úniku nijak zabránit.

No tak to mi někdy budeš muset ukázatŠklebící se V jednom z příspěvků píše Rumcajs s čímž plně souhlasím že Bloud i Pup v zatáčce téměř neztrácí energii.Proto i když půjdeš z převýšení(nemůžeš z příliš velkého, Fokk.by se ti rozpadl) proletíš a když nemáš kliku,že ho na první průlet alespoň zmrzačíš,tak po utažené zatáčce se postaví na vrtuli dostoupá tě,dožene tě a sestřelí tě.Ty mu totiž ani po neúspěšném útoku neuletíš.Pár Bloudů jsem již také sestřelil ale v podstatě nejvíce úspěšný je útok kdy tě vůbec nevidí ,útok ze šesté zespoda.Další možností je manévrovat tak zuřivě až Bloud chytne vrtáka a pak si ho označit.Jiná šance není.Vůbec se nebavím o soubojích do 1.500m. Tam je Bloud neporazitelný pokud neudělá pilot chybu a nezavrtá se sám do země.A ještě na závěr.Pamatuji si Blouda ještě o několik patchů zpět.Nebylo lehké tento stroj zvládnout.Teď to již zvládne kdejaký začínající Ententýk.S Bloudem i Pupem létám of-line tak,že vím o čem mluvím.Konec konců i Novotňas psal,že když se jdou jen tak zabavit a vlezou do UFO tak si z Centrálama pohrávaj jak je napadne.

Bierglass
darktatka napsal:

Rumcajs napsal:

Nebo odstranime "pryc", to je negativni, a pro jistotu i "komunitou" aby se nikdo neurazil a budeme na sebe jen sycet. "____ s ____!" Zkracene "S!". A kruh se uzavira.

[img]http://i66.photobucket.com/albums/h242/Obliteratu/complete/complete-blog-obi-vs-vader-circle-c.jpg[/img] is not a valid Image.

A máte to.

Bierglassi, stejnou metrikou "nemas co povidat" by mohli kluci ignorovat tebe ze mas jen 50 prispevku ve foru. A nedelaji to - diskutuji s tebou sporadane a slusne. Napadanim osobnosti nikoliv argumentu se nikam nedostaneme.

A ha já myslel,že důležitější kolik v té hře máš odlétáno aby jsi se mohl kompetentně vyjadřovat když se rozebírá LM,než kolik příspěvků máš.Je tu dost lidí,s kterými jsem měl tu možnost si Rof zalétat a mají odlétáno v této hře obdobně jako já stovky a stovky hodin.Jsou mezi nimi i ti,kteří mi pomáhali s přípravou a organizací obou speciálek.Argumenty těchto pánů(vyjímku tvoří poslední Prágrův příspěvekŠklebící seJak na Velblouda sry Péťo) pro mne mají rozhodně větší váhu než argumenty někoho koho jsem ještě v luftu neviděl.Nemohu si pomoci.

Rumcajs
Bloud se dá zvrchu chvilku trápit. Dokonce jsem jednoho před pár dny takhle utrápil nízko u země. Bylo to ale tím, že to krom blouda byl i jouda a taky že jsem měl štěstí a pocuchal mu motor hnedle na začátku. Už dlouho jsem to v reálu nezkoušel vysoko. Možná že kolem 4000 už ten Camel není taková výhra, jakmile se výšková převaha zmrskne a umožní mu postavit se na ocas a vystřelit, je na čase prostě zdrhnout. Navíc dajvnout pod 3000 může vždy a tam je král. Ale jak už jsem psal, nejvíc sestřelů mám stejně po přiblížení z mrtvýho úhlu a dajvu za záda. Akorát je průser, když ten první průlet nevyjde.

Hoper
@Bierglass - když se Horri přijde podívat (a poslechnout), tak toho kdejakého začínajícího Ententýka můžu přijít udělat.
Podotýkám, že se budu snažit ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,167,550 návštěv