[img]http://warthunder.com/upload/image/ps4release_800x600.png[/img] is not a valid Image.
We’re happy to announce that today War Thunder took flight on PlayStation®4 and is available for download at no cost via the PlayStation® Network in Europe and also Australia and New Zealand. Release date for PS4-version of War Thunder in North America will be announced later. More news and a PS4 launch trailer will be available next week.
Sincerely yours
War Thunder team
Pro anglicky mluvící (nebo ty co umějí používat Google překladač) otázky a odpovědi zde: http://forum.wart...n%C2%AE-4/Upravil/a 313_Paegas dne 30-11-2013 08:01
Pobavili jste místní "odborníci".Opravdu.Tak prvně nikdo nikoho nenutí to lítat .A pokud mám chuť si to zalítat tak jdu.Řečičky o tom ,že "Nemám čas ..." si strčte za klobouk.Na rank,aby měl člověk něco slušnýho se dá dostat opravdu rychle.Místo toho vaření vody rovnou řekněte hošani,že máte problém s tím si lepší éro vylítat.Jinej duvod v tom totiž není.Každej "expert" chce hned do Spitu,P51,FW190 nebo 109G10 s podvěsem.Uvědomte si,že je spousta srandy k užití i na nižším ranku.A že si budu muset počkat a zasloužit si to?No a?Alespoň si toho budete víc vážit.
Já kašlu na fokáče nebo na G10... miluju Bf-109F a 109G. Při týhle politice se k těm letadlum dostanu až za velmi velmi dlouho.
Mě dělá ve Warthundru problém lítat reálný nebo historický bitvy a nevim proč - vůbec mi dělá poslední dobou lítat warthunder. Lítá se to hezky, dobře se na to kouká, ale ten 'výkon', jakýho jsem byl občas schopnej v Il-2, tam chybí.
A tohle je prostě exp politika... lítej, lítej, musíš nahrát desítky hodin, aby ses posunul o milimetr dál... to mi moc nesedíl.
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast
Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞ Raging hard on WarThunder...
Tak pokud lítáš arkádu tak opravdu nemáš právo tu hru soudit.Podle mě nikdo kdo hraje jen arkádu nebo historické nemá to právo.Oba tyto režimy tu hru srážejí díky svým ulevám pro hráče.Pokud ti vadí to expení letadel je na to jednoduchý trik.Nehraj to.Žvásty o tom jak ti "to bude trvat dlouho než ..." jsou uplně mimo.Tady máš video o tom jak to bude do budoucna s expením + další věci.Nemužu si pomoct ale z toho co tu je vidím jen pozitiva.
Tak pokud lítáš arkádu tak opravdu nemáš právo tu hru soudit.Podle mě nikdo kdo hraje jen arkádu nebo historické nemá to právo.Oba tyto režimy tu hru srážejí díky svým ulevám pro hráče.Pokud ti vadí to expení letadel je na to jednoduchý trik.Nehraj to.Žvásty o tom jak ti "to bude trvat dlouho než ..." jsou uplně mimo.Tady máš video o tom jak to bude do budoucna s expením + další věci.Nemužu si pomoct ale z toho co tu je vidím jen pozitiva.
No ale pozor, podle toho videa to úplně jiný kafe, než to, co se řeklo.
Já War Thunder nesoudím. Říkám jen to, že při tom, jak často lítám, budu pravděpodobně po zbytek života lítat na Bf-109E3 - ale shit happens, jak řekl G. B. Shaw.
Arkáda je ve WT hlavně o dickfactoru hráčů. Na simulátoru jsem se s tak blbejma lidma nikdy nepotkal.
A to, že se mi to blbě lítá - mě se ta simulace lítá 'divně'. Možná to je i tím, jak skilluju pilota, možná je to prostě tím, že nějak nejsem pořád sžitej s realitou WT (i na Il-2 mi to trvalo nějakou dobu si zvyknout)... takže já nic nesoudím, můj drahý Mertene.
Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞ Raging hard on WarThunder...
Vcera sem chytil Dev server - ackoliv jsem nespokojeny s rychlosti nabyvani Research Pointu, myslim ze to je velmi neprijemny placebo efekt - 230RP za vzlet, nake to politani, a vyprazdneni dvacek do jiz rozpadleho letadla nezni dalsiho dne rano vubec spatne - pokud za asistenci dostanu 2RP, zajimalo by me, kolik za sestrel? 250? 500?
Po přátelském popovídání si s Mertenem o kladech a záporech novýho systému jsem se rozhod si zase po 14 dnech zalítat... postahuju patch a zkouším se dostat do hry.
Po tom, co klepnu na tlačítko 'Spawn', hra automaticky crashne. (jo, jednou to necrashlo - když jsem zkoušel všechny herní režimy: necrashla jen arkáda a v momentě, kdy jsem šel pro druhý letadlo, mi to po klepnutí na 'spawn' crashlo stejně)
Kruci nevíte někdo, co se rozbilo?
Pro účely našich nováčků jsem vytvořil "krátké video". YouTube Video
Tak posuďte sami nakolik je to arkáda a nakolik ne.
Může někdo z alfa testerů BoSu udělat podobné video pro porovnání?
Ne kvůli hádání, čistě ze zvědavosti. (90$ je pro mne moc, zvlášť teď, když se mi narodil prcek)
byla v Histomodu ještě blahé paměti Tajpana (ten ji tu myslím právě zveřejňoval)
a určitá startovní procedura v HM zůstala dodnes s několika dalšíma vychytávkama
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Pro účely našich nováčků jsem vytvořil "krátké video". YouTube Video
Tak posuďte sami nakolik je to arkáda a nakolik ne.
Může někdo z alfa testerů BoSu udělat podobné video pro porovnání?
Ne kvůli hádání, čistě ze zvědavosti. (90$ je pro mne moc, zvlášť teď, když se mi narodil prcek)
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.