Hlavně mě na tom webu zaujal ten nadpis: "Spitfire simulator - coming soon" - Tak jsem zvědav, na jaké hře bude postaven, či to bude nějaké jiné profi dílo. Podle dalšího obsahu webu hádám, že to bude v Duxfordu, tedy v místě firmou ED a Belsimtek velmi oblíbené.
Podle toho přeměřování poškozeného trávníku pásmem, to dostal pilot strhnuto z platu.
Já tu cenu myslel vzhedem k pravé podvozkové noze a jitrnici. Pěkně sebou mrskla při nájezdu na beton a na tu levou vidět nebylo. Standartně kontrola závěsů a čepů podvozku plus funkční zkoušky (výměna jitrnic).
Jak jsem se na to video koukal, viděl bych to na překročení nepřekročitelné a násl. "vytuhnutí" řídících ploch, tedy snížení účinnosti.
Něco jako když jedete s autem moc rychle do zatáčky a chytnete smyk - můžete sice kroutit s volantem podle autoškoly, ale smyk je smyk, vede ven ze silnice, a nejlépe je trefit se mezi stromy...
Všichni piloti vč. virtuálních to znají, v klesání např. za unikajícím enemákem se to stane.
Uvidíme, počkáme si na výsledky šetření.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.