September 22 2025 06:36:53
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
War Thunder
313_Nevo
Som celom zvedavy na tu PS4 verziu. To moze byt celkom slusny posun v ramci zanru, pokial bude stacit kupit konzolu a joy a clovek si bude moc zalietat litadielka plnohodnotne na PC urovni.
Dufam preto, za aj v konzolovej verzii bude pristupny mod Full Real Battles. Mrknutí
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

313_Nevo
[img]http://warthunder.com/upload/image/1000x700/os0r.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://warthunder.com/upload/image/1000x700/WMl57os.jpg[/img] is not a valid Image.
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

1stCL_Novotny
Pěkné. Jen co je to za ten brutální rákos? Že by vsjo balšoje? Mrknutí

Serza
Mam malou otazku

Dneska sem ukroutil Fw-190D-13 v Mustangu D-5, a klucina se nasral, ze to je pry jen WoWP s lepsi grafikou, a ze Doru by Mustang v zivote u zeme nemohl ukroutit - ptam se tedy, o kolik by Dora zaostavala za Mustangem v toceni, pokud jsou v cca 100 metrove vysce a se zhruba stejnou aktivou?

Jo a taky... 109G-10 ukroutila Spity Mk.IX?

1stCL_Novotny
No z 90% případů je problém 100% na straně pilota. Ohledně toho jak to je když to umí někdo na plno se musí ozvat někdo kvalifikovanější. Mrknutí

Ajvn
Dora neutočí Mustanga a 109G-10 neutočí Spita Mk.IX.

Kluci mám dotas: jak se dají vypnout ve fullrealu ikony?
Nějak jsem to dřív uměl a to tak, že mi z ikony zbyl jen ten malý kosočtvereček. Ten bych chtěl zase ponechat to ostatní pryč.
Ja jsem totiž přeinstaloval win. na nový disk takže jsem přeinstaloval všecny hry a prostě nejsem schopen nalézt ve WT ten správný čudlík.

313_Paegas
57_OTU ajvn napsal:

Dora neutočí Mustanga a 109G-10 neutočí Spita Mk.IX.

Kluci mám dotas: jak se dají vypnout ve fullrealu ikony?
Nějak jsem to dřív uměl a to tak, že mi z ikony zbyl jen ten malý kosočtvereček. Ten bych chtěl zase ponechat to ostatní pryč.
Ja jsem totiž přeinstaloval win. na nový disk takže jsem přeinstaloval všecny hry a prostě nejsem schopen nalézt ve WT ten správný čudlík.

Game option a založka interface...tam to najdeš. (nastaveni hry, rozhrani)

313_Paegas
Na stránkách WT se objevila informace o přicházející nové verzi 1.37.xx.
Nejdůležitější změnou je přerozdělení tříd a nový systém expení letadel.
Nově bude 5 tříd místo 20 a budou rozděleny dle období, kdy letadla byla dána do služby.

Nově si můžete vybrat řadu kterou chcete expit a postupovat v ní (tak jak to známe z tanků)To znamená, aby jste si koupili další letadlo, potřebujete vyexpit vybavení na předchozím (prý ne vše)

Příklad jak by to vypadalo u Corsaira:

[img]http://warthunder.com/upload/image/800/f4u_eng.jpg[/img] is not a valid Image.

A takto bude vypadat americký strom

[img]http://warthunder.com/upload/image/progress(1).png[/img] is not a valid Image.

Momentálně si můžete koupit letadla aniž by jste měli vyzkoumany všechny potřebné doplňky u předchozích. Nově tomu tak nebude a podle informací uveřejněných na stránkách WT, letadla, které nemáte koupené, i když budete mít rank 5, budete moct zakoupit až po vyzkoumání předchozího!!!

Vzhledem k tomu, že tento patch je již na testovacím servru, dávám tomu tak 14 dní aby jste si koupili vše co máte vylítané!

Ajvn
Dík.
budu to muset přehodit do ingliš.

Serza
Takze BUDU MUSET litat Korzara pokud chcu Bearcata a Panthera? To at dou do prdele, ten Korzar je proti Mustangu sracka.

radko1111
Super totálne už sa neviem dočkať ako budem musieť skúmať každú kokotinu aj ked si to človek zahrá raz za týždeň Smutný ! Totálne super už len nech nejaké Americké a Nemecké prototypy pribudnú Naštvaný . Gratulujem viac už sa to dojebat ani nedalo !
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."

Tom_The_Maniac
Tohle je dost na pytel.
Já nelítám letadla často kvůli tomu, abych ho měl vyexpený, ale třeba kvůli tomu, abych se dostal ze šajt plejnu na lepší plejn a nebyl na těch serverech za idiota jen proto, že lítám s Befkem 109 E-..1? prostě u kulometnou verzi, zatímco na podobnejch tierech mě už vesele drbou kanonama o sto šest. Při představě, že bych musel expit to příšerný kulometný Befko, abych se dostal k alespoň trošku líatelný E-3 mě děsí.
Teď už to nebude o casual playing, už to bude grinding jak v nějakým zatraceným WoWku.... potěš koště, tohle se vám milí autoři nepovedlo.
Byť to nastavení těch tierů mi sedí trošku víc, než to předchozí...
edit: Zapomněl jsem dodat, že to taky hraju třeba jen 1 - 2x za týden... já nemám čas na grind každej den 8 hodin, abych si odemk nový letadlo...
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast

Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞
Raging hard on WarThunder...

(Nick upraven na závěrečný vývojový stupeň)

CZ-BOB
Zdravím, bohužel mi pořád ve hře nefunguje Free Track. Zkoušel jsem už několikrát od píky mapovat ovládání s průvodcem, kde se to na konci zeptá jestli chci povolit Track Ir, dám ano a pořád nic. nějaký nápad, popřípadě i screeny jak to máte v sekci pohledy nastavené? Jestli tam třeba nemám nastavenou nějakou klávesu,která tam být nemá a tím mi to nejde. Díky.

Baron

Hmmmm... a dobre spravy?
Hals - und Beinbruch!

Merten
Pobavili jste místní "odborníci".Opravdu.Tak prvně nikdo nikoho nenutí to lítat Mrknutí.A pokud mám chuť si to zalítat tak jdu.Řečičky o tom ,že "Nemám čas ..." si strčte za klobouk.Na rank,aby měl člověk něco slušnýho se dá dostat opravdu rychle.Místo toho vaření vody rovnou řekněte hošani,že máte problém s tím si lepší éro vylítat.Jinej duvod v tom totiž není.Každej "expert" chce hned do Spitu,P51,FW190 nebo 109G10 s podvěsem.Uvědomte si,že je spousta srandy k užití i na nižším ranku.A že si budu muset počkat a zasloužit si to?No a?Alespoň si toho budete víc vážit.

Serza
To byly ony Barone. -.-

Baron
Serza napsal:

To byly ony Barone. -.-

...a safra... a to som uz siahal po He-162... no nic, o nieco sa mi to predlzi. Hlavne nech spravia nejaky rozumny MM.
Upravil/a Baron dne 29-11-2013 17:55
Hals - und Beinbruch!

radko1111
Mozem im ojebat cel expenie mam tam G50,Gladiator,Hurikán,... a podobne sracky Úsměv Aspon si zalietam maltu Mrknutí
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."

Serza
Neboj, ja litam takove klasy jako P-51D a Fw-190A-5, kdyz nalada dovoli tak Spit LF Mk.IXc nebo Typhoon Mk.Ib/L... A stejne na tom patchi vidim zatim jenom A6M5c/Otsu - moje oblibene Zero z dob Sturmovika...

313_Paegas
New Aircraft in 1.37

Germany:
- Bf.109F-1
- Bf.109F-2
- Fw.190A-8
- Fw.190D-9
- Hs.129B-3

USSR:
- Yak-9U
- Yak-9UT
- MiG-3-15(BK)
- I-185 (M-82)
- La-9
- Fw.190D-9 (premium)

USA:
- P-400
- F9F-2

Britain:
- Hawker Tempest Mk V
- Hawker Tempest Mk II

Japan:

-A7He1 (premium)
- A6M3 mod22 Ko
- A6M5 otsu
- Ki-84 hei
- Ki-84 otsu
- Ki-84 ko
- B7A2

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,080,429 návštěv