Nicméně v SAS vyšla má oblíbená Ki-44 Tojo (a prý vůbec není špatná).
Ví někdo, jestli se dá nějak vrazit do UP 2.01?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Do UP 2.01 jsem ji nainstaloval tak , že jsem si udělal v jsgmemods svůj
mod dle von Pavla http://vwings.net...ad_id=3356 ,nainstaloval jsem ki.44 " bokem " a ručně jsem to doplnil do módu , doplnil air.ini , plane_ru a weapons_ru. Aktivuje se jako každý jiný mod v JSGME.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
SAS základní MODACTIVATOR 2.55Beta
Tento aktivátor bude pracovat jen s čistou verzí 1L2 1946 4.10M nainstalované z DVD. Dodatečné soubory jsou potřebné pro lidi, kteří používají přímo stáhnutou verzi z UBI. http://www.sas194...531.0.html
Poznámka: nemůžete používat autoinstalátory z jiných stránek s tímto aktivátorem.
Všechny potřebné soubory pro ruční instalace (air.ini, buttons , plane_ru , weapons_ru, atd.) jsou umístěný ve složce MODS/STD. Lze je otevřít v MS Wordpad, či Notepad..
Obsahuje soubor Buttons SAS v7.6 pro v4.10.
Poznámka k móderům ohledně buttons: TD je znovu-zašifrovaný buttons v 4.10, který požaduje rychlé znovu-krakování a přepis originálního QTim nástroje. Buttons tak není extrahovatelný se starým nástrojem. Nebude také pracovat ve v4.09 hry.
Poznámka: Jak opravit Ranks (hodnosti) či Awards (vyznamenání) z ruštiny (jestli se to vyskytne):
Najděte složku Missions/Campaigns, a najděte složku země která je v ruštině.
Uvnitř najděte soubor ".properties" pro hodnost či vyznamenání. Bude tam několik jazykových verzí. Pojmenovaná "_ru", je pro Ruskou verzi hry. Vaše hra ji čte namísto anglické (české). Najděte anglickou (českou "_cs", (nemají "_ru" či "_pl" aj.) a vloží jejich obsah do ruských souborů, nahraďte je. Tak vaše hra bude stále číst ruské soubory, ale ruské soubory budou obsahovat anglické (české) hodnosti či vyznamenání .
This was made by SAS~CirX, with the help of Charlie Chap and HaDes, and the support of the whole SAS, C6 and Ultra gang of misfits
wrapper by qtim
backgrounds by SAS~Malone and pin-up.ru
original careers Fix by Potenz, raf ranks fix by McWolf
new Default Sounds SFS by Charlie Chap and SAS~CirX
Download SAS ModAct 2.5 Beta for 4.10 stáhněte odsud:
Postupoval jsem přesně podle Tvého návodu, který zde odkazoval mart0110
Použil buttons verzi 7.5, ale tu Ki-44 prostě v planesetu nemám (i když celou složku PlanePack v HSFX aktivovat mohu). Asi něco dělám blbě, ale co, sakra?
Tak už jsem to rozchodil, chyba byla mezi židlí a klávesnicí (resp. v jedné špatně nastavené cestě)
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.