November 21 2024 20:35:02
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Speciálka WWI - Biggless od velbloudích letců/Richthoffenův cirkus
rudidlo
Na základě osobních zkušeností se skinama jsem zjistil, že IL2 není schopen zjistit který že to skin z cache odpovídá skinu v paintschemes. Ono taky není podle čeho by to zjišťoval.
Zkoušel jsem 3 měření při Kurlandu.
1. měření - skinpack nenainstalovaný. Na stojánce jsem čekal asi 15 min, než se objevil skina na vedle stojícím letounu.
2. měření - promazal jsem cache a nainstaloval skinpack. Čekal jsem asi 7 minut, než se objevil skin na vedle stojícím letadle.
3. složku paintschemes jsem uvedl do stejného stavu jako v bodě 1, vymazal cache a opět čekal na skin na vedle stojícím letounu. Doba přibližně stejná jako v bodě 2.

IMHO server pro každý skin vygeneruje téměř unikátní ID, pod kterým je skin distribuován a toto číslo je pak použito u všech klientů.
Upravil/a rudidlo dne 10-05-2006 17:06

http://silicon-remarks.blogspot.com
AH_Enty
No myslím si, že pokud nechceš nějaký z nich použít, tak si je dej kam chceš.
Sim si skiny myslím uloží do NET adresáře pod jedinečným označením (číselným). Takže, i když je tam nahraješ, po připojení na server se skiny začnou stejně stahovat.
Co z toho vyplívá - narodit se co nejdříve a pak cca 20 minut čekat. Záleží na lajně.

Edit: jsem pomalejší
Upravil/a AH_Enty dne 10-05-2006 09:57

1stCL_Pospa
Nyní mě poprosil Wedge ať ho taky odhlásím, nestíhá. :no:

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
Wardog
Takže pánové,už se nám to blíží.Moc se na to těším.Ve 20:00 jdu z práce aby jsem v klidu stihnul dorazit na letiště k mojemu Fiatu Cr.42Úsměv
Škode jen,že vás tolik na poslední chvíli odpadla..........
Ale náhradníků je snad zatím dost.

Kaspery
Sice neletim, ale dopredne se hlasim o zaznam pac tento motyli grupac chci videt!

AH_Cutora
[b][b]V prvnim prispevku pripojovaci informace!!!!!![/b][/b]

1stCL_Fucida
Adresa speciálkového serveru:

IP: 147.32.120.253:21002
heslo: specialka

Připojujte se až na pokyn organizátorů akce.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

AH_Cutora
Fuci, prosim stahni tu informaci! At vsichni projdou TeamSpeakem a nelita nam tam nejakej potrefenej splasenec!

Připojovací informace:

Od 20:45 se budeme scházet na TS Asfaltových Holubů Speciál. Ve 21:00 ať už tam všichni jste! Tam se dozvíte co dál, kam se připojit a tak.

Team Speak server:
IP: k222-fw1.fsik.cvut.cz:8768
Heslo: "deset"
(takhle slovy, bez těch uvozovek)

jofe
Zajtra skoro ráno odchádzam na služobku a nemôžem ponocovať :sm39: , takže svojho Gladiátora prenechávam niektorému z náhradníkov. Chlapi užite si to!

Ucho
Tak bohužel, ani v jedné ze tří verzí co mám na disku, se nemůžu dostat do CR.42. Vždycky mě to hodí jen do "exteru" :-/

WT_Peci
Pánové, bezvadná akce, paráda, díky. :sm20:

Hanss
Prostě nádhera! Sice sem celou dobu nevěděl co se děje ani kde sem, ale dogfight parádní Úsměv Škoda že sem se pak debil :sm19: zapích do lesa...
V pátek to proberem! :sm42:

312_Karl
super zazitek! diky vsem!!!

ten prvni furball 20 na 20 - to se nevidi kazdy den Úsměv

PS: jestli bude nekdo delat video, tak muzu dodat tracky z obou letu (pro vetsi efekt tam mam jednou podleteny most s Gladiatorem za zadkem a jeden sestrel s pruletem a vykrutem na pozdrav) No a taky 2 efekektni smrti Šklebící se:sm19:

jeste jednou diky moc!
Upravil/a 312_Karl dne 10-05-2006 22:56

www.312raf.com
310_McMarty
Me to tak strasne lagovalo az jsem ztratil nervy. Ale mohlo to byt super :sm39:

Rufu
Díky pěkná akce.
Omlouvám se Turbovi za ošití v začátku dogfigtu.
Kdo máte track z prvního letu a nevíte taktiku BNZ tak shlídněte souboj Fučida(americký J8A)vs Red13(Rudý CR42).Oboum očividně scházely ty 30cítky.:lol:

Vitman
Já se omlouvám za neúčast, měl jsem nějaké problémy se zvukem. Než jsem zjistil že za to může Fraps (přehodil nastavení mikrofonu) a dal to do pořádku bylo skoro deset. Dále se omlouvám za bordel který jsem Vám asi na TS způsobil, blblo mi to tak že jsem slyšel jen útržky, ale vyrozuměl jsem že tam dělám pěknou rušičku. Holt Fraps asi nemá rád můj stařičký SB Live.

Takže z akce na kterou jsem se přednostně těšil nebylo opět nic:cry:

AH_James_Gastowski
Supr mise. Ten obrovský chumel letadel, který letěl vzduchem byl prostě mazec. A pak ten brutální zmatek ve vzduchu. Ještě že nám Čutora oznámil, že Fiat má spodní křídlo kratší, to mi hodně ulehčilo rozpoznávání. Kdo má zájem o track, tak jsem ho hodil do svojí složky na FTP. Jsou tam oba lety v kupě. (bacha, ten zip soubor není track, ale komiks Mrknutí

CR_PETRAS
Konečně jsem si zase "zopáknul" jak neumim lítat :rol:

Jedna srážka...tušim že se Sodym,tři smrti a jeden sestřel... UF

Ale mela jak má být....díky :sm14:

http://avionika.webpark.cz
Sody
Perfektní akce diky vsem :sm16:

[url]www.raketovemodely.phorum.cz[/url]
Wardog
Pánové,dobrý to bylo!
Sice jsem nikoho nesestřelil,ale povedlo se mě alespoň přežít a s rozstříleným letadlem a nefunkčnímy křidýlky sednout na naše letiště Úsměv
Takže dík a S!

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,008,664 návštěv