Nechal . Proč by to měla být ruleta? . V čem je to jiné, než když si to vyzvednu ze skladu v Holešovicích, nebo třeba na showroomu u nás v Čakovicích?
No, posledně jsem pozoroval nějakého mistra rozvozce, jak hází balíčky přes hlavu basketballovým stylem, zhruba tak 4 metry do dálky před ty schránky. Pak to dával do těch schránek.
Bylo to asi tři dny před vánocema, kousek od přechodu a naproti sámošky, všude byli lidi, bylo mu to šumák .. Tak jsem si říkal, někdo bude mít prima vánoce.
Bylo to už po druhé co jsem to viděl, ještě asi ještě před půl rokem někoho jiného v jiném místě. Tak už chodím jen do skladu a showroomů
Ten originální MH16. Teď mi Maty poslal video, kde mu F-18 od Thrustmasteru dělá víceméně to samé, ale prej originální Warthog/F-16 je v pohodě.
Tady video ode mě: YouTube Video
V tomhle vlákně na DCS fóru je vidět MH16 rozmontovaný. A je tam i zmíněná ona vůle, ale tady v souvislosti s tím, že by to na Thrustmasteru mohlo být ještě horší
Myslíš na ten discord? Nebo mají nějaký jiný kanály?
(napsal jsem jim do takového toho kecálku, který mají na webu, ale nevím, jestli na to nějak budou reagovat)
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 17-01-2026 20:32
Tak dva kluci na Moza Discordu psali, že uvnitř MH16 je taky dotahovací šroub a že ofiko podpora je odkázala přímo na utažení toho šroubu. Tak počkám, až mi to podpora taky potvrdí
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.