October 19 2025 20:55:56
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
IL2 BOX online speciálka - Battle of the Scheldt
ringlett
1stCL_Fucida napsal:

606_Tempik napsal:

Ano, já vím. Proto mě zajímá domácí letiště. Piloti se na něj musí umět vrátit i po tmě s olejem na kabině za hustého deště Mrknutí

Tempíku, vy si ale s návratem na letiště přece vůbec nemusíte lámat hlavu Úsměv. Už jsem nechal v zajateckém táboře vytopit nějaký cimry, abyste věděli, že se k nepříteli umíme chovat jako gentlemani Úsměv.

Vůdce dnes hlásil, že konečné vítězství je na dosah!

Já jenom doufám, že podloží těch ubytovenpro zahraniční dělníky není skalnaté a že rošty postelí obsahují dostatek prkének.
A v nejhorším se dá dolětět třeba do Švédska ...

P.S. Pevně věřím ve své přistání!
Upravil/a ringlett dne 11-04-2020 13:34

Hot_Dog
1stCL_Fucida napsal:

606_Tempik napsal:

Ano, já vím. Proto mě zajímá domácí letiště. Piloti se na něj musí umět vrátit i po tmě s olejem na kabině za hustého deště Mrknutí

Tempíku, vy si ale s návratem na letiště přece vůbec nemusíte lámat hlavu Úsměv. Už jsem nechal v zajateckém táboře vytopit nějaký cimry, abyste věděli, že se k nepříteli umíme chovat jako gentlemani Úsměv.

Fuči, naposledy, když sem spadnul sám mezi 10 lionů ve spitu V někde na DED servru, tak než mě potkala jistá smrt, nějakou náhodou ty moje kuličky jak sem se bránil trefily z těch 10 lionů zrovna tebe. Vont nepotřebuje ani spita, stačí mu střelec v A-20tce, já bych se rozmyslel, jestli nezůstat rovnou na letišti a tvojí A8 nepoužít jako postel na 3 hodiny spánku. Vont zase letí v A-20 a víš o kolik kuliček víc je v Mustangu?Šklebící se

Bierglass
Hot_Dog napsal:

1stCL_Fucida napsal:

606_Tempik napsal:

Fuči, naposledy, když sem spadnul sám mezi 10 lionů ve spitu V někde na DED servru, tak než mě potkala jistá smrt, nějakou náhodou ty moje kuličky jak sem se bránil trefily z těch 10 lionů zrovna tebe. Vont nepotřebuje ani spita, stačí mu střelec v A-20tce, já bych se rozmyslel, jestli nezůstat rovnou na letišti a tvojí A8 nepoužít jako postel na 3 hodiny spánku. Vont zase letí v A-20 a víš o kolik kuliček víc je v Mustangu?Šklebící se

Vy střílíte kuličky ale my koule, protože je máme.Šklebící se

Bierglass
Jinak jsem hrozně rád, že tu tu zase žije.Vzájemné hašteření k tomu patří. Magote a spol, je mi celkem fuk, že poletím ve 110 a si umřu společně se Saldym již v prvním letu. Ale ta atmosféra kolem toho, je fakt jako návrat v čase.DíkMrknutí

CSM2Mav1cz
Snejku, máš moje místo, tímto uvolňuji své místo pro tebe, jsem náplava a ty místo mě tam budeš 10x lepší, tímto prosím pana Fučidu, aby to zařídil.
Mile rád poletím jako cíl s panem Rudidlem. Alespoň si kluci zastřílíte! Úsměv Ale předem Vás upozorňuji, že moji palubní střelci se na Vás již těsí!!!

Zdravím, Mav.

1stCL_Fucida
Já jsem sice na SVK skoro všemocný, ale tohle musí zařídit Magot Šklebící se
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_Fucida
Hot_Dog napsal:
Fuči, naposledy, když sem spadnul sám mezi 10 lionů ve spitu V někde na DED servru, tak než mě potkala jistá smrt, nějakou náhodou ty moje kuličky jak sem se bránil trefily z těch 10 lionů zrovna tebe.

Jo, tam ses dobře mrskal, tím sis vysloužil respekt Mrknutí.
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 11-04-2020 16:14
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

magot
310_Snakes napsal:

Termín pro ukončení přihlašování byl někde předem zmíněný? Nevěděl jsem, jestli budu na akci mít volno a tak jsem se nehlásil, abych neblokoval letadlo, pokud by byl přetlak na straně Spojenců. Nicméně pořád je 9 neobsazených stíhacích slotů u Spojenců, ale kdybych chtěl letět tak už není šance?

Jaký stroj teda chceš? CSM2Mav1cz teda poletí v 88čce.

Zifi
Klobouk dolů před Magotem a spol za realizaci této specky

saldy
Zifi napsal:

Klobouk dolů před Magotem a spol za realizaci této specky

Ještě nechval dne před večerem, máme za sebou zatím malý test mapy, kde se tvářilo vše ok, ale zátěžový stále před sebou.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
magot
Ano. Především nás čeká velký zátěžový test. To jest jestli to bude realizovatelné na falkonovu HW. To je zatím pro nás neznámá ..
Lokální zátěžové testy proběhly v pořádku, ale musely být udělány nějaké "limitace" mise.

Zifi
Jaký je zapotřebí HW na takovou akci?

magot
i7, i9 64GB ram optimálně + dobrý net provider

Zifi
Takže žádné ořezávátko

Bierglass
magot napsal:

Ano. Především nás čeká velký zátěžový test. To jest jestli to bude realizovatelné na falkonovu HW. To je zatím pro nás neznámá ..
Lokální zátěžové testy proběhly v pořádku, ale musely být udělány nějaké "limitace" mise.

Ano. Náš tým, který se také pokoušel o speciálku při testech narazil na problém AI pozemáků. Čím více tam toho naplácáš tím hůře to funguje.Stejná zkušenost jako když jsem dělal speciálky v ROF. LAG na LAG i přes poměrně výkonný server. Mnozí tady mně za to v té době zkritizovali ale na zátěžový test nepřišli.Když ubereš píčovin co se dějí na zemi tak to bude v pohodě. BOS je postaven na stejném základu jako ROF. Vím jaké to je jen škrtat a škrtat z původních záměrů aby se to alespoň nějak celé hýbalo.

310_Snakes
magot napsal:

310_Snakes napsal:

Termín pro ukončení přihlašování byl někde předem zmíněný? Nevěděl jsem, jestli budu na akci mít volno a tak jsem se nehlásil, abych neblokoval letadlo, pokud by byl přetlak na straně Spojenců. Nicméně pořád je 9 neobsazených stíhacích slotů u Spojenců, ale kdybych chtěl letět tak už není šance?

Jaký stroj teda chceš? CSM2Mav1cz teda poletí v 88čce.

Mustang ke zbytku CSW jako CSW_310_Snakes (pokud by záměrům organizátorů vyhovovalo více může být i Spit nebo Tempest)
Díky!
www.311raf.com/images/signature/sigsmall_Snakes.jpg

magot
Informace aktualizovány na první straně první a druhý příspěvek!
Upravil/a magot dne 12-04-2020 13:06

magot
310_Snakes napsal:
Mustang ke zbytku CSW jako CSW_310_Snakes (pokud by záměrům organizátorů vyhovovalo více může být i Spit nebo Tempest)
Díky!

i.imgur.com/TelC4bt.jpg

magot
310_JD napsal:

Sorry, teď teprve čtu předchozí komunikaci, protože jsem to napsal v rychlosti z mobilu, když jsem se dozvěděl, že byla zrušena jiná událost, kvůli které jsem se nemohl zúčastnit. Tak uvidíme jestli se dá ještě něco dělat.

Jsou k dispozici P-47s

1stCL_Punkey
Prosím stodesítku. Díky

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,311,757 návštěv