October 20 2025 17:36:05
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
HISTORICKÝ DEN - 14. března 2006
WT_Schmouddle
Šklebící seNo na Onióna se těším, dnešní skřeky měly spád....Šklebící se

Lucinko, jsem rád, že tvůj vytříbený vkus spočinul zálibně na skupině tak inteligentních, jemných a slušně vychovaných lidí, jakou jsou členové WT.Šklebící se

www.wtigers.org
WT_Pedropan
Nebuďme měkejši... :jamamoto:

Cibuli dáme přes držku, že si dělá prču z naší sekty a je to...:sm41::sm11:

A propos, ty novinářská cibulko, jak se píše správně "měkejš"? S jedním k, nebo se dvěma...???

:rolleyes:Šklebící se

http://www.wtigers.org/
310_cibule
WT_Peci napsal:
313_cibule napsal:
...tak to byla aktuální inspirace článkem mého kolegy Jáchyma Topola v posledním vydání Respektu. Psal cosi o olympiádě a hokeji. No, a protože tomu vůbec nerozumí a na hokej se v životě nekoukal, psal o dvou týmech extraligy jako o Bílých králících Liberec a Chemapolu Litvínov.....

hele a to je ta pravá žurnalistika tohleto? :sm13: psát o něčem, čemu prd rozumím? Šklebící se měl jsem se dát na novinařinu, mohl bych psát o čemkoliv :sm53:

No, tos nepřišel na nic novýho. Já na tomhle základním předpokladu dobrého novináře pilně pracuji již od dětství, i.e. vyhýbám se všemu, co zavání jen trochu hlubší znalostí čehokoliv. Zbytečně by mne to totiž odvádělo od mých břitkých a výstižných úsudků.

Nicméně například Jáchym je tak brilantní stylista a pozorovatel, že vskutku může napsat prakticky o čemkoliv a bude to skvělé čtení.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

KurtVogel
No tak to se mnou taky počítejte:sm14:

Hoper
Takže Peci a Enty přivezou :lucka: ?
co ? :hoper:

WT_Schmouddle
Hopere, ten křeček vypadá strašně nadrženě!

www.wtigers.org
Hoper
jé, šmudlo, tos neměl, Lucka se teď bude bát přijet Šklebící se

Hoper
ale máš pravdu, kdo by nebyl nadrženej na to, jak Šmudla bude koukat na Lucku (a obráceně Mrknutí )

1stCL_SaBot
tak uz jenom za 14. dni
..od zejtrka se zacnu pomalu rozchlastavat, abych byl ve forme :sm42:

WT_Schmouddle
Hopere, teda teď asi víš víc než já bo já nic nevím. Já tam nejdu kvůlivá Lucce, ale kvůli tomu abych slyšel nevyššího Liona mektat do rádia.

No a taky proto abych si moh cinknout s Cibulákem bo toho borce můžu, abych po půl roce viděl Lazyho i když bydlí (skoro) přes pole - totéž o platí o Čutorovi....

Ta Lucka mi do toho fakt nějak nezapadá....no ale vyhazovat jí nebudu, pochop-pitelně.Šklebící se

www.wtigers.org
310_cibule
WT_Schmouddle napsal:
Hopere, teda teď asi víš víc než já bo já nic nevím. Já tam nejdu kvůlivá Lucce, ale kvůli tomu abych slyšel nevyššího Liona mektat do rádia.

No a taky proto abych si moh cinknout s Cibulákem bo toho borce můžu, abych po půl roce viděl Lazyho i když bydlí (skoro) přes pole - totéž o platí o Čutorovi....

Ta Lucka mi do toho fakt nějak nezapadá....no ale vyhazovat jí nebudu, pochop-pitelně.Šklebící se

Mektat Fučidu slyším každou chvíli, ale tu Lucku bych fakt rád poznal. Úsměv

Ale tebe taky uvidím rád. A taky 1stCL_Jamamota a frau Jamamoto, dokonce i 1stCL_Valheru, vogona Jirku EAF310, Arnolda, Jamese_Gastowskiho, 1stCL_SaBota s frau SaBot, křečka Hopera, 313_McMartyho, AH_Čutoru, cloňáka, AH_Potiho, mladýho HeRu od 312, 1stCL_Bumika, AH_Spike-Six se slečnou (tou jako posledně?), abstinenta Hansse, Bukina (toho už jsem neviděl od léta), Břetise (toho jsem viděl jen jednou, ale zato jsem mu omylem obsadil manželskou postel), Opitzčáka, kamaráda z kluziště 1stCL_Pepan s chotí, 312_Lazyho i KurtVogela (a hele chybí tu Bígl s Veverkou). No, a samozřejmě giraffku, která se tak nějak podobně jako mnohé další dámy nemůže rozhodnout, jestli mezi nás zavítá.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Hoper
Šmudlo, asi čteš v mém příspěvku něco, co jsem nenapsal Pff
Neříkal (nepsal) jsem nic o tom, že tam jdeš kvůli Lucce, ale že já, pokud jsem nadrženej, tak na to, jaká by byla tvá reakce na Lucku, kdyby přijela.
Takhle už to stačí ? Chápeš ? Mrknutí

rudidlo
Hoper napsal:
Takže Peci a Enty přivezou :lucka: ?

Chlapi, neblbněte, z Hodonínského :lucka: jsem blil už na gymlu a řeknu vám - ty rána nic moc. to už raději chlastejte destilované :hoper: Pff

http://silicon-remarks.blogspot.com
Hoper
dovez Mrknutí

1stCL Pepan
Hlavně nelejt kořku až se všichni sejdem!!!...:no:

Hoper
LIGUÉRÉÉÉ Úsměv

313_Gryzlov
No myslím, že bez pořádného tygra to nebude žádná zábava ... co bych pro vás teda neudělal ... tak já se teda dostavím taky no ... když jinak nedáte ...

312_HeRa
Jdu preobjednat na stoly 6+7+8+9....nejak se nam to tu okotilo Úsměv

312raf.com
313_Gryzlov
Ona budou nějaká koťata? :sm40:

312_HeRa
Par Lvicku a jeden Tigl Úsměv

Stoly preobjednany......tam uz se vejdeme.
Upravil/a 312_HeRa dne 02-03-2006 15:02

312raf.com
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,317,876 návštěv