Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Mam dotaz - ked dam skiny na F-86F do prislusneho adresara, v hre sa mi na nose Sabru VZDY objavia kodove pismena - napr 076 - a prekryvaju texturu. Trebars u Jabbarovho stroja alebo u El Diabla. Daju sa tie cisla z nosa nejak odstranit?
P.S. Skusal som dat skiny aj do adresara Core, nielen do Bazaru (samozrejme su v liveries) ale nepomohlo to.
já tušil nějakej podraz, to bylo naposled co jsem si koupil předprodej
DCS negarantovalo 1.5 nebo 2.0. Navíc Betu máš naistalovanou co by šuk. Navíc za to nemůže Leatherneck ale DCS.
Betu stáhnem zde: https://www.digitalcombatsimulator.com/en/downloads/world/beta/
Je to rychlovka, nastavit základní věci a pak letíme. Teda plácáme se v tom. Jakmile to vyjde a nebudu muset do práce nahodím mapku na pokec a školení se. Server: SVK server TS: talk.svk-squadron.com bez hesla
Upravil/a SVK_Mechan dne 26-01-2017 11:42
@magot
Beta bude kopírovat soubory ze stabilní instalace, nezapomeň si tedy vypnout módy pro stabilní větev, jinak se to do tý bety během instalace natáhne.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.