November 03 2025 21:43:10
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Ramrod 753
Matylda
Cassius Chaerea napsal:

310_Podrs napsal:
Jasně, nejsem prezident. Navíc, Pussywagon se jmenovala Tjurmova B17ka Úsměv
No ty voe, to už je na BAN. Úsměv

Tohle nepomůže. Škoda, že jsou zrušené tresty rákoskou. V pondělí banovalo jednoho ruského agenta pár set lidí v Praze a taky to s ním nehne. A že by si jich zasloužil...

Sorry za OT, teď k akci:
Ten brífink bych taky uvítal aspoň den před akcí. Známe všichni, jak to chodí (docházka na podobné akce, kecání, nedává se pozor apod.). Tak by měl každý možnost v klidu nastudovat a odpadne typický zmatek při startu v podobě hromady otázek. Mrknutí

A ještě jedna:
Tréňas bude na ostré mapě, rozmístění cílů, povolen let za linii - recon atd.? Nebo jen zkouška zátěže?

Dík
Mít lidi povahu německého boxera, na Zemi by byl ráj.

falkon
Ak Werner nepovie inak, tak na treningu bude platit ZAKAZ lietania nad nepriatelske uzemie!.

1stCL_Werner
Když tak moc chcete pravidla ještě nějaká dodám, ale budou dost jednoduchá. Kdo umře, prohrál a kdo umře na padáku je pussy.
1st Czech Lions - Resistance is futile...

falkon
Este jedna administrativna zalezitost:

V medzicase nech sa prosim kazdy zaregistrujte do specialky na webe: http://il2.pasiqu...080/SMWeb/

Je dost mozne, ze kto nebude registrovany, toho to na specialke nepusti na server !!!
(informacie o vsetkych pilotoch (hlavne vasich nickoch) su totiz potrebne pre spravne fungovanie pridavnych systemov, ako napr. radary a pod.)

606_Druindin
A tu hromadu latiny tam máš proč? Aby člověk nevěděl do čeho leze???

magot
link zkrácen Úsměv

310_Podrs
Vyškrtněte mě pls ze soupisky, už vím jistě, že v sobotu nebudu u PC.

http://www.310raf.com
Matylda
1stCL_Werner napsal:

Když tak moc chcete pravidla ještě nějaká dodám, ale budou dost jednoduchá. Kdo umře, prohrál a kdo umře na padáku je pussy.

Jsi sprostý jak prezident, ten je ale červený, moc tomu nerozumím.
Mít lidi povahu německého boxera, na Zemi by byl ráj.

ZVP_PAZI
Prosím 1x Spit k 313 sq.

310_Janor
Prosím 1xSpitfire LF Mk.IXc , No.310 Squadron

http://310raf.com
falkon
magot napsal:

link zkrácen Úsměv

Musis na neho klikat, nie ho copy-pastovat. Inak v textovej podobe to je: http://il2.pasique.sk:8080/SMWeb/

606_Druindin napsal:

A tu hromadu latiny tam máš proč? Aby člověk nevěděl do čeho leze???

Pretoze je to len prototyp webu, nie su napisane texty a vlastne ani nie su potreba Úsměv Mat tam kopu latiny je "vizualne krajsie" nez tam mat prazdnu bielu stranku.
Viz.: http://en.wikiped...orem_ipsum

swt
Zdar, zaregistroval jsem se na ten webik, a mám několikero křečkovských dotazů:
- dá se na SM webu změnit heslo?
- chtělo to po mě nick, pod jakým se hlásím na TS - je potřeba se ještě někde registrovat na TS nebo tam půjde vlízt bez registrace jen se znalostí obecného hesla?
- snažím se rozběhat Ila - jaký mody mám mít povolený? V JSGME mi jich to nabídlo tunu, zatím jsem zapnul "HSFX history mod" a " Hakenkreuz enabler"
- jak instalovat Ramrod balíček - v Ilovi nemám adresář Mods, stačí teda nakopírovat obsah Ramrod753.rar do rootu Ila? je pak potřeba ještě někde něco nastavit?

Předem díky za zrní pro Křečka ...

swt
A ještě jeden dotaz - Il2setup mi nenabízí moje rozlišení, kde se to dá zmermomocnit?

1stCL_Werner
swt napsal:

- chtělo to po mě nick, pod jakým se hlásím na TS - je potřeba se ještě někde registrovat na TS nebo tam půjde vlízt bez registrace jen se znalostí obecného hesla?
- snažím se rozběhat Ila - jaký mody mám mít povolený? V JSGME mi jich to nabídlo tunu, zatím jsem zapnul "HSFX history mod" a " Hakenkreuz enabler"
- jak instalovat Ramrod balíček - v Ilovi nemám adresář Mods, stačí teda nakopírovat obsah Ramrod753.rar do rootu Ila? je pak potřeba ještě někde něco nastavit?

Předem díky za zrní pro Křečka ...

První dotazy na falkona.

V JSGE zapnout HSFX history mod, Ramrod 753, případně Hakenkreuz enabler.

Rozbalit .rar a složku Ramrod753 dát do adresáře jsgmemods. Poté se objeví v JSGME a tam zapnout.

Rozlišení nastavuj v menu ne v il2setup.
1st Czech Lions - Resistance is futile...

falkon
swt napsal:

Aktualne tato funkcia nie je implementovana :-), takze aktualne NIE.
Ak by si si ho silou-mocou chcel zmenit, tak mi napis PM a nejak sa dohodneme (mozem ti tam "administratorsky" nastavit nejake heslo).

Nie je potreba registrovat sa na ziadny TS -- system si Ta prave spoji na zaklade zhodnosti TS nicku. Na TS server sa prihlasis len pomocou obycajneho server-hesla.

magot

jj mě jen zmátlo že se mě v práci ten web nezobrazuje, tváří se to že neexistuje ale v telefonu mě to jde tak ok ..

swt
Werner, falkon - díky, zkusím Úsměv

311_Vont
falkon napsal:

V medzicase nech sa prosim kazdy zaregistrujte do specialky na webe: http://il2.pasiqu...080/SMWeb/

Je dost mozne, ze kto nebude registrovany, toho to na specialke nepusti na server !!!
(informacie o vsetkych pilotoch (hlavne vasich nickoch) su totiz potrebne pre spravne fungovanie pridavnych systemov, ako napr. radary a pod.)

máte ještě nějakej jinej link? Tento mi počítač odmítá načíst... Smutný
www.311raf.com/images/signature/sig_Vont.jpg

Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)

http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=97
Koty
1stCL_Werner napsal:

A pane organizátore, víte vy co je to pussy?
Šklebící se
Rien n'est parfait; c'est la vie!

606_JuLB
311_Vont napsal:

falkon napsal:

máte ještě nějakej jinej link? Tento mi počítač odmítá načíst... Smutný

Detto Smutný

Čakám, čakám, čakám a nič... žiadny Cicerón sa nekoná Šklebící se

Edit: Rovnaký výsledok aj z mobilu (android)

Edit2: 22.11. 10:50 už stánka nabehla na prvý šup, FW som neprestavoval.Mrknutí
Upravil/a 606_JuLB dne 22-11-2014 10:53

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,448,584 návštěv