November 22 2024 18:31:41
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Kurland 1945 - SPECIÁLKA
313_Gryzlov
A HeRa je Tvůj syn??? Vyděšený

:sm6:

WinteR
prosil bych 2x La-7 jednu pro me a druhou pro Speedyho Devila
Upravil/a WinteR dne 03-02-2006 17:13

1stCL_Fucida
Roster byl aktualizován.

Piloti, kteří se přihlásili mají nyní zpřístupněnou pro ostatní skrytou část fóra - samozřejmě Luftwaffe a VVS zvlášť. Prosím ať se ozvou ti, kteří na "své" fórum přístup nemají (mohl jsem na někoho zapomenout, nebo nemají dosud vytvořený účet na těchto stránkách).
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

AH_Ronsoc
1stCL_Fucida napsal:
Roster byl aktualizován.

Piloti, kteří se přihlásili mají nyní zpřístupněnou pro ostatní skrytou část fóra - samozřejmě Luftwaffe a VVS zvlášť. Prosím ať se ozvou ti, kteří na "své" fórum přístup nemají (mohl jsem na někoho zapomenout, nebo nemají dosud vytvořený účet na těchto stránkách).

No ja ani neviem o com tu pises :sm19::sm19:

WinteR
Fuči muzes toho Speedyho Devila zmenit na RychlejČertik ??

AH_Ronsoc
AH_Ronsoc napsal:
1stCL_Fucida napsal:
Roster byl aktualizován.

No ja ani neviem o com tu pises :sm19::sm19:

Uz to mam ,mamamia:sm19::sm19:

WinteR
Jo chtěl bych ještě jednu La-7 pro 606_Kalgea

Maxxis
ja bych se taky prihlasil klidne, beru co ma kridla, ale muzu jen v patek a bombardovat neumim pres miridla, takže jedine kobercove bombardovani nebo stremhlav atd...s optikou sem se jeste nenaucil, kdyžtak napište PM

1stCL_Fucida
Maxxis, chce to oba dva dny..případně se zkus domluvit s někým, kdo by chtěl jít naopak jen v sobotu (něco takového my myslím psal WinteR)..

Maxxis
ok optam se

Prestwick
Fuči, nemůžu se tam najít. Nezapomněl jsi na mě?

AH_Ronsoc
Fuci kedy si stihol zmenit Kingcobry na Aircobry:confused::confused:

doktorkop
Zdarec piloti
Jsem chvilku pryč a už se dělá speciálka.Díval jsem se do rozpisu a viděl jednoho volného IL-2 tak bych ho prosil pro sebe.
Jestli už jsou obsazené,tak si rád vlezu i do B-25
Díky:sm16:
Je snadné být přečíslen,když je někdo nula.
Že?

1stCL_Fucida
Prestwick - omlouvám se, chybička se vloudila. Pár lidí mi při jednom updatu vypadlo z rosteru - už jsem tě tam dopsal na IL-2.

Doktorkop - souvisí s výše uvedeným, Prestwick je už pár dní přihlášený, ale při jednom updatu přišla chybička - nechal jsem tedy posledního "volného" ILa jemu. Dávám ti tedy klíče od B25 Úsměv

Ronsoc - o Kobrách se ještě tak trochu jedná, ale v současnosti to vypadá, že s největší pravděpodobnosti to opravdu odletí starší Airas. Jestli máte někdo nějaké podklady o Kingcobrách u Kuronského kotle, tak sem s nimi..

Munny
Pokud můžu, tak taky jednu B-25. Díky

GC3_Messik
Fuči neboj se, že lítá "skoro" rychle Kingcobra jak Dorinka u země Mrknutí

zde je něco málo ale hodnověrnostní kredit Wikipedie je malý, každý tam může slintat kdy se mu zamane kvůli editaci..

.........By a 1943 agreement, P-63s were disallowed for Soviet use against Germany, and were supposed to be concentrated in the Soviet Far East against an eventual attack on Japan. However there are many unconfirmed reports from both the Soviet and German side that Supercobras did indeed see service against the Luftwaffe. Most notably, one of Pokryshkin's pilots reports in his memoirs published in the 1990s that the entire 4th GvIAP was secretly converted to Supercobras in 1944, while officially still flying P-39s. One account states they were in action at Koenigsberg, in Poland and in the final assault on Berlin. There are German reports of P-63s shot down by both fighters and flak. Nevertheless, all Soviet records show that nothing but P-39s used against Germany......

http://en.wikiped..._KingCobra
Upravil/a GC3_Messik dne 05-02-2006 11:07
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
AH_Ronsoc
Takze ziadne spekulacie !!!alebo si tam hodte aj vy Bf109 a nie same FW190!!!!:sm45:

1stCL_pbarry
P-63 bojovaly v okoli stetina a berlina. Vlastne se jednola spis o zkousky. Vetsina P-63 nesla na frontu.
Upravil/a 1stCL_pbarry dne 05-02-2006 11:22

barryk.webz.cz
AH_Ronsoc
1stCL_pbarry napsal:
P-63 bojovaly v okoli stetina a berlina. Vlastne se jednola spis o zkousky. Vetsina P-63 nesla na frontu.

Co my letime nad Berlinom??Vyděšený

GC3_Messik
AH_Ronsoc napsal:
1stCL_pbarry napsal:

Co my letime nad Berlinom??Vyděšený

Když ti vystačí benál a máš dost času ÚsměvÚsměv
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,017,598 návštěv