November 24 2024 09:59:41
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Alpha-version of IL2BOS: Poznatky z testování.
repa
310_cibule napsal:

1stCL_Fucida napsal:

Cibule, jestli byly přímo vidět listy a skoro to nereagovalo na plyn, tak to se mi taky jednou stalo. Po restartu Šturma už to bylo OK. Průbni.

Jo jo, to je ono. Myslel jsem si to (tenhle testík mi vyšel včera na 00:30, tedy vlastně dnes po půlnoci. Asi deset minut jsem civěl na ty pomalu otáčející se listy. zkoušel přepínat všechno možné a... pak usnul. Zkusím to zítra znovu).

Mimochodem máte někdo také to zamrzání? Černou smrt?
Mi osobně to zamrzalo při dlouhém nastavování ovládání. Jednou mi to padlo celé a jeden bug, kdy jsem nebyl schopen odejít z mise. Pak jsem lítal asi hodinu bez nějakých problémů

repa
1stCL_Fucida napsal:

Řepič...po osmé? Úsměv
Může být

1stCL_Fucida
Snakesi, plynovka se pohybuje plynule, jen v místě zubů mírně vybočí. Je to stejný, jako třeba kulisa u Fw 190. I když to asi není ideální příklad, který by ti to přiblížil Šklebící se
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Bierglass
magot napsal:

Opitz napsal:

Je to úspěch. V nedokončené hře na 32 procent se už řeší problémy týkající se ovládání a chování letadla. Nikdo neřeší, že mu to nejde spustit, neustále mu to padá a je to plné divných bugů... A ani ta arkáda to není.

Už jen to je důvod k radosti a naději, že tento žánr zažije svou obrodu.

V nedokončené hře? RoFko kam nacpali jednoho Lagga? Rofko bežele jakš takš i před tím ...
Opičkáku zklamal jsi. Tvůj úkol zde byl všechno kritizovat Šklebící se
Btw Známýmu to při fullscreenu dělá černou smrt. Za 100 USD je moc šťastnej. To jen tak pro úplnost.
(Jinak normálně hraje DCS-CLOD-IL2-ROF bez problémů)

Ne,ne Magote.Opičák kritizuje zásadně jen hry nepovedené a archaické.Mrknutí

Shadowdeath
VioletLightning napsal:
Ohledně zamykání ostruhy - někdo tu psal, že se to dělá kvedlou (přitažením) - jak to tedy je ?

To jsem byl já, ale bohužel to tak asi neníSmutný Takže jsem příspěvek rychle vymazal, abych mystifikoval co nejméně lidí.

Když jsem to zkoušel, tak se mě zrovna povedl start na výbornou, žádné kličkování ze strany na stranu, tak pln nadšení, že to takhle funguje jsem napsal tuto fámu. Při dalších startech došlo k vystřízlivění Úsměv

CSL1_Talbot
Zamykanie ostruhy zatial nefunguje.
[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.

606_JuLB
A dúfam ani nebude, LaGG-3 túto fičúru zrejme nemal http://www.wio.ru...-lagg3.htm inak by sa o nej technické šarže zmienili.

Po troche poštelovania citlivosti smerovky a opatreného používania brzdy sa dá udržať smer až do zastavenia bez "hodín" aj pri misií s bočným vetrom.
Ako placeboefekt pritiahnutie výškovky funguje skvele.Šklebící se
i.ibb.co/DRFjqCp/JulB.png

310_Pip
Opitz napsal:

Je to úspěch. V nedokončené hře na 32 procent se už řeší problémy týkající se ovládání a chování letadla. Nikdo neřeší, že mu to nejde spustit, neustále mu to padá a je to plné divných bugů... A ani ta arkáda to není.

Padlo mi to několikrát - tedy zámrz při snaze namapovat ovládání a na občasnou černou obrazovku za letu si už zvykám, mám pokračovat nebo to stačí? O smysluplném chodu plynovky ani nemluvím... odkládám to do dalšího updatu hry Zamračený a to mám LaGGa velmi rád Úsměv
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Shadowdeath
606_JuLB napsal:

Ako placeboefekt pritiahnutie výškovky funguje skvele.Šklebící se

Tak on to tak úplně placebo efekt nebude.

Když přitáhneš v prvotní fázi startu, posuneš tím těžiště na zadek, a to ti pomůže udržet letadlo rovně. (Alespoň takhle jsem se to dočetl, ale jestli je to pravda, nám zde určitě půlka letců potvrdí, bohužel druhá to bude vyvracet, ale co už Úsměv)

WT_Horrido
310_Pip napsal:

Opitz napsal:

Padlo mi to několikrát - tedy zámrz při snaze namapovat ovládání a na občasnou černou obrazovku za letu si už zvykám, mám pokračovat nebo to stačí? O smysluplném chodu plynovky ani nemluvím... odkládám to do dalšího updatu hry Zamračený a to mám LaGGa velmi rád Úsměv

Tobě Pipe padá všechno Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Baron
310_Pip napsal:

Opitz napsal:

Pipe, obavam sa, ze chyba nie je v BOS-e ale u teba. Pripada mi to tak ako by si mal bud problem s GK (stare drivery) ale mas stiahnutu neuplnu hru. Skus ju preinstalovat kompletne nanovo (nie Recovery). Ked bude potrebovat poradit, napis mi PM.
Hals - und Beinbruch!

310_Pip
WT_Horrido napsal:

310_Pip napsal:

Opitz napsal:

Tobě Pipe padá všechno Úsměv

Tak třeba Assassin Creed 4 Black Flag nepadá, nějake další otázky? CLOD mi do posledni Win aktualizace nepadl asi půl roku, to abych nebyl daleko od žánru...

+

Baron napsal:

310_Pip napsal:

Opitz napsal:

Pipe, obavam sa, ze chyba nie je v BOS-e ale u teba. Pripada mi to tak ako by si mal bud problem s GK (stare drivery) ale mas stiahnutu neuplnu hru. Skus ju preinstalovat kompletne nanovo (nie Recovery). Ked bude potrebovat poradit, napis mi PM.

Ovladače nejnovější a když mluvím o padání, tak to chce pořádně číst co píšu, to co tu reportovali i ostatní (zámrz při mapování viz. Řepa, černá obrazovka za letu měla za následek jen pád letadla ve hře) - ta plynovka mě sere podstatně víc, ale to je částečně chyba HW G940ky, zajímavé je, že v CLODu a starým Ilovi chodí ok (v rámci možností)
Hoka hey!

Opitze
Pokud porovnám chování uživatelů a úroveň a obsah jejich příspěvků na oficiálním foru a i na dalších forech, žádné masové banování a výhružky od místních adminů nepřišly a to proč?
Proto, protože BOS není ani trošku stejný zmetek jako "slavný" CLOD... vole...

A že tu je pár klodistů, kteří budou muset brzy pohřbít svého mrzáčka či spíš zombie konečně do hrobu? Naštěstí to je jen pár jednotlivců... Pokud na CLOD po vydání nadávalo 90 lidí ze 100, tak tady u BOS je 90 lidí nadšených a 10 dělá z komára veblouda...

WT_Horrido
A jaký je problém s G940? To mi nějak uteklo
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_Pip
WT_Horrido napsal:

A jaký je problém s G940? To mi nějak uteklo

svatá prostoto... kde žiješ?
Hoka hey!

Shadowdeath
Ještě vám to jede? Jsem akorát dorazil domů, že snad ještě chvilku zalítám. Ale hra mě nechce vůbec naskočit (ani do login obrazovky), je možné, že je na vině ten FlightFX. Hru jsem před tím, než jsem to nainstaloval nepouštěl, takže nevím jestli je to tím na 100%.

WT_Horrido
No já nevím, posunu plynovku, posune se mi páka v BOS. V plném rozsahu, bez viditelných projevů reversal bugu, tak se ptám. Žiju na Moravě, má to vliv na G940?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Horrido
Shadowdeath napsal:

Ještě vám to jede? Jsem akorát dorazil domů, že snad ještě chvilku zalítám. Ale hra mě nechce vůbec naskočit (ani do login obrazovky), je možné, že je na vině ten FlightFX. Hru jsem před tím, než jsem to nainstaloval nepouštěl, takže nevím jestli je to tím na 100%.

Jede to, asi až do půlnoci.

Ruské.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Shadowdeath
WT_Horrido napsal:

Shadowdeath napsal:

Jede to, asi až do půlnoci.

Ruské.

Jo už mě to frčí. On ten FlightFX to asi nějak pošteluje, a ikdyž je vyplej, tak tam nechá nějaký bordel. Až když jsem smazal profil hry, tak to naskočilo Úsměv

310_Pip
WT_Horrido napsal:

No já nevím, posunu plynovku, posune se mi páka v BOS. V plném rozsahu, bez viditelných projevů reversal bugu, tak se ptám. Žiju na Moravě, má to vliv na G940?

že zrovna ty jsi tak nedovtipný najednou - G940 a problém s kabely uvnitř plynovky Ti nic neříkají? http://www.panzer...wstart=340 - tisíce reklamací, vlastně zmetek jako CLOD a přesto nejlepší joy na trhu s FF

nicméně proč mi plynovka jede v ostatních simech a v BOSu ne, je mi záhadou... (až budu mít náladu natočím videjko aby se vidělo co to dělá)
Hoka hey!

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,033,745 návštěv