Alpha-version of IL2BOS: Poznatky z testování.
|
repa |
Přidané 20-11-2013 13:27
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 323
Založený: 09.07.09
|
310_cibule napsal:
1stCL_Fucida napsal:
Cibule, jestli byly přímo vidět listy a skoro to nereagovalo na plyn, tak to se mi taky jednou stalo. Po restartu Šturma už to bylo OK. Průbni.
Jo jo, to je ono. Myslel jsem si to (tenhle testík mi vyšel včera na 00:30, tedy vlastně dnes po půlnoci. Asi deset minut jsem civěl na ty pomalu otáčející se listy. zkoušel přepínat všechno možné a... pak usnul. Zkusím to zítra znovu).
Mimochodem máte někdo také to zamrzání? Černou smrt? Mi osobně to zamrzalo při dlouhém nastavování ovládání. Jednou mi to padlo celé a jeden bug, kdy jsem nebyl schopen odejít z mise. Pak jsem lítal asi hodinu bez nějakých problémů |
|
|
|
repa |
Přidané 20-11-2013 14:01
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 323
Založený: 09.07.09
|
Může být |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 20-11-2013 14:14
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10827
Založený: 26.01.13
|
Snakesi, plynovka se pohybuje plynule, jen v místě zubů mírně vybočí. Je to stejný, jako třeba kulisa u Fw 190. I když to asi není ideální příklad, který by ti to přiblížil
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
Bierglass |
Přidané 20-11-2013 14:28
|
Diskutující
Příspěvek: 2607
Založený: 12.05.10
|
magot napsal:
Opitz napsal:
Je to úspěch. V nedokončené hře na 32 procent se už řeší problémy týkající se ovládání a chování letadla. Nikdo neřeší, že mu to nejde spustit, neustále mu to padá a je to plné divných bugů... A ani ta arkáda to není.
Už jen to je důvod k radosti a naději, že tento žánr zažije svou obrodu.
V nedokončené hře? RoFko kam nacpali jednoho Lagga? Rofko bežele jakš takš i před tím ...
Opičkáku zklamal jsi. Tvůj úkol zde byl všechno kritizovat
Btw Známýmu to při fullscreenu dělá černou smrt. Za 100 USD je moc šťastnej. To jen tak pro úplnost.
(Jinak normálně hraje DCS-CLOD-IL2-ROF bez problémů)
Ne,ne Magote.Opičák kritizuje zásadně jen hry nepovedené a archaické. |
|
|
|
Shadowdeath |
Přidané 20-11-2013 14:36
|
Uživatel
Příspěvek: 844
Založený: 03.02.13
|
VioletLightning napsal:
Ohledně zamykání ostruhy - někdo tu psal, že se to dělá kvedlou (přitažením) - jak to tedy je ?
To jsem byl já, ale bohužel to tak asi není Takže jsem příspěvek rychle vymazal, abych mystifikoval co nejméně lidí.
Když jsem to zkoušel, tak se mě zrovna povedl start na výbornou, žádné kličkování ze strany na stranu, tak pln nadšení, že to takhle funguje jsem napsal tuto fámu. Při dalších startech došlo k vystřízlivění |
|
|
|
CSL1_Talbot |
Přidané 20-11-2013 14:43
|
Uživatel
Příspěvek: 662
Založený: 19.10.08
|
Zamykanie ostruhy zatial nefunguje.
[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
606_JuLB |
Přidané 20-11-2013 16:52
|
Uživatel
Příspěvek: 747
Založený: 26.06.13
|
A dúfam ani nebude, LaGG-3 túto fičúru zrejme nemal http://www.wio.ru...-lagg3.htm inak by sa o nej technické šarže zmienili.
Po troche poštelovania citlivosti smerovky a opatreného používania brzdy sa dá udržať smer až do zastavenia bez "hodín" aj pri misií s bočným vetrom.
Ako placeboefekt pritiahnutie výškovky funguje skvele.
|
|
|
|
310_Pip |
Přidané 20-11-2013 17:29
|
Uživatel
Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
Opitz napsal:
Je to úspěch. V nedokončené hře na 32 procent se už řeší problémy týkající se ovládání a chování letadla. Nikdo neřeší, že mu to nejde spustit, neustále mu to padá a je to plné divných bugů... A ani ta arkáda to není.
Padlo mi to několikrát - tedy zámrz při snaze namapovat ovládání a na občasnou černou obrazovku za letu si už zvykám, mám pokračovat nebo to stačí? O smysluplném chodu plynovky ani nemluvím... odkládám to do dalšího updatu hry a to mám LaGGa velmi rád
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
|
|
|
Shadowdeath |
Přidané 20-11-2013 17:46
|
Uživatel
|
Tak on to tak úplně placebo efekt nebude.
Když přitáhneš v prvotní fázi startu, posuneš tím těžiště na zadek, a to ti pomůže udržet letadlo rovně. (Alespoň takhle jsem se to dočetl, ale jestli je to pravda, nám zde určitě půlka letců potvrdí, bohužel druhá to bude vyvracet, ale co už ) |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 20-11-2013 18:11
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
310_Pip napsal:
Opitz napsal:
Padlo mi to několikrát - tedy zámrz při snaze namapovat ovládání a na občasnou černou obrazovku za letu si už zvykám, mám pokračovat nebo to stačí? O smysluplném chodu plynovky ani nemluvím... odkládám to do dalšího updatu hry a to mám LaGGa velmi rád
Tobě Pipe padá všechno
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Baron |
Přidané 20-11-2013 18:13
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
310_Pip napsal:
Opitz napsal:
Pipe, obavam sa, ze chyba nie je v BOS-e ale u teba. Pripada mi to tak ako by si mal bud problem s GK (stare drivery) ale mas stiahnutu neuplnu hru. Skus ju preinstalovat kompletne nanovo (nie Recovery). Ked bude potrebovat poradit, napis mi PM.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
310_Pip |
Přidané 20-11-2013 18:22
|
Uživatel
|
WT_Horrido napsal:
310_Pip napsal:
Opitz napsal:
Tobě Pipe padá všechno
Tak třeba Assassin Creed 4 Black Flag nepadá, nějake další otázky? CLOD mi do posledni Win aktualizace nepadl asi půl roku, to abych nebyl daleko od žánru...
+
Baron napsal:
310_Pip napsal:
Opitz napsal:
Pipe, obavam sa, ze chyba nie je v BOS-e ale u teba. Pripada mi to tak ako by si mal bud problem s GK (stare drivery) ale mas stiahnutu neuplnu hru. Skus ju preinstalovat kompletne nanovo (nie Recovery). Ked bude potrebovat poradit, napis mi PM.
Ovladače nejnovější a když mluvím o padání, tak to chce pořádně číst co píšu, to co tu reportovali i ostatní (zámrz při mapování viz. Řepa, černá obrazovka za letu měla za následek jen pád letadla ve hře) - ta plynovka mě sere podstatně víc, ale to je částečně chyba HW G940ky, zajímavé je, že v CLODu a starým Ilovi chodí ok (v rámci možností)
Hoka hey!
|
|
|
|
Opitze |
Přidané 20-11-2013 18:39
|
Stařešina
Příspěvek: 6346
|
Pokud porovnám chování uživatelů a úroveň a obsah jejich příspěvků na oficiálním foru a i na dalších forech, žádné masové banování a výhružky od místních adminů nepřišly a to proč?
Proto, protože BOS není ani trošku stejný zmetek jako "slavný" CLOD... vole...
A že tu je pár klodistů, kteří budou muset brzy pohřbít svého mrzáčka či spíš zombie konečně do hrobu? Naštěstí to je jen pár jednotlivců... Pokud na CLOD po vydání nadávalo 90 lidí ze 100, tak tady u BOS je 90 lidí nadšených a 10 dělá z komára veblouda... |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 20-11-2013 18:54
|
Fusioner
|
A jaký je problém s G940? To mi nějak uteklo
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
310_Pip |
Přidané 20-11-2013 19:11
|
Uživatel
|
svatá prostoto... kde žiješ?
Hoka hey!
|
|
|
|
Shadowdeath |
Přidané 20-11-2013 19:14
|
Uživatel
|
Ještě vám to jede? Jsem akorát dorazil domů, že snad ještě chvilku zalítám. Ale hra mě nechce vůbec naskočit (ani do login obrazovky), je možné, že je na vině ten FlightFX. Hru jsem před tím, než jsem to nainstaloval nepouštěl, takže nevím jestli je to tím na 100%. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 20-11-2013 19:16
|
Fusioner
|
No já nevím, posunu plynovku, posune se mi páka v BOS. V plném rozsahu, bez viditelných projevů reversal bugu, tak se ptám. Žiju na Moravě, má to vliv na G940?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 20-11-2013 19:18
|
Fusioner
|
Shadowdeath napsal:
Ještě vám to jede? Jsem akorát dorazil domů, že snad ještě chvilku zalítám. Ale hra mě nechce vůbec naskočit (ani do login obrazovky), je možné, že je na vině ten FlightFX. Hru jsem před tím, než jsem to nainstaloval nepouštěl, takže nevím jestli je to tím na 100%.
Jede to, asi až do půlnoci.
Ruské.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Shadowdeath |
Přidané 20-11-2013 19:20
|
Uživatel
|
WT_Horrido napsal:
Shadowdeath napsal:
Ještě vám to jede? Jsem akorát dorazil domů, že snad ještě chvilku zalítám. Ale hra mě nechce vůbec naskočit (ani do login obrazovky), je možné, že je na vině ten FlightFX. Hru jsem před tím, než jsem to nainstaloval nepouštěl, takže nevím jestli je to tím na 100%.
Jede to, asi až do půlnoci.
Ruské.
Jo už mě to frčí. On ten FlightFX to asi nějak pošteluje, a ikdyž je vyplej, tak tam nechá nějaký bordel. Až když jsem smazal profil hry, tak to naskočilo |
|
|
|
310_Pip |
Přidané 20-11-2013 19:28
|
Uživatel
|
WT_Horrido napsal:
No já nevím, posunu plynovku, posune se mi páka v BOS. V plném rozsahu, bez viditelných projevů reversal bugu, tak se ptám. Žiju na Moravě, má to vliv na G940?
že zrovna ty jsi tak nedovtipný najednou - G940 a problém s kabely uvnitř plynovky Ti nic neříkají? http://www.panzer...wstart=340 - tisíce reklamací, vlastně zmetek jako CLOD a přesto nejlepší joy na trhu s FF
nicméně proč mi plynovka jede v ostatních simech a v BOSu ne, je mi záhadou... (až budu mít náladu natočím videjko aby se vidělo co to dělá)
Hoka hey!
|
|
|