4.12.2+HSFX7.02:
P51D - 400mil/hod = 640km/hod IAS, tak proč to letí jen 570km/hod dle speedbaru? [/img]
A tohle má vícero amerik...
Nemají to všechny letadla, ne jenom ameriky? Mě totiž přijde, že ten speedbar je takovej orientační
Zkusil bych ještě co ukazuje, takové to Arcade view bez cockpitu.
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
Stejnej případ jako palivoměr na Bf 109, nebo obecně zabugovanej kokpit na Fw 190 D-9/45. U spousty repaintů kokpitů jejich tvůrci nijak zvlášť moc neřešili detaily. Víceméně jsem si ověřil, že není naprosto žádná snaha tohle v současnosti (= poslední roky) opravovat.
Aha, to je teda odpověď hodně stupidní, chceš mi tvrdit, že ukazatel rychlosti je roven palivoměru? btw o palivoměru u spita se ani nezmiňuju...
Oprava budíků u jakéhokoliv letadla by měla být v zájmu celé komunity, no nic, tohle byl poslední pokus, jak s tím něco udělat, Magot se ani nevyjadřuje, takže na to seru!
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
Ne Pipe, to byla odpověď, že na ladění jakékoliv části kokpitu jejich tvůrci v rámci HSFX už obecně kašlou, resp. drtivá většina tvůrců kokpitů se už nijak neangažuje. Proto jsem tam dal za příklad i pozdní Fw 190 D, který má kokpit s množstvím chyb, přestože jsem se cca rok snažil ty chyby hlásit. Konkrétně u Fw 190 jsme naprosto chybně ukazující přetexturovaný rychloměr řešili také, ale bylo to před řadou let v době, kdy jsem s Flushym na repaintu Focka pracoval.
Tzn. vylož si to spíše tak, že máš několik let zpoždění. Imho jediná reálná možnost je, abys to opravil sám a ty opravené soubory by se mohlo podařit naimportovat v rámci nějaké dobré duše z HSFX.
Ne Pipe, to byla odpověď, že na ladění jakékoliv části kokpitu jejich tvůrci v rámci HSFX už obecně kašlou, resp. drtivá většina tvůrců kokpitů se už nijak neangažuje. Proto jsem tam dal za příklad i pozdní Fw 190 D, který má kokpit s množstvím chyb, přestože jsem se cca rok snažil ty chyby hlásit. Konkrétně u Fw 190 jsme naprosto chybně ukazující přetexturovaný rychloměr řešili také, ale bylo to před řadou let v době, kdy jsem s Flushym na repaintu Focka pracoval.
Tzn. vylož si to spíše tak, že máš několik let zpoždění. Imho jediná reálná možnost je, abys to opravil sám a ty opravené soubory by se mohlo podařit naimportovat v rámci nějaké dobré duše z HSFX.
Tuhle odpověď beru a dík za ni, bohužel to neřeší problém, který tu je Angažovat se už opravdu nebudu.
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
Pipe, hlavně tohle je težký flamewar vlákno. Sem, když dáš nějakou chybu, tak si každej nejdřív řekne, už tu byla dlouho nuda, Pip to tu jde trochu oživit viz. těch pár příspěvků po tom tvém
Tipuji, že by se to bralo vážněji, kdyby jsi to umístil do např. HSFX7 debug
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.