December 27 2024 04:57:58
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Stíhač vs. dvojsic
Koty
víte vi co? Postavte si tu sto desítku, nějakej ten hurrik nebo spit, welouše a otestujte si to. Pak si to porovnávejte jak chcete. Vím, že můj skromný nápad nikoho nezajímá a všichni se shodnete, že je to zbytečné a kdesi cosi, ale Šklebící se upřímně - nic jiného vám nepomůže.
Rien n'est parfait; c'est la vie!

ZVP_Iceman
Já bych se stejně rád dozvěděl, jak jde s Pupem sestřelit Roland C2a letící nízko nad zemí........Smutný

Koty
Rychle. Letět s velkým převýšením, sklouzávat ze strany na stranu a mezi 200 až 50 metry ho pokropit, předletět ve stoupání a případně opakovat. Nebo letět ještě níž než on a schovat se mu za ocas.

A vůbec Šklebící se zajímalo by mě, jak Bf-110 souvisí s RoF. Na mě tu furt nadáváte, ale zajímalo by mě, kde je Clon teď. Mě mění banner za primerák, ale nad tímto se nepozastaví. Kam todle fórum směřuje...
Rien n'est parfait; c'est la vie!

CSW_Cassius Chaerea
Buď té dobroty a dej si Koty do avataru tohle:
siberianlight.net/wp-content/uploads/2009/04/stalin-condom-durex.jpg

ať kvůli tomu zase nemusíme obtěžovat admina.

WT_Pedropan
Sestrelit Rolanda Pupem? Nejde, ale to se tady nedozvis. Jses ve spatnym vlakne... Šklebící se

http://www.wtigers.org/
1stCL_pbarry
Jsem tu chvíli nebyl a hned se dočtu, že na základě španělska se státy utvrdili v taktice boje v točení. To je teda pecka :-D

Rumcajs napsal:

Já bych opravdu rád, kdyby to kdokoli přinesl něco do debaty. Zatím se mi tu dostává pouze takové to internetové plácání slámy.

A tohle napsal někdo, kdo mimojiné dává odkaz na wiki :-D
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
Rumcajs
1stCL_pbarry napsal:

Jsem tu chvíli nebyl a hned se dočtu, že na základě španělska se státy utvrdili v taktice boje v točení. To je teda pecka :-D

Rumcajs napsal:

Já bych opravdu rád, kdyby to kdokoli přinesl něco do debaty. Zatím se mi tu dostává pouze takové to internetové plácání slámy.

A tohle napsal někdo, kdo mimojiné dává odkaz na wiki :-D
Možná bys mohl říct, co přesně je závadné na tom jednom linku na wiki, co jsem sem dal. Zkus si tu wiki pročíst, není to dlouhé a řekni, co tam maj blbě. Ať tedy neplácáš slámu.
Ona ta wiki není až tak špatný zdroj informací. Nedá se sice čekat bůh ví jaká podrobnost, ale ve většině případů je tam docela slušný základ. Kritizovat cokoli, co je zaběhlé, je taková moda. Když to používaj všichni ti vobyčejní moulové, přeci to nemůže být dobré pro elitu. Ale já jsem vobyčejnej moula a já tam většinou najdu, co hledám.

Baron
WT_Pedropan napsal:

Sestrelit Rolanda Pupem? Nejde, ale to se tady nedozvis. Jses ve spatnym vlakne... Šklebící se

Áááále ide. Vlastná skúsenosť Vyděšený A vo vlákne je správnom, predsa nad Verdunom bežne lietali Bf110. Síce až o nejakých 23 rokov neskôr ale to je nepodstatný detail. Aj tak sa hovorí, že 2. svetová bola najväčšou a poslednou bitkou 1. svetovej vojny Šklebící se
Hals - und Beinbruch!

313_123
pupem se dá sundat i ta 110
je to sice letadlo s gulema, ale šmejd - ta 110

přinejhorším použiješ taran
plátno se po nárazu po 110 krásně rozprostře
fašistický pilot zmatený omezením výhledu zbaběle vyskakuje
no vidíš jde to, 110 bez řízení padá jako šutr
zatím co ty se ladně snašíš k zemi
pokud budeš dostatečně rychle mávat rukama možná to i přežiješ
padák totiš snižuje bojového ducha pilota

WT_Pedropan
Baron napsal:

WT_Pedropan napsal:

Áááále ide. Vlastná skúsenosť Vyděšený A vo vlákne je správnom, predsa nad Verdunom bežne lietali Bf110. Síce až o nejakých 23 rokov neskôr ale to je nepodstatný detail. Aj tak sa hovorí, že 2. svetová bola najväčšou a poslednou bitkou 1. svetovej vojny Šklebící se

Barone, nekaz to, jooo...? O to tady prece nejde....Šklebící se

http://www.wtigers.org/
Baron
...šmarjáááá som to nepochopil [img]http://forum.1cs-letecka-skola.eu/images/smilies/sim_banghead.gif[/img] is not a valid Image.
Hals - und Beinbruch!

WT_Horrido
Nějak takto? Úsměv

YouTube Video

武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

BP_Madvlk
Podle toho,jak střílí ten německej střelec,se neodvažýuju říci,jak jsi měl nastavenou obtížnost..páčto to by byla zase diskuze Úsměv.každopádně v nedávné době jsem s Pfalz XII padal z převýšení ( tudíž na rychlosti ) na BifaTA napodobenina rychloměru už byla za hranicí svých ukazovacích možností...Při prvním průletu dostal Anglán něco málo do křídla.NA rychlosti jsem odstoupal a padal znovu...při druhém průletu jsem se ani nestačil pořádně přiblížit na střelbu ( rozuměj ne blíže než 150 m ) a byl jsem v řiti...olrj krev ,prostě na hovno...
Všeobecně je to pouze o štěstí a o tom,že němečtí střelci v dvojsicích jsou asi nastavení tak trochu hůře než angličtí.S tím asi bude spousta lidí souhlasit,spousta nesouhlasit.Mám to vyzkoušené z obou stran a to jak ve stíhačce,tak v ve dvojsicu,či bombru.....TAk ať si to každ přebere sám...A teď do mě Vyděšený

WT_Horrido
V manévrovém boji střílí takhle všichni, když letí rovně střílí, logicky, mnohem lépe.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

MatyDry
WT_Horrido napsal:

Nějak takto? Úsměv

YouTube Video

Takhle blízko jsem se k dvojsicu nikdy nedostal, pěkná práce. Mrknutí

1stCL_Werner
Čtu teď Prillerovu JG 26 a hodím sem citaci z dopisu, který napsal W/C Michael N. Crossley (20 sestřelů).
Nic z toho nevyvozuji, jen jako zajímavý střípek a názor zúčastněného pilota k tématu Bf 110.

"...
Pár mých vlastních poznatků s ohledem na charakteristický let a boj pilotů Luftwaffe:
Létají nanejvýš disciplinovaně - snad dokonce trochu moc na stíhače tehdejší doby, drží se přesně předpisů, létají výborně. Nejednou zaútočili zezadu, vnikli mezi nás, zatímco my jsme se pokoušeli obrátit zpět.
Bylo pro nás těžké, pronásledovat je, neboť Bf 109 byly rychlejší při příkrém stoupání i střemhlavém letu než Hurricany. Mohli jsme je však vytočit, hlavně při příkrém stoupání, takže, pokud jsme zachovali hlavu, dosáhli jsme správného místa - totiž jejich zadku.
Stodesítky byly něco jiného. Zdálo se, že se mohou otočit na místě. Zakusil jsem to jednou na vlastní kůži. Nalétl jsem do dobré pozice za Bf 110. Právě jsem ho měl na mušce, když se najednou otočil a zepředu ke mně zamířil ! Byl jsem tak užaslý, že jsem zapomněl střílet a strhl páku na břicho. Pak jsem ho ztratil
...."
1st Czech Lions - Resistance is futile...

WT_Horrido
Útok na dvousitz v kariéře:
Střelba saje...
YouTube Video

武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

MatyDry
Když už jsme u těch soubojů, jak správně točit zatáčku. Dneska jsem se dostal do souboje 3x Ni-11 proti 2xAlbatros D-II. Z toho 4xAi a 1x obertrotel. Ty D-II se otáčeli na pětníku, můj Bebe se klepal na pádovce, přesto jsem je nedokázal utočit. No a ty dva co letěli se mnou se na mě samozdřejmě vykašlali takže jsem si to vyžral až do lesa. Vůbec jsem nepochopil jak dokážou tak rychle točit. A Aička maj dobrou vlastnost, buď vás nechaj ve štychu, nebo se s váma srazej při souboji a nebo vám sundaj načatýho nepřítele před nosem. Víte někdo, proč se nezapočítá když zapálíte staženej balón, přesto že riskujete že vás sundá PVO když jdete až na zem?

Rumcajs
Normálně online je to tak, že N11 by toho Albíka DII měla utočit. Jenže AI pravděpodobně lítaj podle jinejch pravidel. Předpokládám, že maj zjednodušený FM, navíc asi uměj jít dokonale na limit.
Pak je tu další věc, N11tky (a i další letadla) jsou hodně choulostivé na řízení v utaženejch zatáčkách. Co jsem četl na foru, abys to dokázal úplně využít, měl bys mít FFB joystick. Bez Force Feedbacku je to prý mnohem hůř odhadnutelný a tedy se neustále dostáváš mimo optimální zatáčení a ztrácíš energii. To FFB nemám ze své zkušenosti, četl jsem to. Bohužel FFB nevlastním.
Jinak je to zde OT, čekej, že nás smažou.

WT_Horrido
AI mají stejný letový model jako hráč, tohle není clod.

Maty těžko se dá něco radit když nevíme jak točíš teď...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,139,494 návštěv