Nemluvte na mě, mám depresi. Padl mi velitel a dobrý kamarád
Příště se vožeru už před letem, abych nemusel dolévat.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
nj mám občas mizerný spojení na wifi, zrovna v kritickou kdy se mě ztratil Cibule jsem už nemohl hlásit pozici a směr. Najít je bez "vysílačky" bylo dosti obtížné a po chvíli bloudění jsem nabral kurz konvoj.
Mohlo být všechno jinak kdybych Cibulovi mohl krýt záda, ale taky je dost možný že ten chumel stodevítek s kterými měl dostaveníčko C. by mě taky dostal ..
Peter Winter napsal:
omlouvám se
peewit - cibik - čejka
používalo se to jako označení pro konvoje s uhlím, později to zrušili a uhlí začlo jezdit železnicí
to jen abyste věděli co vám ty štuky potopili a proč na ubytovně nebude čím topit
Cibule, nic si z toho nedělej... sice to vypadá na trestný prapor, ale když bys věděl, jak mi dlouho kroužili a kroužili ... a čekali a čekali .... až v Anglii nahodí elektriku a náš velitel bude moci startovat...
Ale zase jsme se při tom blinkání, pardon - kroužení, seznámili s Alanovou Kačenkou, sice trošku nesmělou (nepovídala si s náma), ale za to pevné ruky při řízení letadla ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.