WWII sim na RoF enginu: spekulace, informace, dezinformace i jine -ace
|
Valec |
Přidané 13-12-2012 16:18
|

Uživatel

Příspěvek: 1172
Založený: 16.01.06
|
Jen tak pro zajimavost tady jsou obe hry na minimalni graficke nastaveni.Samozrejme jsou hnusne obe.Tak a ted si muzeme honit trika a FPS maji urcite mooc obe.
[img]http://img688.imageshack.us/img688/8610/launcher201212131606536.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://img405.imageshack.us/img405/9567/rof2012121315595786.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Valec dne 13-12-2012 16:42
|
|
|
|
Opitze |
Přidané 13-12-2012 16:27
|

Stařešina

Příspěvek: 6346
Založený: 30.09.05
|
Jojo je ti hnus.... hlavne ten ROF
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
Valec |
Přidané 13-12-2012 16:34
|

Uživatel

|
Hoper napsal:
Rumcajs napsal:
Tady se hodně vaří z vody. Kombinujete vlastnosti CloD a ROF a snažíte se z toho vypreparovat BOS. Nikdo se nezabývá tím, že dnešní stav ROF asi není cílový pro BOS. A Jason ani 1C zatím neupřesnili cíle vývoje. Zatím je třeba čekat. Tedy kdo nechce, čekat nemusí, ten čas stejně uteče.
Ano.
Když mi tohle došlo, přestal jsem sem psát  To mas sice pravdu ale ja si myslim ze:Vzhledem ke grantu co maji od ruske vlady to musi stihnout v danem terminu jinac by o neho mohli prijit.Musi tuto hru vyprdnout co nejrychleji.Tim padem nebudou mit cas neco radikalne menit.Budou radi ze udelaji letadla a mapu na tomto enginu co bezi ted RoF.A potom jestli to bude mit uspech se muzeme dockat zmen. |
|
|
|
Valec |
Přidané 13-12-2012 16:36
|

Uživatel

|
Opitz napsal:
Jojo je ti hnus.... hlavne ten ROF
 Ty uz jsi zase tady? Uz neprudis na jinem foru.Neni ti tam tak dobre jako tady co  |
|
|
|
Valec |
Přidané 13-12-2012 17:02
|

Uživatel

|
Tady je zatim nejake zhrnuti
People and Team
■Jason Williams is the head, LOFT is the producer.
■1C Game Studios is made of former 777 and the remains of the old 1C Maddox Games team. (Jason)
■Luthier (Ilya Shevchenko) is not part of the project. (Luthier)
■BlackSix is part of the new team. (BlackSix)
■1C is a "partner" (publisher?). (Jason)
■Ubisoft is not involved. (Jason)
Business and Plan
■Initial client release is slated for early 2014. (Press Release)
■Business model will have some similar aspects with RoF, but it will not be identical. (Jason)
■Free-to-play client (as with RoF) will not be available. (Jason)
■A demo is planned. (Jason)
■New content added over time after initial launch (paid). (Jason)
■New theaters and planes are planned for the future if everything goes to plan. (Jason)
■Closed Beta planned. (Jason)
Technical
■Will use Digital Nature (Rise of Flight) engine. (Jason)
■Engine will be DirectX 9 based on launch. (Jason)
■If this product is a success - DX11 support will be considered for the future. (Jason)
■Work will be done to make it ready for WWII aircraft. (Jason)
■Engine can support different types of player vehicles from main battle tanks to giant robots. (Jason)
■TrackIR will be supported.
■Oculus Rift support is a possibility. (Jason)
■Steam support is not yet decided. (Jason)
■System requirements not known yet. (Jason)
■Will have dedicated server support. (Jason)
■Mission Editor will be similar to RoF. Some UI changes might be implemented. (Jason)
■No third-party planes or API planned. (Jason)
■Other types of mods will be supported. (Jason)
■User skinning will be supported with provided templates. (Jason)
■In MP the engine is synchronizing everything (parts falling out of the sky, clouds, pilot head, etc) (Jason)
■Multi-threading and multiple cores will be utilized. (Jason)
■Not a MMO, don't expect hundreds of players per server. (Jason)
■External physical instrument support (DeviceLink) will not be available at launch. (Jason)
Gameplay
■Not a CLOD clone sequel, a brand new game. (Jason)
■Not an arcade game, a simulator. (Jason)
■Not a MMO. (Jason)
■Covering the time period of the Battle of Stalingrad. (Jason)
■Plane list not yet decided. (Jason)
■Will include both multi-player and single-player gameplay options. (Jason)
■For SP: QMB, Single Missions and a Career/Campaign system. (Jason)
■BoS content will not merge with (or install over) Cliffs of Dover as stated before by former Maddox team. (Jason)
■No clickable cockpits planned. (Jason)
■Engines will operate in a realistic manner as they do in RoF. (Jason)
■The map will be geographically accurate. (Jason)
■The snowy battlefield around Stalingrad will be believable. (Jason)
■AI will be updated for the WW2 combat. (Jason)
■Official Skin Packs will be used (as in RoF). (Jason)
■Track recording will be available (as in RoF). (Jason)
Other
■There will be no Friday updates, but regular non-scheduled ones. (Jason)
■RoF development will continue. All promised content is on track, 2013 roadmap is still unknown (Jason).
■RoF (engine) might benefit from the work done on Battle of Stalingrad. (Jason)
■The new upcoming Channel Map for RoF will not be used/available in BoS. (Jason)
■The team inherited from 1C all materials, documents and studies for the Battle of Stalingrad and the Eastern Front. (BlackSix)
Upravil/a Valec dne 13-12-2012 17:04
|
|
|
|
Opitze |
Přidané 13-12-2012 17:13
|

Stařešina

|
Hele Válečku a ostatní CLOD lovers... Ono to není moje chyba, že se na vás Luthier vysral... my za to nemůžeme... že se 1C rozhodlo zachránit žánr společně s 777 je naděje pro všechny milovníky WW2...
Když to bude šit jako ten Luthierův, klidně to tu budu zase psát... jen se nebojte... že to bude šit, jsem říkal mnoho let před uvedením, říkal jsem to pořád, a měl jsem vždy pravdu! Chápu, že se to některým nelíbí, ale svoje frustrace si vybíjejte na banana foru, kde se můžete Luthiera zeptat, proč to vlastně vzdal, když měl pořád plnou hubu keců (třeba s tím IL2 MMORPG)...
Třeba vám odpoví a třeba řekne i pravdu!
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
magot |
Přidané 13-12-2012 17:22
|

Fusioner

Příspěvek: 18193
Založený: 19.06.08
|
Opitz napsal:.. že se 1C rozhodlo zachránit žánr společně s 777 je naděje pro všechny milovníky WW2...
Ty vůbec netušíš pro co se 1C ve "skutečnosti" rozhodla ... ale podporovat milovníky WWII to zcela jistě nebude Píšete tady píčoviny a do zákulisí stejně nevidíte ...
Upravil/a magot dne 13-12-2012 17:27
|
|
|
|
Valec |
Přidané 13-12-2012 17:25
|

Uživatel

|
Opicko v pohode jen jsem si vsiml ze tam na tebe nikdo nereaguje tak jsem te ocekaval tady
Upravil/a Valec dne 13-12-2012 17:26
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 13-12-2012 17:28
|

Moderátor

Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Magot: Jsem rád že je tu aspoň jediný co nám to konečne objasní. Teda pokud nebudeš jen mektat že se to nesmí říkat a bla bla bla.
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 13-12-2012 17:29
|
|
|
|
Opitze |
Přidané 13-12-2012 17:29
|

Stařešina

|
Originally Posted By: BlackSix
The team has not finished SDK. The project was canceled before we were able to find the time for this work. Now it is no longer possible.
kde tam? na 1C mám ban do konce světa a na il2sturmovik.net jsem zatím napsal 3 posty... a to rozhodně ne takové, které vyzývají ostatní, aby na mě nějak reagovali...
|
|
|
|
Valec |
Přidané 13-12-2012 17:33
|

Uživatel

|
Opitz napsal:
The team has not finished SDK. The project was canceled before we were able to find the time for this work. Now it is no longer possible.
kde tam? na 1C mám ban do konce světa a na il2sturmovik.net jsem zatím napsal 3 posty... a to rozhodně ne takové, které vyzývají ostatní, aby na mě nějak reagovali... No vidis jak si sikovny kdyz chces. |
|
|
|
Opitze |
Přidané 13-12-2012 17:38
|

Stařešina

|
magot napsal:
Opitz napsal:.. že se 1C rozhodlo zachránit žánr společně s 777 je naděje pro všechny milovníky WW2...
Ty vůbec netušíš pro co se 1C ve "skutečnosti" rozhodla ... ale podporovat milovníky WWII to zcela jistě nebude  Píšete tady píčoviny a do zákulisí stejně nevidíte ...
jak netuším ty vole??? Však si přečti jejich oficiální press release... Já nejsem žádný konspirační teoretik, já vycházím z faktů, jestli sis toho ještě nevšiml... Chápu, že jiní zde radši žiji ve svém fantasmagorickém světě, ve kterém je všechno růžový a dobrý.
Jason jasně napsal - naším cílem bylo vždy to, abychom jednou mohli udělat WW2 sim. Celý WW1 je jen prostředkem k tomu, aby to jednou mohli nějak udělat, protože oni na rozdíl od umělce Luthiera neměli peníze na to, aby si 7 let hráli na vývojáře leteckého simu...
1C je distributor. 777 jsou vývojáři. 1C jim dá prachy, zajistí distribuci. 1C pravděpodobně vlastnila něco z Maddox Games, nebo to odkoupila, aby si Luthier mohl nechat narůst knír a zmizet v Koreji nebo kde prej je...
To, že si ho Jason nevybral a přitom jsou to kamarádi, asi o nečem vypovídá. Kdyby byl přesvědčený o tom, že to vše nebyla Luthierova chyba, ale jen shoda neštastných okolností a ran osudu, tak by si ho tam vzal, aby mu to hlídal. Ale hlídat to nebude. Proč taky...
Takže mu asi dali pěkný odchodný a díky...
Luthier mimochodem stále dluží mnoho odpovědí, nikdy se neomluvil a ani neomluví za to, jak své zákazníky okradl a podvedl a jak jim celá léta neustále lhal.
Zbavili jsme se Olega, teď je pryč i jeho pohrobek a snad to teda bude konečně mít nějakou naději a v roce 2014 se vrátí stovky bývalých virtuálních pilotů zpátky.
A když ne, tak holt ne. Ale horší to fakt už bejt nemůže... Na dno jsme už v rámci WW2 simu narazili dávno... to se zkazit už víc opravdu nedá...
takže já jsem rád, že 777 konečně bude dělat WW2 sim a držím jim palce! a navíc se těším, že styl Jasonovy komunikace bude dál pokračovat a dokonce zažijete i to, že se s vámi bude bavit a dokonce i někteří vývojáři osobně!! Tomu jste si bohužel odvykli, ale asi budete příjemně překvapeni...
|
|
|
|
Opitze |
Přidané 13-12-2012 17:39
|

Stařešina

|
Valec napsal:
Opitz napsal:
kde tam? na 1C mám ban do konce světa a na il2sturmovik.net jsem zatím napsal 3 posty... a to rozhodně ne takové, které vyzývají ostatní, aby na mě nějak reagovali... No vidis jak si sikovny kdyz chces.
Hele, už nebuď smutnej, jo? Prostě to s CLODEM nevyšlo, tak to třeba vyjde s BOS od 777...
|
|
|
|
Valec |
Přidané 13-12-2012 17:43
|

Uživatel

|
Opitz napsal:
Valec napsal:
Opitz napsal:
kde tam? na 1C mám ban do konce světa a na il2sturmovik.net jsem zatím napsal 3 posty... a to rozhodně ne takové, které vyzývají ostatní, aby na mě nějak reagovali... No vidis jak si sikovny kdyz chces.
Hele, už nebuď smutnej, jo? Prostě to s CLODEM nevyšlo, tak to třeba vyjde s BOS od 777...  Treba jo dik za uchlacholeni. |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 13-12-2012 18:36
|

Stařešina

Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Jason občas oznámí, že manželka bude na víkend pryč a že bude lítat. A staví se na známejch serverech a bije nás. Sem tam někoho zhmoždí, jiné zraní a ty nejlepší zesměšní. Inu je to rebel! |
|
|
|
LesniHU |
Přidané 13-12-2012 20:19
|

Stařešina

Příspěvek: 6220
|
On totiz magot vi, ale neprozradi, protoze byl pozadan, aby neprozrazoval. Nebo mozna ne uplne vi, ale urcite tusi vice nez pan "ja vychazim z faktu, uz jsem cetl oficialni press release".
Ja osobne si myslim, ze 1C se nerozhodlo zachranit zanr, ale rozhodlo se vydelavat penize.
EDIT: nez se tu zacne lyncovat
Koluje spousta zakulisnich informaci od ocividnych vymyslu az po pomerne spolehlive klepy, no, a ty sem nekdo bud pretiskne, nebo ne, podle toho, jak jim veri, pripadne jak moc je publikovat muze. Nejde (alespon zatim) o informace technickeho charakteru, ktere by treba nastinily, na co se mame tesit, jde o politiku.
Nicmene tohle je vlakno pro spekulace vcetne spekulaci obchodnich a politickych, takze diskutujte dle libosti. Pravidlo o offtopicu vsak stale plati.
Upravil/a LesniHU dne 13-12-2012 20:31
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 13-12-2012 20:31
|

Moderátor

Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Na druhou stranu Lesníku. Pokud to je tajné tak se Magot má jen usmívat a nečeřit vodu jako ostatní. 
Pokud ofiko zpráva je to co uvedli tak to tak je. Pokud je za tím politika a je jedno jaká je jedno.
O tom že chtějí vydělat tady ví každej! Ale to přeci nikoho nebere jako fakt krásných konpiračních teorií!. 
Tak aď to tu Magot ostatním hlubcům jako jsem já nekazí. To že patří do vrchní vrstvy "nadlidí" je hezké,ale nám je to přeci fuk.  
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 13-12-2012 20:36
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
|
Záchrana žánru a vydělávání peněz je nějak zásadně v opozici?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
LesniHU |
Přidané 13-12-2012 20:46
|

Stařešina

|
Novotny, s tim souhlasim. Na druhou stranu magota trochu chapu, je tezke mlcet ve chvili, kdy zas Opitz kyda na nekoho spinu, a nepokusit se to zkorigovat alespon v mire, do jake muze zajit.
(Nu, az procento offtopicu prekroci prijatelnou mez a dojde na mazani, tyhle nase dva prispevky pujdou v prvni vlne :-)) |
|
|
|
LesniHU |
Přidané 13-12-2012 20:50
|

Stařešina

|
WT_Horrido napsal:
Záchrana žánru a vydělávání peněz je nějak zásadně v opozici? Ne, vubec ne, ale myslim, ze kdyz se v 1C rozhodovalo, tak byly argumentem pouze penize, ne zachrana zanru. To se az pak napsalo do verejneho vyjadreni, aby to vypadalo hezky. Tudiz, 1C se rozhodlo pro penize, pripadna zachrana zanru je sideefekt. |
|
|