October 20 2025 03:51:31
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Team Daidalos - novinky chystané do 4.12
Peter Winter
dovolím si použít a rozvést jeden příspěvek z fóra letky 13.
datum vydání?

4. 12. 2412 Úsměv

ale osobně doufám že to bude dříve, mám obavu že výše uvedeného data bych se nemusel dožít ...

Koty
Šklebící se Zmrazit se
Rien n'est parfait; c'est la vie!

313_OTU_oblak
Už se G-2 často samy zapalují motory ? (Marseille nebyl jediný, jen nejznámější)

WT_Horrido
Marseille je tak známý že to požár motoru nebyl. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
Já myslel, že to požár byl a Marseillovi chytil motor u gé dvojky...

http://www.panzer...opic=397.0
Upravil/a 310_cibule dne 22-08-2012 15:57
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Robo
313_OTU_oblak napsal:
Už se G-2 často samy zapalují motory ? (Marseille nebyl jediný, jen nejznámější)

Motory sa asi samozapalovat nebudu, nahodne poruchy sa asi do Sturmovika neplanuju. Šklebící se Ale konkretne G-2 asi dostanu historicke plniace tlaky (momentalne mame len 1.42 ata verziu).

saldy
Jak neplanujou, selhání mají proudové motory a torpeda, je jen otázkou času kdy to postihne všechno.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
310_Pepno
Náhodné poruchy motoru jsou ve šturmu tuším už od 4.10
www.311raf.com/images/signature/sig_Pepno.jpg

1stCL_Fucida
Ty poruchy od 4.10 nejsou tak docela náhodné pokud vím Úsměv. Je to spjaté s tím, že když motor moc štveš, tak mu zvýšíš šanci, že se na něm něco pokazí Úsměv.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

WT_Horrido
310_cibule napsal:
Já myslel, že to požár byl a Marseillovi chytil motor u gé dvojky...

http://www.panzer...opic=397.0

Nebyla to porucha mazání, motor nenesl stopy zadírání, k úniku oleje, nemoci DB605, tu kterou myslí Oblak, nedošlo.

Rozsekala se mu postupně převodovka, došlo k proražení skříně a požáru unikajícího oleje. Náhodná porucha.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

606_Temp
To že nějaký motor často hoří neznamená, že by byl špatný, protože hořelo pokaždé něco jiného! Šklebící se
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
Koty
Mehem, Horri - DB má převodovku?! Kam na to chodíš? Šklebící se A jestli myslíš reduktor... tak ten mýval zpravidla větší životnost jak klikovka. A byl mimo skříň motoru (víceméně)... Jó, ale náhoda je blbec
Rien n'est parfait; c'est la vie!

1stCL_Werner
Koty napsal:
Mehem, Horri - DB má převodovku?! Kam na to chodíš? Šklebící se A jestli myslíš reduktor... tak ten mýval zpravidla větší životnost jak klikovka. A byl mimo skříň motoru (víceméně)... Jó, ale náhoda je blbec

Jak dlouho vydrží mýval záleží na tom, jestli je dobře krmenej.
1st Czech Lions - Resistance is futile...

1stCL_Fucida
Samozřejmě že DB 605 MÁ převodovku. Viz. ZDE. Resp. kompresor má převodovku.

magot
606_Tempik napsal:
To že nějaký motor často hoří neznamená, že by byl špatný, protože hořelo pokaždé něco jiného! Šklebící se

viz Greif Šklebící se

1stCL_Fucida
U Greifu to v naprosté většině případů byl olej unikající na rozpálené výfukové potrubí. po přesné identifikaci problému a drobném "hotfixu" už jeho motory nebyly ani zdaleka tak žhavé.

WT_Horrido
Mezi diváky Leteckých stíhačů v boji je rozšířena řada mýtů a pověr ...

Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

313_OTU_oblak
Horri - díky za ujasnění. DB605 měl mouchy, že Marseille dojel na jinou než obvyklou jsem nevěděl. Četl jsem v knize a na netu o požáru.

Jinak Letečtí stíhači v bohi - tento propagandistický proamerický seriál je jeden z největších odpadů co kdy byl vytvořen. bléééé.

magot
1stCL_Fucida napsal:
U Greifu to v naprosté většině případů byl olej unikající na rozpálené výfukové potrubí. po přesné identifikaci problému a drobném "hotfixu" už jeho motory nebyly ani zdaleka tak žhavé.

hotfix to byl velmi svérázný v podobě kanálku s funkcí jakéhosi okapu Šklebící se
Pří bočním náklonu více jak 45 st. hrozilo to samé u verze A-3 a A-5 ale zase tak divoce s tím nelétali, takže už to tak často nehořelo.

Robo
313_OTU_oblak napsal:
Horri - díky za ujasnění. DB605 měl mouchy, že Marseille dojel na jinou než obvyklou jsem nevěděl. Četl jsem v knize a na netu o požáru.

Ano on im este stihol povedat co presne to bolo.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,313,598 návštěv