Oblíbené filmy s leteckou tématikou .
|
Hoper |
Přidané 10-10-2006 18:33
|
Moderátor
Příspěvek: 12091
Založený: 29.09.05
|
WT_JIGR napsal:
BTW:stále sháním Letce z Tuskegee a podobné kousky.
Taktéž jsem předělal film Jagdgeswader Wildcat???Měl sem to na stejné kazetě.
Na redrodgers jsou teď docela zajímavé (staré) kousky, jukni tam.
Ale černoši tam určitě (zatím) nejsou. |
|
|
|
312_Karl |
Přidané 31-10-2006 18:25
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 337
|
http://imdb.com/title/tt0418689/
co vy na to?
zeby konecne poradnej film z Pacifiku?
v unoru uvidime (CZ premiera) |
|
|
|
Rigor Mortis |
Přidané 31-10-2006 23:26
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 199
Založený: 21.12.05
|
312_Karl napsal:
http://imdb.com/title/tt0418689/
co vy na to?
zeby konecne poradnej film z Pacifiku?
v unoru uvidime (CZ premiera)
No nevím, ale už předem mi to smrdí americkým patosem. Aby z toho nebyla další pí*ovina jako Save private Ryan. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 01-11-2006 07:37
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Patos neni. Neni to vlastne ani klasicky valecny film.
BTW pokud chcete videt poradny valecny film tak doporucuji korejske Pouta valky, jsou bezne v pujcovnach a je to narez jako krava.
Pro stahovace: v originale se to jmenuje Taegeukgi hwinallimyeo
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
312_Karl |
Přidané 01-11-2006 07:38
|
Rozkoukaný
|
pí*ovina jako Save private Ryan ?
proc to je pi*ovina?
EDIT: Horrido: videl jsem... je to fakt mazec!
http://www.imdb.c...tt0386064/
Upravil/a 312_Karl dne 01-11-2006 07:41
|
|
|
|
rudidlo |
Přidané 01-11-2006 08:12
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
|
312_Karl napsal:
proc to je pi*ovina?
Technickým zpracováním je to pěkné, ale dějově to divákovi ukazuje jaký je debil jestli něčemu takovému věří. |
|
|
|
Rigor Mortis |
Přidané 01-11-2006 09:59
|
Rozkoukaný
|
Já jen aby se to nezvrhlo na další válečný film, kdy polovinu strávíš pohledem na vlající am. vlajku.
V době kdy šel Ryan do kin, byl uváděn v jeho stínu film "Tenká červená linie". V porovnání mi Ryan příjde jako slohová práce frustrovaného pubertálního teenagera!
Pouta války jsem viděl, fakt hustý. Ta nenávist, která tam byla, je až neskutečná. Vždyť to byl jeden stát. O Korejcích jsem viděl ještě jeden film. Jmenovalo se to nějak jako "Joint Security Area". |
|
|
|
312_Karl |
Přidané 01-11-2006 19:19
|
Rozkoukaný
|
rudidlo napsal:
312_Karl napsal:
proc to je pi*ovina?
Technickým zpracováním je to pěkné, ale dějově to divákovi ukazuje jaký je debil jestli něčemu takovému věří.
to jako ze na Omaze vitali Nemci Americany chlebem a soli? imho to je jeste selanka, full real nikdy nenatocej, protoze by se polovina kina poblila.
jak treba hodnotis Band of Brothers? Taky ukazuje divakovi, jaky je debil?
Tenka cervena je bez debat. je o tridu vys nez Ryan, jeden z nejlepsich WW2 filmu, ktere jsem videl.
EDIT: Kojaku asi zvrhne,a le treba nekdo udela "director´s cut a necha ve filmu jen sceny z Iwojimy"
Upravil/a 312_Karl dne 01-11-2006 19:22
|
|
|
|
rudidlo |
Přidané 01-11-2006 20:54
|
Diskutující
|
312_Karl napsal:
rudidlo napsal:
312_Karl napsal:
proc to je pi*ovina?
Technickým zpracováním je to pěkné, ale dějově to divákovi ukazuje jaký je debil jestli něčemu takovému věří.
to jako ze na Omaze vitali Nemci Americany chlebem a soli? imho to je jeste selanka, full real nikdy nenatocej, protoze by se polovina kina poblila.
Tenka cervena je bez debat. je o tridu vys nez Ryan, jeden z nejlepsich WW2 filmu, ktere jsem videl.
EDIT: Kojaku asi zvrhne,a le treba nekdo udela "director´s cut a necha ve filmu jen sceny z Iwojimy"
Tu Omahu jsem nemyslel, ale tu realitu, jak někdo pošle na smrt bandu borců kvůli záchraně jednoho pěšáka jen proto, že zůstal poslední v rodině. |
|
|
|
312_Karl |
Přidané 01-11-2006 21:11
|
Rozkoukaný
|
hollywood |
|
|
|
310_Ikar |
Přidané 01-11-2006 21:35
|
Uživatel
Příspěvek: 537
Založený: 05.10.05
|
rudidlo napsal:
312_Karl napsal:
rudidlo napsal:
312_Karl napsal:
proc to je pi*ovina?
Tu Omahu jsem nemyslel, ale tu realitu, jak někdo pošle na smrt bandu borců kvůli záchraně jednoho pěšáka jen proto, že zůstal poslední v rodině.
..jo kamarade tak to je prave ta skutacnost, to se totiz muze stat opravdu pouze v americe!! takze me to prijde prave docela realny |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 01-11-2006 22:17
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
310_Ikar napsal:
rudidlo napsal:
312_Karl napsal:
rudidlo napsal:
312_Karl napsal:
proc to je pi*ovina?
Tu Omahu jsem nemyslel, ale tu realitu, jak někdo pošle na smrt bandu borců kvůli záchraně jednoho pěšáka jen proto, že zůstal poslední v rodině.
..jo kamarade tak to je prave ta skutacnost, to se totiz muze stat opravdu pouze v americe!! takze me to prijde prave docela realny
najlepšie na tých hollywoodských p*čovinách je to že sa väčšinou opierajú o skutočnosť. (ak to ovšem nenatáča nejaký béčkový režisér).
takže ak si odmyslíte klasickú omáčku ktorá musí byť v každom filme, tak je to príbeh posledného brata zo štyroch , ktorého stiahli z Normandie (ked mu bratia zahynuli vtom istom týždni v roku 1944).
A myslím že som aj videl taký ich historický propagačný náborový komediálny film, kde aj títo skutočný bratia postupne prichádzali pred odvodovú komisiu a postupne vytáčajú do nervového zrútenia predsedu komisie, lebo stále mu prichádzali chlapíci s rovnakým menom, bydliskom.
Ach tá Améérika, krajina neskutočných možností a príbehov. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 02-11-2006 07:29
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
The plot was inspired in part by the true story of Fritz Niland, one of four brothers from New York state who saw action during the war. Two Niland brothers were killed on D-Day, while another was missing in action in Burma and was presumed dead, although he actually survived. Fritz was located in Normandy by an Army chaplain, Reverend Francis Sampson, and taken out of the combat zone.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 02-11-2006 09:17
|
Moderátor
|
Horrido byl rychlejší...
ale vím o minimálně jedné "rodině", kdy kluci byli různě po armádě a toho posledního stáhli ze služby, protože ostatní bráchové padli
(jak tak koukám, tak to bude to, co psal Horri :-D ) |
|
|
|
Rigor Mortis |
Přidané 02-11-2006 09:18
|
Rozkoukaný
|
Otázkou je jak to"taken out of the combat zone" ve skutečnosti proběhlo. Podle mě mu ve volnu předali rozkaz a milej zlatej Fritz sedl do jeepu, dojel na letiště, sedl do letadla a krom toho, že se při turbulencích nad Atlantikem opařil kávou se mu nic zvláštního nestalo. |
|
|
|
Hoper |
Přidané 02-11-2006 09:21
|
Moderátor
|
rudidlo napsal:
oni je ale přeci neposlali na smrt. To že pak nakonec zůstali bránit most byla akce "navíc" - pro emerické diváky ;-) |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 02-11-2006 09:24
|
Diskutující
|
Hoper napsal:
rudidlo napsal:
oni je ale přeci neposlali na smrt. To že pak nakonec zůstali bránit most byla akce "navíc" - pro emerické diváky ;-) Oni je neposlali na smrt Opravdu si děláš srandu?
Tak sorry, poslali je na bezpečnou procházku za nepřátelské linie. |
|
|
|
Hoper |
Přidané 02-11-2006 09:30
|
Moderátor
|
jakže hluboko za tou linií byli ? a za jaké situace ? a jak velká jednotka ? |
|
|
|
WT_TeeDee |
Přidané 02-11-2006 09:46
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 162
Založený: 05.10.05
|
Pouta války? to je nějaké pokračování Rodiných pout? Tak to musí bejt fakt maso
Nejlepčí válečnej film je stejně Rambo III. |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 02-11-2006 10:04
|
Diskutující
|
Hoper napsal:
jakže hluboko za tou linií byli ? a za jaké situace ? a jak velká jednotka ? Tak se na ten film podívej a zjistíš to. |
|
|