November 21 2024 20:15:44
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 23

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Oblíbené filmy s leteckou tématikou .
Hoper
WT_JIGR napsal:
BTW:stále sháním Letce z Tuskegee a podobné kousky.
Taktéž jsem předělal film Jagdgeswader Wildcat???Měl sem to na stejné kazetě.

Na redrodgers jsou teď docela zajímavé (staré) kousky, jukni tam.
Ale černoši tam určitě (zatím) nejsou.

312_Karl
http://imdb.com/title/tt0418689/

co vy na to?

zeby konecne poradnej film z Pacifiku?

v unoru uvidime (CZ premiera)

www.312raf.com
Rigor Mortis
312_Karl napsal:
http://imdb.com/title/tt0418689/

co vy na to?

zeby konecne poradnej film z Pacifiku?

v unoru uvidime (CZ premiera)

No nevím, ale už předem mi to smrdí americkým patosem. Aby z toho nebyla další pí*ovina jako Save private Ryan. Naštvaný

WT_Horrido
Patos neni. Neni to vlastne ani klasicky valecny film.

BTW pokud chcete videt poradny valecny film tak doporucuji korejske Pouta valky, jsou bezne v pujcovnach a je to narez jako krava.

Pro stahovace: v originale se to jmenuje Taegeukgi hwinallimyeo Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

312_Karl
pí*ovina jako Save private Ryan
?

proc to je pi*ovina?

EDIT: Horrido: videl jsem... je to fakt mazec!

http://www.imdb.c...tt0386064/
Upravil/a 312_Karl dne 01-11-2006 07:41

www.312raf.com
rudidlo
312_Karl napsal:
?

proc to je pi*ovina?

Technickým zpracováním je to pěkné, ale dějově to divákovi ukazuje jaký je debil jestli něčemu takovému věří.

http://silicon-remarks.blogspot.com
Rigor Mortis
Já jen aby se to nezvrhlo na další válečný film, kdy polovinu strávíš pohledem na vlající am. vlajku.

V době kdy šel Ryan do kin, byl uváděn v jeho stínu film "Tenká červená linie". V porovnání mi Ryan příjde jako slohová práce frustrovaného pubertálního teenagera!

Pouta války jsem viděl, fakt hustý. Ta nenávist, která tam byla, je až neskutečná. Vždyť to byl jeden stát. O Korejcích jsem viděl ještě jeden film. Jmenovalo se to nějak jako "Joint Security Area".

312_Karl
rudidlo napsal:
312_Karl napsal:
?

proc to je pi*ovina?

Technickým zpracováním je to pěkné, ale dějově to divákovi ukazuje jaký je debil jestli něčemu takovému věří.

to jako ze na Omaze vitali Nemci Americany chlebem a soli? imho to je jeste selanka, full real nikdy nenatocej, protoze by se polovina kina poblila.
jak treba hodnotis Band of Brothers? Taky ukazuje divakovi, jaky je debil?

Tenka cervena je bez debat. je o tridu vys nez Ryan, jeden z nejlepsich WW2 filmu, ktere jsem videl.

EDIT: Kojaku asi zvrhne,a le treba nekdo udela "director´s cut a necha ve filmu jen sceny z Iwojimy" Úsměv
Upravil/a 312_Karl dne 01-11-2006 19:22

www.312raf.com
rudidlo
312_Karl napsal:
rudidlo napsal:
312_Karl napsal:
?

proc to je pi*ovina?

to jako ze na Omaze vitali Nemci Americany chlebem a soli? imho to je jeste selanka, full real nikdy nenatocej, protoze by se polovina kina poblila.

Tenka cervena je bez debat. je o tridu vys nez Ryan, jeden z nejlepsich WW2 filmu, ktere jsem videl.

EDIT: Kojaku asi zvrhne,a le treba nekdo udela "director´s cut a necha ve filmu jen sceny z Iwojimy" Úsměv

Tu Omahu jsem nemyslel, ale tu realitu, jak někdo pošle na smrt bandu borců kvůli záchraně jednoho pěšáka jen proto, že zůstal poslední v rodině.

312_Karl
hollywood Šklebící se

www.312raf.com
310_Ikar
rudidlo napsal:
312_Karl napsal:
rudidlo napsal:
312_Karl napsal:
?

proc to je pi*ovina?

Tu Omahu jsem nemyslel, ale tu realitu, jak někdo pošle na smrt bandu borců kvůli záchraně jednoho pěšáka jen proto, že zůstal poslední v rodině.

..jo kamarade tak to je prave ta skutacnost, to se totiz muze stat opravdu pouze v americe!! takze me to prijde prave docela realny Šklebící se

www.310raf.com
Tajpan
310_Ikar napsal:
rudidlo napsal:
312_Karl napsal:
rudidlo napsal:
312_Karl napsal:
?

proc to je pi*ovina?

..jo kamarade tak to je prave ta skutacnost, to se totiz muze stat opravdu pouze v americe!! takze me to prijde prave docela realny Šklebící se

najlepšie na tých hollywoodských p*čovinách je to že sa väčšinou opierajú o skutočnosť. (ak to ovšem nenatáča nejaký béčkový režisér).
takže ak si odmyslíte klasickú omáčku ktorá musí byť v každom filme, tak je to príbeh posledného brata zo štyroch , ktorého stiahli z Normandie (ked mu bratia zahynuli vtom istom týždni v roku 1944).
A myslím že som aj videl taký ich historický propagačný náborový komediálny film, kde aj títo skutočný bratia postupne prichádzali pred odvodovú komisiu a postupne vytáčajú do nervového zrútenia predsedu komisie, lebo stále mu prichádzali chlapíci s rovnakým menom, bydliskom. Mrknutí
Ach tá Améérika, krajina neskutočných možností a príbehov. Vyděšený

WT_Horrido
The plot was inspired in part by the true story of Fritz Niland, one of four brothers from New York state who saw action during the war. Two Niland brothers were killed on D-Day, while another was missing in action in Burma and was presumed dead, although he actually survived. Fritz was located in Normandy by an Army chaplain, Reverend Francis Sampson, and taken out of the combat zone.

武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Hoper
Horrido byl rychlejší...
ale vím o minimálně jedné "rodině", kdy kluci byli různě po armádě a toho posledního stáhli ze služby, protože ostatní bráchové padli
(jak tak koukám, tak to bude to, co psal Horri :-D )

Rigor Mortis
Otázkou je jak to"taken out of the combat zone" ve skutečnosti proběhlo. Podle mě mu ve volnu předali rozkaz a milej zlatej Fritz sedl do jeepu, dojel na letiště, sedl do letadla a krom toho, že se při turbulencích nad Atlantikem opařil kávou se mu nic zvláštního nestalo.

Hoper
rudidlo napsal:

oni je ale přeci neposlali na smrt. To že pak nakonec zůstali bránit most byla akce "navíc" - pro emerické diváky ;-)

rudidlo
Hoper napsal:
rudidlo napsal:

oni je ale přeci neposlali na smrt. To že pak nakonec zůstali bránit most byla akce "navíc" - pro emerické diváky ;-)
Úsměv Oni je neposlali na smrt Šklebící se Opravdu si děláš srandu?

Tak sorry, poslali je na bezpečnou procházku za nepřátelské linie.

Hoper
jakže hluboko za tou linií byli ? a za jaké situace ? a jak velká jednotka ?

WT_TeeDee
Pouta války? to je nějaké pokračování Rodiných pout? Tak to musí bejt fakt maso Úsměv
Nejlepčí válečnej film je stejně Rambo III.

rudidlo
Hoper napsal:
jakže hluboko za tou linií byli ? a za jaké situace ? a jak velká jednotka ?
Tak se na ten film podívej a zjistíš to.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,008,381 návštěv