October 04 2025 23:01:15
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Kampaně
 Vytisknout diskuzi
Squad Challenge
310_Pip
FK_Ziza napsal:
Díky chlapi za spolupráci, polet pěknej ale ty lagyVyděšenýVyděšenýVyděšený server takovou návštěvnost na kterou je nastavenej nějak nedáváNaštvanýhrůza děs...mám opět zaděláno na ban díky fiendlykilu když jsem čistil spolubojovníka a pomocí nádherného lagu skončil až v němVyděšenýVyděšený máte taky problém s lagováním??? nebo jsem v tom sám?

koukal sem na to z tvy sestky Pff
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
1stCL_Ziza
to si byl ty kdo ho tam proháněl??? no musel to být pohled pro bohyCoolbyl jsem nasranej že se to ani nedá napsat...už mě to trochu přešloÚsměv

http://www.fliegenkoyotsz.ic.cz/
310_Pip
ne ja byl za tebou uz od tech 5km vysky asi, jak si pak padl dolu a letel podel pobrezi nad morem na 2 doty strasnou rychlosti a vidim jak strilis pak si to do nekoho narval a pak to napsalo, ze si sestrelil vlastniho a kiklo Te to Šklebící se
Hoka hey!

Letecz
Celý večer jsem byl bez šance se připojit. Stále timeout při nahrávání úkolou. V Hypperloby jsem pak viděl, že proužky spojení jsou všechny červené. To znamená přetížený server? O několik dní před tím jsem se bez problémů na server připojoval.

http://www.onlinesimulatory.cz
Pajda
Co jsem tak zběžně koukal, tak v cca 21h bylo na severu 86lidí a běhalo to slušně, bez lagu (a to i přes to, že na tomto serveru má většina lidí ping cca 120-130ms jako nejnižší možný).

Jako největší zádrhel osobně vidím to překlopení na mapu Afrika, kde za červené bylo doprasené to nejvýchodnější letiště (rodili jsme se jako na letadlovce, což by tak nevadilo jako spíš to, že jsme se rodili pár metrů nad zemí a pokus o rozjezd končil vždy smrtí). A druhé letiště, blíže frontě bylo omezeno jen na 14slotů. Neměl jsem nervy čekat na další překlopení mapy, tak jsem to tam i zakončíl.. nicméně Nevo bude mít určitě radost z dělání těch statistik díky množství friendly killů na té levitující dráze.

Jinak bych chtěl poděkovat naší 609 Sq. z Invasion, že jsme se tu sešli v tak hojném počtu a moc pěkně jsme si zalétali v hurricích na té předchozí italské mapě. To byla zase jednou paráda Mrknutí

erichos
Presne tak, bolo to super Pajdo zase spolu polietat a pocut zname hlasy Mrknutí dufam ze o tyzden si zase najdem čas a zopakneme to. Letu zdar Úsměv

http://www.letkaorel.eu
Serza
A zase se z letu vratime s naprosto vytriskanou vesnici a kolektivne udrbanym Mezkem :-)

Bobo
aj modry mali zabugovane letisko na mape afriky

a problemov bolo viac, na mape adriatic som poslal 2 lordov zatrenovat si zoskok, po pristati a zmacknuti refly mi explodovala masina Naštvaný

Lekk
moje uspěchy v Africe server ocenil zase modrou smrtí - v životě se mi to stalo jednou - teprve včeraNaštvaný
ale hezkej polet o byl.Mrknutí
Nevo prosím mužeš přidat na stranky statistik i datum kdy se naposled updatovaly výsledky?
¨DíkecMrknutí
Upravil/a Lekk dne 16-12-2011 23:55

313_Nevo
Vysledky po 15.12.11

sch.virtualfighters.cz/sch
(nezabudnite F5-refresh)

Body po dvoch kolach (sucet):

BLUE vs RED
446 : 255

Tentokrat sa stihlo odohrat na troch mapach. Prvu vyhrali RED, druhu BLUE, tretiu BLUE = +100b do statistik BLUE letkam.

POZOR! Co sa tyka bodovania FIGHTER SQUADS! Ak niekto z prihlasenej FIGHTER letky vleze do bombru (Ju-87, Mossie ...), tak jeho vylietane body na bombri sa okamzite pripocitaju prislusnej VOLUNTEER BOMBER letke.
Pokial niekto chce (napr. z 1stCL letky) dlhodobo lietat za bombre, nech poziada o vytvorenie bomber oddieliu svojej letky.
Toto neplati pre JABO a FIGHTER-BOMBER! (Bf110, Beau ...)

Body sa pocitali vsetky tak ako ich pridelil server, aj (+) aj (-). Aj keby som cervenym tie minus neratal, aj tak by im to spravilo len nejakych +40b. Modri jednoznacne v nizsom pocte dokazali uhrat viac!

Je to blbe, ze je tam chyba, ale mozeme to jedine nahlasit na fore. Tak bud napiste niekto priamo na Spit vs 109 forum (Yoshi tam uz o tom pise)
http://www.warbir...ic=8743.15
alebo napiste mne PM, co tam bolo za problem a budem tlmocit. Ja som v tom case uz nebol na serveri.

WTG! a uvidime sa dalsi stvrtok! Mrknutí
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

310_Pip
313_Nevo napsal:

Modri jednoznacne v nizsom pocte dokazali uhrat viac!

mno ja videl v rosteru asi 2x tolik modrejch, ale samozrejme ne z CS komunity

Tentokrat sa stihlo odohrat na troch mapach. Prvu vyhrali RED, druhu BLUE, tretiu BLUE = +100b do statistik BLUE letkam.

tak nevim, ale ja nevidim, ze by modri vyhrali mapu?

D Day Plus UP3 Thu Dec 15 - 03:19 PM 02:00:49 107 98 None
AlamHalfa UP30 Thu Dec 15 - 01:17 PM 02:00:55 228 218 None
Adriatic UP3 Thu Dec 15 - 12:19 PM 00:57:34 110 70 Red

ale hadat se nechci, cest modrym, bylo to fajn...
Hoka hey!

Serza
No, dejme tomu, ze prvni byla v cajku. Tam sme je taky udrbali. Ale kdyz na druhe nebylo mozne dostat do vzduchu celou nasi Volunteer Fighter Squadron kvuli zadrbanemu bugu (spawn jakoby na letadlovce asi sto metru od letiste, vybuchovani pri pokusu se pohnout atd.), a nadavaly i ostatni letky, tak je jasne ze modrou sme asi mohli porazit leda tak ve snu.

310_Pip
Serzo, modri to meli stejne...
Hoka hey!

313_Nevo
310_Pip napsal:
tak nevim, ale ja nevidim, ze by modri vyhrali mapu?

Štatistiky sa budú vyrátavať len z bodov získaných prihlásenými jednotlivcami a prihlásenými letkami CZ SK komunity.

Mrknutí
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

310_Pip
aha, ok, ja na toto uplne zabudol Mrknutí tak sry za blbe pripominky...
Hoka hey!

Achileus
313_Nevo pokud to pocitas rucne tak ja to nekde generoval automaticky mozna bych to nekde vyhrabal bo pocitat to rucne musi bejt pruda

jg26.achileus.cz
Serza
V C# by s tou spravnou rovnici slo udelat ConsoleApp behem kolika? 10min?

Muffel
Zdravím, mohl by jsi vytvořit oddíl bombardérů pro 2/JG26_XXX, diky.

2JG26Fokusak
hlásím se ke své letce 2/JG26 blue Ď

1stCL_Hien
Pánové velká omluva Zamračený Náš Team speak (Czech Lions) umí žehlit,prát,uklízet a vařit.Bohužel má jednu maličkatou chybu a to,že je velice nestabilní a prakticky pro polet větších skupin nepoužitelný.
Na nápravě se pracuje,nicméně to bude nějaký čas trvat....

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,200,000 návštěv