November 22 2024 20:25:15
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Oblíbené knihy s leteckou tematikou
Schnitzel
Zajímavý antikvariát:
http://antik-kant...tecke.html

Joe Hallenbeck
Lucka napsal:
Joe Hallenbeck napsal:
Lucka napsal:
Nedá mi to a musím se pochlubit :rol: Dostala jsem k narozeninám knihu od Jiřího Rajlicha - Na nebi sladké Francie. Je cool :clap:

Jj tu bych si chtel taky koupit. Jen nevim jestli ji nekde jeste sezenu. Mrknutí

Sehnat se ještě určitě dá a navíc dost lacino. Můj přítel ji objevil v jednom supermarketu mezi levnými knihami. Stála necelé dvě stovky.:tongue:

Tak to je super :tup:
Se budu muset po meste poohlidnout jestli to sezenu taky tak levne Úsměv
313_FlyBoy
RY-C

311_Liboch
Nepředpokládám, že by někdo z vás ještě nečetl Clostermanna, ale kdyby se tu někdo takový našel, zde si může stáhnou jeho Velký Cirkus ve formátu pdf http://data2.edis....25kB.html

1stCL_Fucida
311_Liboch napsal:
Nepředpokládám, že by někdo z vás ještě nečetl Clostermanna, ale kdyby se tu někdo takový našel, zde si může stáhnou jeho Velký Cirkus ve formátu pdf http://data2.edis....25kB.html

I tací jsou mezi námi Mrknutí
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Rigor Mortis
311_Liboch napsal:

Nic proti čtení na nomitoru, ale papír je papír. Hlavně na záchodě. Vyděšený
A než to tisknout, tak si to raději koupím. Hele kdo máte takový ty udělata s displejem do kapsy (myslím, že se tomu říká PDA), dá se to nahrát a číst i na tom?

313_Volume
mam na ebooky starickeho palma M500...je to CB masinka a je uz docela vyzita, ale na knizky a jednoduchou organizaci casu super...nectu na tom ale PDF, vsechno si hazu do PDB formatu a pouzivam aplikaci TIBR

jasne ze papir je papir, ale tady co jsem se ceske knizky tezko shaneji a tohle je nejschudnejsi reseni...mam celeho fajtla, nejakeho clostermana a dalsi knizky (ted zrovinka ujizdim na prachetovi)

Rigor Mortis
Kdyby to ještě umělo převést text na mluvené slovo a šeptalo by mi to knížky do ouška samo, tak bych o tom začal vážne uvažovat. Ale to už je asi vrchol lenosti.Šklebící se

Rigor Mortis
313_Volume napsal:
jasne ze papir je papir, ale tady co jsem se ceske knizky tezko shaneji a tohle je nejschudnejsi reseni...mam celeho fajtla, nejakeho clostermana a dalsi knizky (ted zrovinka ujizdim na prachetovi)

V Krakatitu jsem nedávno viděl nové vydání Velkého cirkusu. Stačí se dohodnout s nějakým pražákem (přinejhorším i se mnouÚsměv) a není problém to koupit a poslat poštou. Pokud bys teda o tu knihu i v papíře opravdu stál. Mrknutí

313_Volume
mam cestu do cech asi za 3 mesice...zase si neco privezu..ted tu mam par knizek...problem je s mistem, takze muzu si vzdycky privezt jen par veci a po precteni pustit do obehu mezi krajany tady Úsměv

dalsi vec je, ze dobra kniha mi vydrzi dva az tri dny, proste jen ctu a ctu....takze by to musely byt pravidelne zasilky...

i tak dik za nabidku Mrknutí

VGR_Spawn
BP_Kojak napsal:
Kdyby to ještě umělo převést text na mluvené slovo a šeptalo by mi to knížky do ouška samo, tak bych o tom začal vážne uvažovat. Ale to už je asi vrchol lenosti.Šklebící se

Sežeň si CIT Wordreader 3 ten mluví celkem slušně česky

beermajkl
veliká škoda že je tu taková vrstva prachu
já ted'nedávno dočetl knihu od Jiřího Rajlicha o Josefu Františkovi a můžu jenom doporučit,vyborný
http://www.svetkridel.cz/index.php?id=knihydet&vtt=1288995178

Ajvn
Jóó pusinko to musíš přijít v minulém století.
Dneska se tady téměř všichni klánějí modle jež zove se INTERNET.

beermajkl
57_OTU ajvn napsal:

Jóó pusinko to musíš přijít v minulém století.
Dneska se tady téměř všichni klánějí modle jež zove se INTERNET.

tak si tam vygoogli něco z červený knihovny

Ajvn
Tos posral.

beermajkl
57_OTU ajvn napsal:

Tos posral.

podle toho jak jsi mě nazval,jsem myslel že tenhle žánr by tě mohl oslovitCool
Upravil/a beermajkl dne 28-05-2013 08:38

Robo
beermajkl napsal:

veliká škoda že je tu taková vrstva prachu
já ted'nedávno dočetl knihu od Jiřího Rajlicha o Josefu Františkovi a můžu jenom doporučit,vyborný
http://www.svetkridel.cz/index.php?id=knihydet&vtt=1288995178

Potvrdzujem. Mrknutí

Pepe
Souhlas a díky za tip majkle. Co tam všechno je a o čem všem se tam zmiňije?

beermajkl
Pepe napsal:

Souhlas a díky za tip majkle. Co tam všechno je a o čem všem se tam zmiňije?

kniha pojednává o sice krátkém ale hodně divokém životě vyjímečného stíhače

obsahuje 356 stran valice dobře čtivého textu doplněného hromadou kvalitních fotografii od okupace ČR,utěku do Polska,Francie a Británie,což knize dává opravdu skvělou atmosféru

dále kniha obsahuje ofocené pilotních hlášení,návrhy na vyznamenání,fotografie pilotních odznaků,řádů a vyznamenáni,bokorysů letadel na kterých František létal

v knize jsou uvedeny letadla,piloti,utvary ke kterým případný pilot patřil,které Josef František sestřelil,doplněné fotografiemi a znakem příslušné jednotky

u mne nejzajímavější část v knize je působení Josefa Františka u 303polské perutě,kde se čtenář dozví i hromady věcí o této legendární peruti

Pepe- pokus o rádoby recenzi,nikdy jsem nic takovýho nepsalÚsměv

Hoper
Pepemu se spíš jedná o to, jestli tam je něco víc z Polska a Francie, ne ty relativně už známé věci.
(ale i to je záslužný počit - dát do kupy co je známo)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

beermajkl
Hoper napsal:

Pepemu se spíš jedná o to, jestli tam je něco víc z Polska a Francie, ne ty relativně už známé věci.
(ale i to je záslužný počit - dát do kupy co je známo)

ano,pozapoměl jsem napsat že kniha je utvořena do čtyř částí:
1.mládí,studium,útěk do Polska
2.působení v Polsku
3.útěk do Francie a působení v ní
4.útěk do Británie a působení v 303.peruti

nejvíce stran obsahuje Britská kampan' ale o Polsku je tám napsané mnoho,hlavně jsou tu uvedeny na pravou míru (legendy) které se o Františkovi vyprávěly.o působení ve Francii je taky věnováno hodně stran ale tahle kampan' co se týče tohoto pilota je velký otazník,v našich archivech se nenajde téměř nic,protože Josef František nespadal do Československého letectva a Frantíci si asi s administrativou hlavu moc nelámali.
Upravil/a beermajkl dne 28-05-2013 18:28

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,018,422 návštěv