October 11 2025 18:42:18
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 12

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Invasion!
312_strycekFido
spojenci, thx
www.312raf.com

3BAP_Bugs
No uvidíme, či mi to ešte pôjde ale toto by nemusel byť na zahodenie. Spojencov.Mrknutí

http://3iap.org
kolkrabe
Rad bych se zucastnil za modre.

310_Jachym
Za spojence pls.

Joker
I/JG1_Joker za LW pls. Mrknutí

SVK_Mechan
Pls Erg.I/JG1_Pirx za modré FW-A,-BF-109. Dnes se hned zaregistruje. S I/JG1_Joker jsou sice polští příslušníci, ale létají za I/JG1 a česky a slovensky v rámci možností rozumí.Mrknutí

1stCL_Fucida
Jestli se československy slušně dorozumí, pak je rádi přivítáme mezi sebou Úsměv.

Nicméně neberte to na lehkou váhu, je skutečně nezbytně nutné umět pokyny v našem jazyce nejen přijmout, ale i vydat.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

CSL1_Vonty
Zum Luftwaffe bitte
Upravil/a CSL1_Vonty dne 03-10-2011 17:45

http://www.czletka.zde.cz/
SVK_Mechan
Fuči jasná pákaMrknutí Jsou to naši bratřiŠklebící se

312_strycekFido
ke spojencum pripsat 312_Ladis, thx
www.312raf.com

charles2003
zdravim,poprosil by som jedno modre lietadloCool

Jandis
Taky se hlásím na stranu luftwaffe a doufám že se pojede nonstop!!!Šklebící se

313_Husita
Co to, co to, co to??? Super akcička. Jdu do toho. Za červené prosím, děkuji. Mrknutí

CSW_606_Demon
Je sice fakt že tady asi nemám volební právo, tuplem když sám spíkuju blbě a nešprechám vůbec, ale chtěl bych se přimluvit za ty skopčáky z LuftGangsta.
Připadne mně to jako dobrá reklama a učinilo by to tuhle akci ještě více mezinárodní.
Nestála by jejich účast i za cenu nějakého kompromisu? Základní komunikační příkazy pro létání a boj mnozí už stejně pochytili i ze šturma Mrknutí A když dostanou vhodně zadaný úkol, tak se dá komunikace omezit na minimum.
...fakt vás nezaujala myšlenka, že by za němce létali i nějací němci? Úsměv

Pirx
Prosim LuftwaffeÚsměv

Joker
Demon_cz napsal:
Je sice fakt že tady asi nemám volební právo, tuplem když sám spíkuju blbě a nešprechám vůbec, ale chtěl bych se přimluvit za ty skopčáky z LuftGangsta.
Připadne mně to jako dobrá reklama a učinilo by to tuhle akci ještě více mezinárodní.
Nestála by jejich účast i za cenu nějakého kompromisu? Základní komunikační příkazy pro létání a boj mnozí už stejně pochytili i ze šturma Mrknutí A když dostanou vhodně zadaný úkol, tak se dá komunikace omezit na minimum.

A videl si to, aby polak lietal za nemca? Šklebící se
Upravil/a Joker dne 03-10-2011 19:10

606_vencour
Polák za Němce? Když brání "svoje" Těšínsko tak proč ne Úsměv

313_Macher
k červeným - dík

GC3_Messik
Demon_cz napsal:

No ono i v realu asi byla sranda komunikace mezi nemcema, italama, rumunama.
Spis si myslim, ze stop stav je z duvodu "jiste" neproverenosti danych pilotu. Jeden "sileny" vulcher by dokazal zkazit nekolikamesicni praci spousty lidi.
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
606_vencour
Pokud by byla obava o funkčnost serveru a hry, lze sledovat IP adresy připojených a povolit jen je, co říkáte? Tj. pokud bude někdo zlobit, tak se prostě udělá uzavřená skupina pilotů a další se přes firewall nedostanou? Nejjednodušší řešení, co mne napadá.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

38,255,529 návštěv