November 07 2024 07:31:46
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Čas jsou peníze aneb sbírka na letoun do ILa
kouty
606_Tempik napsal:
Samozřejmě že to tak bude. Kdo by jinak platil za něco, co by bylo nespolehlivé, že? Vyděšený

Úsměv třeba. Vůbec by mi nevadilo, kdyby místo hlášky o přehřívání motory chytaly. Alespoň by to mělo koule
Edit:y/i
Upravil/a kouty dne 29-09-2011 18:56

olda Olde maly
1stCL_Fucida napsal:
To bylo víceméně vyřešeno od standardu He 177 A-3.

Hele Fuči. Více nebo méně? Úsměv
Ab-101, B-35, AERO MB-200, A-100, Be-50, Lt-34

magot
aktualizace na první straně:

750 USD = 13500 CZK (při kurz 18CZK) (kurz se bude měnit)
Western Union poplatek pro transfer (InterCash s.r.o.)

13500,- CZK He-117 model
1167,- CZK Western Union poplatek 1167,00 CZK
-------
14667,- celkem

nyní máme ve sbírce :
9100,- CZK (dolní hranice, dva lidi mohou přihodit 2x500 + jeden není napsanej kolik může dát)

pokud by se vše zadařilo, sbírka by se dala do kupy, vše by proběhlo tak jak má, model by se zaplatil až po převzetí, peníze by již museli být ale předem připraveny, tak po proběhlé transakci bych oskenoval dokument Western Union převodu všem k nahlédnutí o průběhu a přesné částce, aby to bylo transparentní.
Upravil/a magot dne 29-09-2011 22:52

311_Tank
WT_Horrido napsal:
Neosvědčil se až tak, že zatímco ostatní německé bombery měli při Steinbocku více jak 50% ztráty, tak He-177 pouze 10% když bombardovaly "schussem" v rychlostech přes 600 km/hod.

Zato byli radi ze vubec trefili Anglii.
Upravil/a 311_Tank dne 29-09-2011 23:39

kouty
311_Tank napsal:
WT_Horrido napsal:
Neosvědčil se až tak, že zatímco ostatní německé bombery měli při Steinbocku více jak 50% ztráty, tak He-177 pouze 10% když bombardovaly "schussem" v rychlostech přes 600 km/hod.

Zato byli radi ze vubec trefili Anglii.

Takovou prdel by netrefil jsen blbecPff

olda Olde maly
No podle mne je na tom ten "létající zapalovač" úplně stejně, jako ti frantíci. Několik znervózňujících náletů nad Anglii. Na východě boj proti tankům a střemhlavé bombardování bez odpovídajících typů bomb. Supr přínos pro ILa. No, pokud ho tam tedy chcete mít, tak Vám těch 500 Kč přidám, no Úsměv

606_vencour
Mimochodem chápu to tak, že zatim je našetřeno na "jednu pozici"? Takže doplnění o další pozici v letadle bude ... až budou další peníze? Nebo jako další verze letadla někdy příště?
Tj. chápu to dobře? A pokud jo, dá se poupravit zakázka nebo přidat do rozpracované zakázky další obsaditelná/přepínatelná pozice?

WT_Horrido
olda maly napsal:
No podle mne je na tom ten "létající zapalovač" úplně stejně, jako ti frantíci. Několik znervózňujících náletů nad Anglii. Na východě boj proti tankům a střemhlavé bombardování bez odpovídajících typů bomb. Supr přínos pro ILa. No, pokud ho tam tedy chcete mít, tak Vám těch 500 Kč přidám, no Úsměv

Pořád na kilometry před Blochem MB.200 či B-135 co se týče "užitečnosti." Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

clone9cz
magot napsal:

13500,- CZK He-117 model
-------
14667,- celkem

nyní máme ve sbírce :
9100,- CZK (dolní hranice, dva lidi mohou přihodit 2x500 + jeden není napsanej kolik může dát)

pokud by se vše zadařilo, sbírka by se dala do kupy, vše by proběhlo tak jak má, model by se zaplatil až po převzetí, peníze by již museli být ale předem připraveny, tak po proběhlé transakci bych oskenoval dokument Western Union převodu všem k nahlédnutí o průběhu a přesné částce, aby to bylo transparentní.

Nojo, jenomže za tyhel peníze budete mít statika pro spojence. Co bysme ho přebírali, řekneme, ať ho pošlou rovnou spojencům.
Fakt nechápu, podfuk na lidi, kteří si nepřečtou, že půjde jen o nelítatelný 3D model bez kokpitu. Svádíte mě k tomu, abych tu promazal veškeré diskuse o neužitečnosti skutečné verze, dyť vám ta vaše ani nepoletí, bude užitečná asi jako šachovej stolek 15000,-

http://www.wwii-illusion.net
WT_Pedropan
Prestoze je s Clonakem nekdy legrace, v tomto pripade bych jeho slova tesal do kamene.
Dalsi letadlo? Na co? At zvedne ruku ten, ktery poctive odletel alespon jednu misi, a je suma fuk, jestli on, nebo offline, se vsemi letadly ve Sturmovi.
Proc nedodelat treba pozici pozorovatele do Beau, at je z toho videt dozadu, nebo udelat poradne kokpity do AI letadel?

http://www.wtigers.org/
311_Tank
WT_Pedropan napsal:
Prestoze je s Clonakem nekdy legrace, v tomto pripade bych jeho slova tesal do kamene.
Dalsi letadlo? Na co? At zvedne ruku ten, ktery poctive odletel alespon jednu misi, a je suma fuk, jestli on, nebo offline, se vsemi letadly ve Sturmovi.
Proc nedodelat treba pozici pozorovatele do Beau, at je z toho videt dozadu, nebo udelat poradne kokpity do AI letadel?

Navrhni, zorganizuj, vyber penize, obednej zaplat nech to zamontovat do Ila, jetli ne tak STFU.
Magot se tu snazi neco delat a nektery lidi dokazou akorat rejpat, mas moznost se taky realizovat tak se predved.

Na pozorovaci stanoviste pro befika prispeju 500czk

olda Olde maly
WT_Horrido napsal:
olda maly napsal:

Pořád na kilometry před Blochem MB.200 či B-135 co se týče "užitečnosti." Úsměv

Jak pro koho, Horri. Kdo zná, ten ví Mrknutí

magot
clone9cz napsal:
Nojo, jenomže za tyhel peníze budete mít statika pro spojence. Co bysme ho přebírali, řekneme, ať ho pošlou rovnou spojencům.
Fakt nechápu, podfuk na lidi, kteří si nepřečtou, že půjde jen o nelítatelný 3D model bez kokpitu. Svádíte mě k tomu, abych tu promazal veškeré diskuse o neužitečnosti skutečné verze, dyť vám ta vaše ani nepoletí, bude užitečná asi jako šachovej stolek 15000,-

1. že někdo neumí číst není můj problém
2. že se někdo rozhodne přidat nějaký ten peníz na EXTERNÍ MODEL (psal jsem to v příspěvcích už asi 40x) a neprochlastat to je jen jeho rozhodnutí
3. jedná se o klasickou objednávku, tak jak to objednává Oleg, ber nebo nech bejt
4. je mi jedno zda se to zadaří nebo ne, ale jsem ochoten to zorganizovat,
načež jsou potřeba větší nervy jak tak koukám
5. pokud má někdo dalších 750 USD, tak to může být Greif létatelný,
je to jen o penězích a o podkladech.
Tohle není nákup v maloobchodě a podmínky jsou předem daný, toť vše.
6. kvalita modelů odpovídá nárokům Maddoxu, takže je to nesrovnatelné s většiny projektů z moddingu

A jak jsem psal když by se zadařila sbírka NEJPRVE na externí model, tak se po té může udělat sbírka na kokpit. Upozorňuji že kokpit znamená pouze pozici pilota, ne střeliště. Není to levná záležitost.
Každá další pozice 750 USD. Pokud někdo nemá na chleba tak ať tohle vlákno radši ani nečte Šklebící se
Upravil/a magot dne 30-09-2011 14:00

606_vencour
Jestli to je otázka měsíců, tak muj celkový příspěvek může být drobíček větší ...

MK_KaiN
Takže jestli jsem to dobře pochopil.
Ukrajinci budou melouchem, takže neoficiálně makat na éru které si neoficiálně objednáte, a za které jim neoficiálně pošlete prachy, aby vám oni neoficiálně poslali model, kterej bude oficiálně fungovat v Ilovy? LOL
To chci vidět. Fakt. Úsměv

WT_Schmouddle
magot napsal:

13500,- CZK He-117 model
-------
14667,- celkem

nyní máme ve sbírce :

Hele a neexistuje nějaké jiné řešení transferu peněz než je WU? Dát 8,6% částky za transfer je psycho, to se vyplatí snad jen při nigerijském nákupu u Anus Computers.
Paypal by měl při cross-border platbě do Ruska stát 4,9%+10Kč
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
magot
@MK_KaiN
Jo
@WT_Schmouddle
ne
Upravil/a magot dne 30-09-2011 13:08

WT_Pedropan
311_Tank napsal:
Navrhni, zorganizuj, vyber penize, obednej zaplat nech to zamontovat do Ila, jetli ne tak STFU.
Magot se tu snazi neco delat a nektery lidi dokazou akorat rejpat, mas moznost se taky realizovat tak se predved.

Na pozorovaci stanoviste pro befika prispeju 500czk

Tanku, uklidni se. Nevim, proc bych mel neco organizovat. Magot nabidl nejakou sluzbu s tim, ze se mame vyjadrit - domluvit, na co se penize slozi a kolik je kdo ochotny prispet.. Tak jsem napsal svuj nazor, stejne jako ostatni. A podporil jsem Cloneho stanovisko, ze externi neletatelny model neni dle naseho NAZORU to prave orechove.
Soucasne jsem vyjadril vuli, do jakeho projektu bych byl ochotny investovat. Stejne jako kazdy, kdo tady mel nejaky navrh.
Takze jestli te nekde tlaci bota, res to tam, kde to vzniklo a me do toho netahej...
Upravil/a WT_Pedropan dne 30-09-2011 13:19

http://www.wtigers.org/
WT_Schmouddle
Nehledě na to, že použití zkratky STFU je krajně neslušné, že.Smutný
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
1stCL_Fucida
Noo Úsměv Já tuším, že pokud vznikne jako AI, tak si komunita už kokpity nějakým způsobem dodělá sama Úsměv A kdyby se pro He 177 podařilo sehnat celosvětovější nadšení, pak může být wirklich kompletní Úsměv Ono to nebylo nijak bezvýznamné letadlo - jistě, nemůžeme ho srovnávat s tahouny, jako Ju 88, Do 217, Beaufighter, nebo třeba Spitfire...jenže je na něm něco sexy...je prostě obrovské a když zrovna náhodou fungovalo, tak i velmi, velmi výkonné. Prostě je to atraktivní typ, podobně jako třeba Ta 152 H, nebo Tempest (kterých taky bojovalo relativně menší množství).

Nicméně připouštím, že je důležité, aby lidé přesně věděli, co za své peníze dostanou a jakým způsobem finance cestují. Magotův přístup mi přijde velmi čistý a férový, jen do takovéhle věci své peníze dám...ač budu jeden z posledních, který bude tuhle mašinu aktivně zkoušet Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

35,927,794 návštěv