Koty napsal:
Tak si nastav obraz i mimo CloD. Já měl taky všechno rozmazaný. Nastavil jsem grafiku a teď mám všechno nádherně barevný a ostrý... Všechny problémy mají řešení, jen občas je řešení tak pitomý, že si ho nikdo nevšimne
Obraz mimo CLoD mám samozřejmě nastaven správně. Přeci nebudu ostatní gamesy hrát bez nativního rozlišení LCD a tím pádem mázlé, nebo nesprávně nastavené GK. Takový lajk zase naštěstí nejsem
Ale jak čtu, ten pocit jsem neměl jen já...
Upravil/a CZ-BOB dne 26-03-2012 17:57
BIVOY napsal:
Aha děkuji za info , přeložím si to do mé řeči automechanika , vyrobili auto a snad někdy bude i palivo ...... :)
vydrž do patche (případně do BoMka s komplexním patchem), pak se uvidí, jestli to zazdili nebo je to perspektivní super sim ;)
že vyšel poznáš, myslím, velmi snadno :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
BIVOY napsal:
Aha děkuji za info , přeložím si to do mé řeči automechanika , vyrobili auto a snad někdy bude i palivo ......
Ale to mas prelozeny spatne.
Vyrobili auto, ale jde v nem radit jen dvojka a zpatecka, cuka motor a nikdo nevi proc, topeni hreje jen v lete a pres predni okno neni videt. Ale jinak dobry...
ed: ale když se ti to na tu zpátečku rozjede a koukáš zadním okýnekm, tak to jede a vypadá naprosto úžasně :D
Upravil/a Hoper dne 27-03-2012 09:46
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
ed: ale když se ti to na tu zpátečku rozjede a koukáš zadním okýnekm, tak to jede a vypadá naprosto úžasně :D
Jo. Jenze z toho desne boli za krkem... :D
ty nemáš belgickou ošetřovatelku ? ;)
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.