[img]http://nm5.upanh.com/b6.s28.d3/ce3646235b4db60a79a26fe3310afa70_44682005.036.jpg[/img] is not a valid Image. Shenyang J-6 (MiG-19S) 'Farmer-C' 6011 of Pham Hung Son, 925th Fighter Regiment, 10 May 1972
----------
[img]http://nm2.upanh.com/b3.s28.d2/d4f799e3ff0da8157e5ed6675cbfb467_44679962.038.jpg[/img] is not a valid Image. Shenyang J-6 (MiG-19S) 'Farmer-C' 6066, 925th Fighter Regiment, 1972
"Sláva iba nafúkne vaše ego a hudobník začne veriť aj tomu, že jeho hovno vonia". - (J.J. Cale)
z môjho podlahu to vyzerá tak ze lietadla ako curtis helldriver , D-510 , Fokker T.V. Do-17p + dalsich x strojov v ile nikdy nevidíme a na miesto toho v nom budu sračky ako mig-19 a F-4 fantom ktore sa v hre spravaju priserne (rozpadavaju sa vobec proti sebe nebojuju len kruzia dokola akoby nic ) a presne toto mi jeden gagarin vyčítal u defiantu ..
Upravil/a radko1111 dne 26-05-2012 11:45
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."
Tato tema je predsa o rurach. Riesit tu Helldiver, D-510, Fokker T.V. Do-17p + dalsich x strojov... Zakazat Ti to nemozem, ani nechcem, ale trosicku zvaz co a kam pises. Z tohto uhla pohladu hovorit v teme "1956: Éra proudových letadel - proces vývoje" o tom ze Mig-19 a F-4 su sracky je dost podivne
Trpezlivo cakam na "sracku" Mig-19S az sa do neho pustia ludia z Histomodu, verim ze dodrzia povedane a Mig-19 dostane aj vlastny kokpit. S radostou sa potom preletim s priatelmi nad mapou Slovenska 55 alebo mapou ČSR1938 (povojnova verzia mapy zrejme nie je v plane)
A myslim ze nie zanedbatelna cast tunajsich ludi si rada virtualne odskusa aj Mig-19P/PM ktore su udajne ako WIP od autora Migu-19S a F-4 Phantom
Edit: formulacia a smajlikovia nech to zbytocne neprudi
Upravil/a Anonymní uživatel dne 26-05-2012 17:30
radko1111,viděl jsi někdy nějaký dokument o tom,jak tyhle letadla bojovaly?
Přesně tímhle stylem létaly nekončný doby v kruzích a pak jeden na druhýho poslal řízenou střelu a nazdar
Jo a mám pocit,že D.510 už nám po virtuální obloze létá
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."
Co to je za uchylarna tlacit do celkem kvalitniho simu WWII, modern eru? Nevim jake jsou omezeni v tomto, ale pokud ja budu chtit si zalitat s Biskou, tak si koupim third party addon od Beczla pro DCS World. Proste mi prijde, ze to neni spravne cpat do Ilka cokoliv...
Lenny napsal:
Co to je za uchylarna tlacit do celkem kvalitniho simu WWII, modern eru? Nevim jake jsou omezeni v tomto, ale pokud ja budu chtit si zalitat s Biskou, tak si koupim third party addon od Beczla pro DCS World. Proste mi prijde, ze to neni spravne cpat do Ilka cokoliv...
Tak tak ... blbost nezná mezí, nikdo nikdy nenaprogramuje pořádně elektroniku a radary pod Ilem pro tyhle letadla, ale to už si soudruzi nedomysleli nebo to ignorovali. Migem 15/17 a F-86 IL2 končí.
Nicméně oněm modelářům jde zřejmě o to postavit si to "svoje" letadlo a pak se v něm prolétnout což jim jiná platforma dost dobře neumožňuje. Snad jen FS.
Upravil/a magot dne 23-08-2012 01:14
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
ono tam možná časem přibude několik dalších jiných "exotů"...
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Ahoj
Mám problém s instalací nejnovější verze.
V současnosti mám v PC IL 2 1956 v 4.101m+SAS 2.72.
Můžeme mě nekdo sem prosím hodit postup jak tam dostat nejnovější update? Nejsem moc zběhlý v PC a rád bych si nainstalolval nejnovější verzi.
Díky moc za pomoc.
magot napsal:
...což jim jiná platforma dost dobře neumožňuje. Snad jen FS.
nebo potřebuješ víc ?
Tak jistěže by se nějakej ten radar a elektronika daly sesmolit (jen nevím jak ). Každopádně proč nevydat nový sim - IL-2 1964 . (Možná pohrát si se jménem, ale to by uspokojilo všechny, ne?!)
Lenny napsal:
Tak tak ... blbost nezná mezí, nikdo nikdy nenaprogramuje pořádně elektroniku a radary pod Ilem pro tyhle letadla, ale to už si soudruzi nedomysleli nebo to ignorovali. Migem 15/17 a F-86 IL2 končí.
Nicméně oněm modelářům jde zřejmě o to postavit si to "svoje" letadlo a pak se v něm prolétnout což jim jiná platforma dost dobře neumožňuje. Snad jen FS.
To Hoper: když už sis dal praci precetl cely magotuv prispevek oquotoval vetu a dal tam DCS:W tak jsi mohl precist i ten co je nad nim, a nezasrat to tady dalsim prispevkem ktery je takrka stejny jako muj Nebrat jako invektivu, ale ja jen, ze to pak vede ke zbytecnym OT
čau.
hoši je tohle samoinstalovatelné, nebo si musím najmout programátora?
četl jsem řádky nahoře, ale jsem s toho pitcha. Na kterou verzi Ila se to má dát?
Lítá se tento mód někde poserveru? Nikde jsem to neviděl.
@Lenny - evidentně stále nechápeš nebo neumíš číst (magotův post)
na tvůj příspěvek reagoval magot jak reagoval
ač jsi ho napsal o řádek výš a tudíž ho nejspíš viděl a četl
a ty sis dal práci a dcsw tu zmínil
a reagoval
a přesto magot napsal to co napsal
jelikož bylo zbytečné to více komentovat, napsal jsem jen to, co jsem napsal a magot to pochopil
někteří jiní evidentně ne
a pak tu rostou a rostou OT příspěvky jeden za druhým ;)
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.