jen pro poradek, nekde to tu ve vlakne i bude, ale melo by stacit vybalit patch 4.10 do nejake slozky (tusim do ni i okopirovat exe soubor ze slozky se stock_4.09 modem), tu ulozit do slozky s modama, ktere aktivujes pomoci JSGME, a pak v jsgme vypnout vsechny mody a zapnout jen ten 4.10
instalace 4.101 probiha tusim analogicky, jen ten patch myslim vybalis do slozky s tim predchozim, tedy do 4.10 (udelej si pro jistotu jeji zalohu, at to mas pojisteny). I ta se pak spousti jako samostatny mod v jsgme
Snad jsem nemlzil, nekde tady ve vlakne to urcite bude, pripadne to bude ve vlakne o patchu 4.10/ 4.101
Kazdopadne, jak pise Tempik, UP2 uz neni aktualni, takze bude lepsi si nainstalovat cistou verzi sturmovika, opatchovat ji az na verzi 4.101 a na ni hodit UP3. Navody se tu vali po celem foru, takze urcite pri trose snahy najdes
Upravil/a lochness dne 05-09-2011 00:06
Tak já to teda zkusím jak píšeš lochnessi. Ale jen tak pro pořádek-nejdřív si zálohovat soubory ze současnýho šturma (mise, skiny...), potom ho odnistalovat, pak nainstalovat znovu, dat patch a potom UP3? Jinak, vím že UP2.01 není aktuální, ale s hledáním UP jsem prostě měl strašný problémy, až jednoho krásného letního dne jsem narazil na tento, stáhl ho a vida, on fungoval!
staci mit cistou instalaci ila ve verzi 4.10.1 a na to nainstalovat UP3 + updaty RC2, RC3 a RC4 (mam pocit, ze nekdo tu psal, ze RC4 uz je balik i obou predchozich RC - takze si pohlidat velikost toho co se stahuje!)
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
Takže začínám stahovat ten UP3 odtud: http://ultrapack....age/readme. Používám mirror 2, stáhne se to a bude to z tohoto mirroru fungovat nebo to nemá cenu a mám stahování ukončit? Bylo by dobré, abych to věděl co možná nejdřív, než toho stihnu stáhnout větší množství
Myslíš, že kdyby to nefungovalo, že by se to tu, potažmo na foru UP, uvádělo pořád dokola? Funkčnost v tomto konkrétním čase musíš vyzkoušet jen a jen ty. Včera to někomu mohlo fungovat na výbornou, dneska třeba bude problém s jednou nebo s více částmi. Sosni a přečti si https://vwings.net...ad_id=3687
Vím že to byl trochu hloupější dotaz, ale je mnohem lepší se zeptat než to zkusit sám a potom se rozčilovat že to nefunguje. A dík za odkaz, skvěle udělaný návod který určitě využiji.
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.