December 28 2024 15:38:02
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
World of Tanks
3BAP_Cassius Chaerea
No já to vím už dávno, že Němci furt kňourají.Vyděšený

Safrik
Cassi klidně zítra celý den, heslo máš, můžeš jezdit do aleluja Úsměv Teď tam nemám premiák, tak budu moc rád když mi tam vyjezdíš nějaký ten kredit s King Tigrem, předem díky. Úsměv BTW u mě je totiž klidně možné, žo to je rukama a ne tankem to přiznám i bez mučení. Zamračený
Upravil/a Safrik dne 04-10-2010 15:30

606_Temp
Těžké tanky na sebe mají vydělat jen v opravdu povedených bitvách. Podle tvůrců hry májí být bitvy postaené hlavně na středních tancích. Ono je to logické - odjedeš jednu se středním a jednu s těžký, a dostaeš se do vyrovnaného stavu. díky tomu nejsou ve hře jen těžké tanky. Mě se to líbí.
Ale i s Jagdpantherem na sebe občas nevydělám. Za munici kolikrát vysypu 30K a to často ještě nějaké ty opravy (5-10). To pak takovou bitvu neuživím ani s premium účtem.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
SteXudE
clone9cz napsal:
SteXudE napsal:
Zdravim,

pri prochazeni netu a hledani aktualniho deni kolem WoT, jsem narazil na pomerne zajimavou a obsahlou diskuzy na vasem foru na tema WoT.

Neodolal jsem a rozhodl se vas informovat od nasich strankach venovanych svetu WoT.

Stranky aktualne naleznete na teto adrese www.worldoftanks.4fan.cz.

Verim, ze se zde dozvite zajimave info a stranky se vam budou libit.

Vase diskuze byla vedena v nekterych momentech velice zajimave a vtipne, bylo by mi potesenim, kdyby jste prospeli s vasemi postrehy i na nasem foru )).

Tesime se na vas.

SteXudE
World of Tanks CZ/SK

No, co s takovym odkazem, když vede na registrační stránku jiného webu, no smazat, rovnou smazat !

SteXudE, to takhle nemůžeš dělat, český web je malý na to, aby si dovolil mít uzavřené komunity. Tvůj web je zbytečný, dokonce víc než vwings.net , odkaz ve fóru tedy nechávám, neb se o tom každý může přesvedčit.

Mno nemyslel sem to nijak zle, jen jsem si procet mistni diskuzy a mimo jine tam byla myslenka vytvorit vlastni klan. Jedna z moznosti jak dat o novem klanu vedet je na nasich strankach.

Nic vic, nic min )). Rozhodne nemam zajem vstupovat mezi vas letci )). Jen mi to prislo jako mozne zajimave info. Takze Vam preji at se Vam dari ve vzduchu i na zemi )).

GL a hlavne HF

P.S.: Pokud by byl zajem o vymenu banneru, tak nejsem proti )).
Upravil/a SteXudE dne 04-10-2010 17:48

http://www.worldoftanks.cz
606_Temp
hráč CzechLion je někdo z SVK?
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
czs_scharck
Jakou max. rychlost vyždímáte z Hetzera se všema těma vyfiku*dacema ?
Dočkal jsem se ale v základu mi ten "stíhač" tanků (s 2. motorem) stíhá max. rychlostí 13 km/h.
Trochu šoking, když LT vz.38 se mi pohybovala už alespoň 42 km/h.
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

Merten
Tuším že mi to jezdilo 24.

1stCL_Wolke
Hetzer je tu strašně podělanej. V reálu to takovej vopruz nebyl... Měl by jezdit 40, ale to se ti na tomhle povede jen těžko Úsměv

clone9cz
CZS_Scharck napsal:
Jakou max. rychlost vyždímáte z Hetzera se všema těma vyfiku*dacema ?
Dočkal jsem se ale v základu mi ten "stíhač" tanků (s 2. motorem) stíhá max. rychlostí 13 km/h.
Trochu šoking, když LT vz.38 se mi pohybovala už alespoň 42 km/h.

A není to tím, že je WoT klon wofka ?

http://www.wwii-illusion.net
czs_scharck
Wofko ??
Što eto ?
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

Rufu
Clone mluví dycinky v rebusech.Jestli nemyslí jeho komplexní WW2 online.
Jestli je něčemu WOT podobný tak Red orchestře -tankový bitvy.(samozřejmě ale s absencí pozic v tanku).

Scharcku nezoufej,je to pěkná hra.Ale pokud máš goldy a jsi schopnej u toho posedět,tak si dej premium účet naskakujou pak dvojnásobný expy.
Já konečně včera našetřil po třech dnech ,těch po..45tis exp. na Tigra(ale jen díky premiu)

MK_KaiN
Asi to nemělo bejt Wofko, ale Wowko. World of Warcraft Úsměv

Rufu
Aha já věděl že si to Clone s něčím spletl.
http://www.gametr...d-of/61915Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Thomsen
Tak ten Hetzer mi se Scanií motorem a stoprocentním řidičem udělá dle povrchu a na rovině cca 30km/h do kopečka je to šnek a z kopečka by to k těm 40km mohlo bejt Šklebící se .
Tý 105mm houfnici KV ani IS taky neodolá,pokud mě nechaj aspoň 4-5x vystřelit Vyděšený .

Rufu dík za info s těma expama ,za tejden si dospořím na premium tejden.

3BAP_Plooskie
BP_Rufu napsal:
... tak si dej premium účet naskakujou pak dvojnásobný expy.

... ne dvojnásobný, ale jedenapůlnásobný - premium přidává 50% k získaným kreditům a expům. Pokud chcece pěstovat těžké tanky, tak s prémiákem je +/- uživíte - když se vám daří. Ostatní kategorie tanků jdou docela úspěšně provozovat i bez prémiáku ...

BTW: je tu ještě někdo (kromě Mika), kdo se přidal k CS Army ? Mohli bysme dát dokupy "letecký" platoon a nějak se začít sehrávat, co říkáte ?

ShadowDrak
I mě se povedlo propašovat mou maličkost do CS Army, ale já s vámi asi moc nepojezdím, dostla jsem se teprve k T-28 medium tanku a mam smulu na matche s tezkymi tanky, takze jsem tam spis na okrasu Šklebící se Mimochodem, 6 lidi v jednom tanku, to je zvrhlost, kdo tomu ma platit vycvik? Šklebící se

DarkTatka
ja bych se do neceho drobneho nezavazneho leteckeho pridal Úsměv

3BAP_Plooskie
To ShadowDrak - nepodceňuj se, i s T-28 se dá válčit Mrknutí
To darktatka - no, CS Army není letecká, nakolik je závazná nevím, každopádně to můžeš zkusit ... zde

SteXudE
Díky častým dotazům a sílícímu tlaku na zveřejnění obsahu stránek bez nutnosti registrace, jsem vydal anketu na toto téma. Výsledek vyzněl jasně a tak byl dnes dokončen proces zveřejňování obsahu webu i pro neregistrované čtenáře úspěšně dokončen.

Registrovaní čtenáři mají i nadále nějaké výhody. Takže pokud jsou mezi vamá hráči, kteří se neradi registrují, tak i oni mají nyní možnost se mrknout co tam již máme za info )).

http://www.worldoftanks.cz
clone9cz
... a stránky jsou kde ? Cool

http://www.wwii-illusion.net
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,144,126 návštěv