Střelba do přistávajících.
|
3IAP_Sasa |
Přidané 22-02-2010 12:04
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 433
Založený: 24.02.08
|
LC_LEON_CZ napsal:
3IAP_Sasa napsal:
Jinak teda razim heslo - nebojuj 1 na 1 pokud nemusis. Je to bezpecnejsi.
Razíme opačné heslo, vyhledávej souboje 1 na 1 a čím lepší je soupeř, tím líp, tím se toho totiž víc přiučíš
nesmysl - smyslem leteckýho souboje je porazit nepřítele. Ne riskovat při vyrovnaných šancích. |
|
|
|
3IAP_Sasa |
Přidané 22-02-2010 12:07
|
Rozkoukaný
|
Wulfi napsal:
u dospělejších pilotů pozoruju snahu zachovat letadlo i pilota, tzn jeden průlet jeden smrtící úder a odpoutání, samozdřejmě pokud není prostor dostatečně jištěn kamáradem/dy/. tohle pozoruju i u indiánů. Pak je spousta borců co kroutěj a kroutěj. Je to možný /kroucení/pokud máš splněno 1)krytí 2)máš blbej den a zapomeneš 3)nesouvisí s vjekem ale seš kokot.
Střílet na padáky - udělá kokot.
Nikdy sem borca na padáku nezabil. Teda 1x sem ho taranoval letadlem a vybuchl . Jinak kroucení 1 na 1 je fakt blbost, protože modrejch je vždycky víc a vždycky jim to lítá rychle. To že na kroucení modrý nemaj letadla je pouhá fáma. F4 je schopná vykroutit všecko kromě Jaka 1B a La5F (nepočítám išaky).
Jinak na DF bohužel těch dospělejch pilotů moc není, ale ruku na srdce. Každej si občas jde zablbnout a zakroutit. Já to ale nevyhledávaám, protže mě od otáčení hlavy bolí za krkem. Nejlepší je Hellcat. Tam se otáčet nemusíš vůbec a i kdybys chtěl tak je ti to naprd.
Upravil/a 3IAP_Sasa dne 22-02-2010 12:09
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 22-02-2010 12:16
|
Uživatel
Příspěvek: 864
Založený: 29.05.07
|
3IAP_Sasa napsal:
LC_LEON_CZ napsal:
3IAP_Sasa napsal:
Razíme opačné heslo, vyhledávej souboje 1 na 1 a čím lepší je soupeř, tím líp, tím se toho totiž víc přiučíš
nesmysl - smyslem leteckýho souboje je porazit nepřítele. Ne riskovat při vyrovnaných šancích.
Nejde o žádné šance, ale o to, že když se tři sesypou na jednoho chudáka, tak se zdaleka nenaučím z toho souboje tolik, jako když si s ním střihnu náročný souboj. Samozřejmě nenahrnu tolik bodů, to je fakt, ale člověk se víc přiučí. |
|
|
|
alfik |
Přidané 22-02-2010 12:22
|
Diskutující
Příspěvek: 4820
Založený: 21.04.06
|
Výslovně povoluji každému nepříteli sestřelit mě kdykoli, tedy při stání, pojíždění, startu, letu, přistání i houpání na padáku. A slibuji že mě tím nasere a že budu u PC nadávat a to hooodně sprostě. Do chatu a TS nadávat nebudu - byl bych za blba. Když tak jen ne moc sprostě
Já sám na padáky nestřílím, a v těch ostatních případech podle okolností. Beru to tak, že pokud už do Ila vlezu, tak si hraju na válku. Tj, chci přežít, ale takové splnění úkolu... taky beru
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 22-02-2010 12:24
|
Uživatel
|
3IAP_Sasa napsal:
Nikdy sem borca na padáku nezabil. Teda 1x sem ho taranoval letadlem a vybuchl . Jinak kroucení 1 na 1 je fakt blbost, protože modrejch je vždycky víc a vždycky jim to lítá rychle.
Tak jak je to, zabíjíš Sašo piloty na padáku nebo ne?
Upravil/a LEON_CZ dne 22-02-2010 12:24
|
|
|
|
Jirka |
Přidané 22-02-2010 12:31
|
Uživatel
Příspěvek: 1553
Založený: 02.11.05
|
LC_LEON_CZ napsal:
3IAP_Sasa napsal:
1 na 1 miluju nejvíc ze všeho. Dáme polet ?
Wulfi napsal:
u dospělejších pilotů pozoruju snahu zachovat letadlo i pilota, tzn jeden průlet jeden smrtící úder a odpoutání, samozdřejmě pokud není prostor dostatečně jištěn kamáradem/dy/. tohle pozoruju i u indiánů. Pak je spousta borců co kroutěj a kroutěj. Je to možný /kroucení/pokud máš splněno 1)krytí 2)máš blbej den a zapomeneš 3)nesouvisí s vjekem ale seš kokot.
Střílet na padáky - udělá kokot.
Jsem kokot. Nejradši ze všeho kroutím u země z Befkem.
Jo, a ještě lepší než střelit do padáku, je ho taranovat. Padáky v ILovy jsou tvrdší než betonová zeď. |
|
|
|
Wulfi |
Přidané 22-02-2010 13:05
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 126
Založený: 08.03.06
|
od kroucení fakt bolí všechno, já jsem línej tak se mi taky nece
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 22-02-2010 13:06
|
Uživatel
|
Z jaké letky jsi vlastně Ty, Jiříku? Nikde nevidím žádný prefix. Rád bych se podíval na VAŠE pravidla |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 22-02-2010 13:08
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
Založený: 30.09.05
|
Jiřík je ze všech letek a ze žádné letky, je to jen temný duch Vogona. |
|
|
|
3IAP_Sasa |
Přidané 22-02-2010 13:10
|
Rozkoukaný
|
Nezabíjím. Já do něj vrazil neúmyslně. Říkám plýtvat byť jedním nábojem z 320 na padák je blbost. |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 22-02-2010 13:11
|
Uživatel
|
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Jiřík je ze všech letek a ze žádné letky, je to jen temný duch Vogona.
To ho od každé vyhodili, bo co? |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 22-02-2010 13:13
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
|
LC_LEON_CZ napsal:
To ho od každé vyhodili, bo co? Jo, protože měl ve zvyku sestřelovat padáky velitele letky. |
|
|
|
3BAP_Bugs |
Přidané 22-02-2010 13:14
|
Uživatel
Příspěvek: 700
Založený: 19.12.05
|
Niečo ako Doktor Jekyll a Mister Hyde
3IAP_Sasa napsal:
Ještěže u nás vládne svoboda volby a můžeš se rozhodnout jestli někoho zprasíš.
Na TS to pak vypadá asi takhle:
X: Bugsi, můžu toho č***** odprásknout na padáku?
Bugs: Podle pravidel muzes, ale jako velitel ti musim doporucit na padaky nestrilet....
X: Tak jsem toho zmetka sejmul.
Bugs: Hehe, udelalo ti to dobre?
X: Jo!
Bugs: Tak pak je vsecko v nejlepsim poradku...
Tak toto si ešte vysvetlíme!! O akej demokracii a slobode to tu plácaš?! U nás je za streľbu na padáky rovno guľka, najmä ak ten padák netrafíš!!! |
|
|
|
Wulfi |
Přidané 22-02-2010 13:16
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 126
Založený: 08.03.06
|
pořadek musi byt jedině tak je to spravne |
|
|
|
Jimik |
Přidané 22-02-2010 13:19
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 350
|
Jiřík je ze všech letek a ze žádné letky, je to jen temný duch Vogona.
A to by mě zajímalo, ze který podělaný letky ten Jiřík může být? Kroutí s befkem u země? Potom Lion není! Nemá to prefix VGR? potom to ani végérák snad být nemůže! Poletuje s někým kdo už ani SVK ani Lion ani EAF není?
No to snad opravdu musí bejt duch velkého Vogona. |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 22-02-2010 13:27
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
[b]
No to snad opravdu musí bejt duch velkého Vogona.
Pán Bůh s náma a zlý pryč. |
|
|
|
Hoper |
Přidané 22-02-2010 14:03
|
Fusioner
Příspěvek: 12091
Založený: 29.09.05
|
LC_LEON_CZ napsal:
Nejde o žádné šance, ale o to, že když se tři sesypou na jednoho chudáka, tak se zdaleka nenaučím z toho souboje tolik, jako když si s ním střihnu náročný souboj. Samozřejmě nenahrnu tolik bodů, to je fakt, ale člověk se víc přiučí.
naopak, pokud jsou na tebe dva nebo tři (to pak ale "musí" být ňoumové - ti tři) tak se toho naučíš taky hodně ;)
třebas to mít přehled co se kde kolem tebe děje
a lítat fakt na hraně možností tvých a letadla
a to pak je pocit, když ty dva, nedej bože tři sundáš
nebo i klidně uhraješ "remízu" - všichni se klidíte domů...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
Jirka |
Přidané 22-02-2010 14:13
|
Uživatel
|
LC_LEON_CZ napsal:
Z jaké letky jsi vlastně Ty, Jiříku? Nikde nevidím žádný prefix. Rád bych se podíval na VAŠE pravidla
Když ono záleží na tom, odkud se na to díváš. Už leta jsem EAF, ale nelítám s nima, protože přešli komplet na mody. Taky jsem VGR, ale s nima nelítám v podstatě ze stejného důvodu. I když občas lítám, páč na AH ty blbosti potřeba nejsou. A celkově je mě to úplně buřt co jsem, hlavně že je u toho legrace.
P.S. Jo a pro některý jsem furt Vogon |
|
|
|
Jirka |
Přidané 22-02-2010 14:23
|
Uživatel
|
LC_LEON_CZ napsal:
To ho od každé vyhodili, bo co? Jo, protože měl ve zvyku sestřelovat padáky velitele letky.
Vole
Zaprskal jsem si monitor. Kdo to má čistit ?
Upravil/a Jirka dne 22-02-2010 14:24
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 22-02-2010 14:24
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
:-) Jo, takove souboje si člověk pamatuje. Ne nějaké ušmudlané hop dolu, prásk třicetimilimetrem, ušvácnuté křídlo letí kolem, hop zpátky nahoru.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|