November 23 2024 00:04:15
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Battle of Britain
Panek
Tak jsem nainstaloval ten Patch a po stisknuti tlačitka FLY mi IL2 spadne. Zamračený

Hoper
já si ty Fučiho hlášky snad budu archivovat :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

310_Gringo
1stCL_Fucida napsal:
Lekku, ještě další věci k planesetu. Trochu jsme to studovali ( http://www.battle.../0011.html ) a asi by to sneslo ještě úpravy. Bf 109 jsou v pořádku. Ale Bf 110 by to chtělo aktualizovat na na verzi C-4. Ta C-1 se prej používala nejspíš jen nad Francií a pak následovaly přestavby na standard C-4 (ta už má pancéřovaný kokpit, jinak jsou totožné s C-1).
Dále Spitfiry - údajně těch kanonových bylo postavených nějakých 30 z 1567 celkem postavených Mk.I. Tak by asi bylo více vhodné, aby spojenci měli třeba jen dva z těchto třicíti.
Pak se ke mně taky dostalo, že ta 12lb letadla se v BoB moc neobjevovala, taková spíše raritka, ale tohle nevím. A ještě u Luftwaffe by měly být spíše He 111 H-2, než P-2. Případně P-4, ale ty nemáme.

Vzpomínáš jak jsme už jednou letěli Battle of Britain: 310, 313 vs. 1.stCL?
Tenkrát ještě Spity mk1 nebyly, tak jsme je simulavali s prvníma Hurricama.Proti BF-109 E4......ehm
Zvláštní, že tenkrát ses neozvalÚsměv

311_Tank
ja docela vidim rad ze Lionum nevadi hiistoricka presnost, nebude jim pak vadit litat husky na G4 a MC202 Šklebící se

Hiltos
Doufam, ze se postupem casu dostaneme az k Ju88A4 a He111H6 v roce 1944 :-)

1stCL_Fucida
310_Gringo napsal:
Vzpomínáš jak jsme už jednou letěli Battle of Britain: 310, 313 vs. 1.stCL?
Tenkrát ještě Spity mk1 nebyly, tak jsme je simulavali s prvníma Hurricama.Proti BF-109 E4......ehm
Zvláštní, že tenkrát ses neozvalÚsměv

Nepamatuju. Za posledních skoro 9 let jsem toho odlétal moc. Nicméně Hurricane Mk.I vs. Bf 109 E-4 mi přijde planeset celkem odpovídající reálné BoB, nebo ne?

Stávající planeset je ale opravdu dost vzdálený optimálním možnostem dnešního ILa. Jeden chlapík, co mi to dneska psal, ať to tu přednesu říkal: "To je jako kdybychom vytáhli naše stroje jdoucí na Varšau a Britové vzali to nejlepší co mohli". Mně je to celkem jedno - Bf 110 C-1, nebo C-4..rozdíl je minimální. Ale proč to nemít korektně, když to korektní být může.

Tanku: Bf 109 G-4 vítám, Talián mě nenadchne Úsměv Ani kdyby to byl MC 205 III.s Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_Pagy
Tanku a v čem pak tam bude lítat mocná RAF a USAAF ? Šklebící se

Lekk
No popravdě nevím jestli je IL suimulace věrnosti co se týče výkonů letadel tak přesná. rozdíl mezi C1 a C4 je imho dost velkej. Mezi náma co zmuže 6 spitů proti 16- ti Bf 109. Ještě porád totiž nevite letkový rozdělení.Vyděšený

czs_scharck
Od včerejška zase nový update patch na UP2.0m ?
http://ultrapack....536.0.html
. . . 28.1. 2010 Naštvaný
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

Kurtis
Koukám do Comparu a pokud se tomu dá věřit, tak výkony Spitfiru Mk-I v porovnání s Bf-109 E-3 jsou dost vtipné až trapné. Pochybuji, že Merlin má maximální výkon ve výšce 4km. Rozhodně však všichni víme, že Befko bylo lepší pod 5km a Spit zase nad 5 km. Z toho mi vyplývá, že modovanej Spit-I je totál fekál.

To už mi přijde mnohem věrnější Spitfire Mk-II, ovšem tam si naopak myslím, že jeho "bojový" výkon (100%) je oproti Befku dost nízký.

Hurricane Mk-IB je taky dost nadopovanej. Podstatně víc, než jeho potomci Mk-II. Což je také velmi ubohé Zamračený

Každopádně špatně namodovaná letadla konkrétně v tomto případě hodně kazí dojem z jinak naprosto výborného tématu speciálky. A to je škoda. My si s tím nějak poradíme, což o to. Ale je to haluz.

Jakoby v roce 1944 "modované" stodevítky G-6 dokázaly výkonově vymazat náskok P-51 a klidně si to pak ještě v osmi km rozdali s P-47 ...
Upravil/a Kurtis dne 29-01-2010 08:00

CSL1_Golas
Kašli na tabulky, compary apod. a vyzkoušej si toho spita.......zkoušeli jsme a rozhodně má nad E1b i E3 převahu. Kroutí jako bez pilota a taky je rychlejší - zkoušeno v cca 2tis. m.

1stCL_valhera
CZS_Golas napsal:
Kašli na tabulky, compary apod. a vyzkoušej si toho spita.......zkoušeli jsme a rozhodně má nad E1b i E3 převahu. Kroutí jako bez pilota a taky je rychlejší - zkoušeno v cca 2tis. m.

To ale Kuris slyset asi nechtel, kdyz leti v Heinkelu Šklebící se

1stCL_valhera
VGR_Lekk napsal:
No popravdě nevím jestli je IL suimulace věrnosti co se týče výkonů letadel tak přesná. rozdíl mezi C1 a C4 je imho dost velkej. Mezi náma co zmuže 6 spitů proti 16- ti Bf 109. Ještě porád totiž nevite letkový rozdělení.Vyděšený

Mezi 110 C1 a C4 ale v realu velky rozdil neni. Protoze C4 byly shodne s C1, jen mely pancerovani pilota a strelce, coz udajne jeste zhorsilo dost otresne vlastnosti C1. Pokud je C4 v Ilovi lepsi, pak to je dalsi odflakly model.

1stCL_Fucida
Bf 110 C ale neměl nijak otřesné vlastnosti, naopak - bylo to hodné a nezáludné letadlo. Jen bylo na denní stíhačku velké.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Kurtis
CZS_Golas napsal:
Což potvrzuje i graf v Comparu a pokud jde o rychlosti, zjevně jde o historický blábol ...

311_Pepno
No myslím že se shodneme na tom že v IL2 je heomada letadel s neodpovídjícími letovými vlastnostmi

Kurtis
311_OTU_Pepno napsal:
No myslím že se shodneme na tom že v IL2 je heomada letadel s neodpovídjícími letovými vlastnostmi
Vo tom žádná. Nicméně teď pomlouváme modované Spity a Hurricany Šklebící se
Ale já stejně letím v He-111 a tam je to v podstatě jedno ...

CSL1_Golas
Až ti zaklepaj ty nechutný kanony ze spita do kabiny, tak si vzpomeň, že je ti to v podstatě jedno Vyděšený
Ale jde o zábavu, a Lekk pro nás vytvořil krásnou misi(doufám), takže pokud se Vám nelíbí pláneset, tak jste se neměli hlásit Mrknutí

Kurtis
Pozorný čtenář by si možná všimnul, že jsem se nebavil o kanonech nýbrž o výkonech. A pozorný čtenář by si možná všimnul, že jsem nepomlouval planeset nýbrž výkony modovaných letadel.

V zásadě jde o jednu a tu samou věc, ale považoval jsem ji za tak podstatnou, že jsem jí zmínil hned dvakrát.

A aby mi spitovský kanony nezaklepaly do kabiny bude mj. i tvoje práce. Takže dost nechápu, o co ti jako jde?

310_Gringo
CZS_Golas napsal:

Ale jde o zábavu, a Lekk pro nás vytvořil krásnou misi(doufám), takže pokud se Vám nelíbí pláneset, tak jste se neměli hlásit Mrknutí

Moje řeč, stejně to bude mít koule....jako vždycky.Mrknutí

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,019,586 návštěv