November 22 2024 20:08:02
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 1
LesniHU

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
O Šturmovi a nejen o něm :-)
CSL1_Golas
To Lucka: to jsem rád, že to vím... budu čekat na focení nad základnou, přece jenom fotečku se dvěma hořícíma spitama a mnou -chrlícím oheň si nemůžu nechat ujít Úsměv))

WT_Horrido
Lucka napsal:
A ve Spitu poslední dobou lítám ve výšce 5000 - 8000 m a tam už mě moc blue pilotů s výškovou převahou nepřekvapí.
Z téhle výšky většinou překvapím já je Úsměv Spit je skvělý letadlo na zoomování, 800 km/h snese bez problémů, na rozdíl od Befka mu při téhle rychlosti netuhne výškovka a navíc - Hispano rulezz! Úsměv

A když už se ve Spitu dostaneš do situace, kdy se kolem tebe rojí frickové, tak jim prostě ustoupáš. Je legrační pozorovat, jak se pokouší vydrápat na tvůj level.

Hehehe.

Ale ja to chapu, vono je potreba si v te osklive nudli nejak dodat odvahu, sobe i ostatnim, pac jinak by do toho nikdo nelezl... Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

CSL1_Golas
Jakýkoliv fokewulf A i D verze na letních mapách hřejou.......ze začátku můžeš lítat bez přehřátí na 105% a plně otevřený chladič, později musíš ještě níž......každopádně na 110% se zavřeným chladičem si na letních mapách moc dlouho nezalítáš...Mrknutí

Lucka
Golas napsal:
To Lucka: to jsem rád, že to vím... budu čekat na focení nad základnou, přece jenom fotečku se dvěma hořícíma spitama a mnou -chrlícím oheň si nemůžu nechat ujít Úsměv))

Řekni kdy a kde, jsem Ti k službáááám Vyděšený

WT_Horrido
Zkuste WT. Tam nejsou ikonky pro male decka Vyděšený
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Lucka
310_Gringo napsal:
Líbí se mi jak všichni modří toho spita pomlouvaj.Maskujou tím respekt který z něj majíPff

Respekt? Ne. Oni se ho bojej! Šklebící se

Lucka
WT_Horrido napsal:
Zkuste WT. Tam nejsou ikonky pro male decka Vyděšený

WT je náročnej server, ale ne kvůli absenci ikon. Lítají tam dobří piloti. Byla jsem tam jen několkrát, ale pokaždé s velkým respektem k soupeřům.

Jirka
310_Gringo napsal:
Lucka napsal:
Jirka napsal:
Víš co je to tzv. "babský telefon" ? To je telefon, co se snadno ovládá, hodně vydrží a je hodně barevnej.

Spit je na tom stejně. A proto nemůže mít koule Šklebící se

Hmm Zamračený
...no tak teda bez koulí. Šklebící se

Líbí se mi jak všichni modří toho spita pomlouvaj.Maskujou tím respekt který z něj majíPff

Mimochodem, lítám za EAF310. Jsou celý červení Šklebící seŠklebící seŠklebící se

CSL1_Golas
To Lucka: nejsem žádnej extra pilot, proto využívám překvapení...... ten nejkrásnější pocit, kdy cíl o tobě ví, až když padá k zemi bez křídla Mrknutí.... ale klíďo si můžem dát 1vs1 dogfight, alespoň budu mít novou zkušenost...... kdy mě dá na prdel žena Šklebící se - Pokud se sejdem na holubech, tak se přihlásím........na holubi chodím většinou jen o víkendu, přes tejden brázdím nebe na G1.

To Horrido: takový mapy jsou nejlepší, letíš si pěkně v klidu v doře, a nějakej mamlas v jiné doře tě začne vošívat, protože nerozezná plnokrevníka od lítajících součástek rudých bratrů Šklebící se

WT_Horrido
No jo letaji s ikonkama a pak bez reklamnich napisu nepoznaj letadla... Šklebící se

Zase to ma tu vyhodu ze K-4 s cervenym tulipanem povazuji za Jaka az do okamziku kdy dostanou tricetimilimetrovym granatem do gebule. Šklebící se
Upravil/a WT_Horrido dne 08-02-2008 10:46
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Lucka
Golas napsal:
nejsem žádnej extra pilot, proto využívám překvapení...

Nikdo z nás není extra pilot. Dva a půl roku lítám on-line a ještě jsem takového nepotkala. Ovšem je pravdou, že si to o sobě někteří jedinci myslí a jak jsem nedávno četla na webu jedné nejmenované blue letky, k dovršení všeho to o sobě i napíšou. PffPffPffPff
Upravil/a Lucka dne 08-02-2008 11:16

310_Gringo
Jirka napsal:
310_Gringo napsal:
Lucka napsal:
Jirka napsal:
Víš co je to tzv. "babský telefon" ? To je telefon, co se snadno ovládá, hodně vydrží a je hodně barevnej.

Spit je na tom stejně. A proto nemůže mít koule Šklebící se

Hmm Zamračený
...no tak teda bez koulí. Šklebící se

Mimochodem, lítám za EAF310. Jsou celý červení Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Aha,já si tě pamatuju jako ošklivě modrýho vogona.Tak to je jiná.Ahoj kamarádeŠklebící sePffŠklebící se

Lucka
Golas napsal:
...využívám překvapení...

Toho využíváme všichni a je to tak v nejlepším pořádku. Divoké psí souboje a situace, kdy o tobě soupeř už dlouho předem ví, jsou naprd. Neznám na on-line lepší pocit, než když se blížím k nic netušícímu šmoulovi a přemýšlím, kam ho prásknu Hispanem.
[img]http://310raf.com/images/smiley/sm59.gif[/img] is not a valid Image.

CSL1_Golas
Jo jo, před vydáním FB jsem nakrásně ukroutil cokoliv ruskýho v befku, občas i ve fokáči (na klapkách na minimálce tehdy nesedělo nic tak dobře jako A5tka). Dnes nám říšským pilotům zbylo už jen to překvapení a obrovská kanonáž... Šklebící se

Jirka
Lucka napsal:
Golas napsal:

Toho využíváme všichni a je to tak v nejlepším pořádku. Divoké psí souboje a situace, kdy o tobě soupeř už dlouho předem ví, jsou naprd. Neznám na on-line lepší pocit, než když se blížím k nic netušícímu šmoulovi a přemýšlím, kam ho prásknu Hispanem.

Takovejdle nasleplej maník si ani nic jinýho, než suše odprásknout nezaslouží. Šklebící se
Upravil/a Jirka dne 08-02-2008 12:04

Lucka
Golas napsal:
Jo jo, před vydáním FB jsem nakrásně ukroutil cokoliv ruskýho v befku, občas i ve fokáči (na klapkách na minimálce tehdy nesedělo nic tak dobře jako A5tka). Dnes nám říšským pilotům zbylo už jen to překvapení a obrovská kanonáž... Šklebící se

Nemůžu posoudit. Před vydáním FB jsem ještě nosila copánky a hrála si s panenkama, takže nic nenasvědčovalo tomu, že za pár let budu patřit mezi zdejší virtuální blázny. Šklebící se Já začala lítat ILa v roce 2005, takže od verze 4.0 (jestli si to pamatuju dobře?!?)
P.S. To mi chceš namluvit, že Fokáč tehdy ukroutil Lavočku? Cool
Škoda, že sem někdo z pamětníků nenapíše, jaký byl tehdy ve Šturmovi planeset a jak ta letadla lítala - jaký byl letový model, atd. Úsměv
Upravil/a Lucka dne 08-02-2008 12:13

Lucka
Jirka napsal:
Lucka napsal:
Golas napsal:

Takovejdle nasleplej maník si ani nic jinýho, než suše odprásknout nezaslouží. Šklebící se

To není nasleplostí. Z Befka na 6 moc vidět není a když se přibližuješ zezdola a ve stejné ose letu jako enemy, vidět tě nemůže. Zachránit by ho mohl jedině sonar a ten spokojení uživatelé soundmodu jaksi vyměnili za ty kráááááásnýýýýý realistickýýýýý zvuky Šklebící se

Jirka
Lucka napsal:
Jirka napsal:
Lucka napsal:
Golas napsal:

To není nasleplostí. Z Befka na 6 moc vidět není a když se přibližuješ zezdola a ve stejné ose letu jako enemy, vidět tě nemůže. Zachránit by ho mohl jedině sonar a ten spokojení uživatelé soundmodu jaksi vyměnili za ty kráááááásnýýýýý realistickýýýýý zvuky Šklebící se

Nesmysl. Hlídat si dokonale 6 je důležitější, než koukat kde co lítá přede mnou. Pravda, když se rozhlížím TIR a vrtím u toho letadlem tak je to jenodušší než bez něj. Ale Rozhodně si tu inkriminovanou stranu lze hlídat poměrně snadno. Mrknutí

1stCL Pepan
Lucka napsal:
Golas napsal:

To je přesně to proč ze všech letdel nejvíc miluju 109tku! - tam když se rychle blížíš k nic netušícímu ruďochovi tak větší adrenalin neznám! - noo - hmm rozhodně nepřemejšlím kam ho prásknu 108mou - tam už jen vytřeštíš oči, tep máš přes 200, klepou se ti pazoury vzrušením z něčeho cos dlouho nezažil a nahlas se modlíš ať se nehne ani o milimetr!!!... pak už je jen na tobě jestli se v tý hrozný rychlosti vůbec trefíš ... těch útoků co člověk vypálí 1/2 zásobníku nad druhou pod jsem zažil už nespočet - dále se zpravidla zahltí TS řadou těch nejhorších nadávek, pak už následuje zběsilý úprk s pocitem beznaděje protože dobře víš že podobnou šanci ten den už mít nebudeš - skrákta se 109tkou SE NIKDY NENUDÍŠ!!!Vyděšený

Lucka
Jirka napsal:...když se rozhlížím TIR a vrtím u toho letadlem tak je to jenodušší než bez něj.

Nemám TIR, ani žádnou jinou nadstandardní vymoženost, ale docela by mě zajímalo, jak se dá s TIR rozhlížet.

Pošlete pls někdo nějakej track Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,018,284 návštěv