SPECIÁLKA - LEVEL-HIGH!
|
310_Podrs |
Přidané 15-08-2007 21:23
|
Uživatel
Příspěvek: 1572
Založený: 07.06.06
|
4 Sleeper:
Nejdřív jsem nechtěl ani reagovat, protože to co teď předvádíš je takové infantilní kopání kolem sebe a napadání všech a všeho jen abys uškodil protože někdo zpochybnil tu tvou pravdu a ty nemáš jiné argumenty než nadávky. Taky začínám mít čím dál větší pocit že jsi arogantní a namyšlený floutek co si o sobě moc myslí. Taková velká huba plná keců. Takže já ti doporučuji omýt si přirození vlažnou vodou a trochu se schladit, možná se ti pak bude lépe přemýšlet...
A nakonec otázka pro odborníka. Komu že jsem to skončil vlastně v zadnici(a proč bych to měl jako za potřebí)? Nějak se neorientuji, poraď mi prosím... |
|
|
|
Hoper |
Přidané 15-08-2007 21:32
|
Fusioner
Příspěvek: 12091
Založený: 29.09.05
|
Lekku, měl by ses zamyslet nad tím, co tu psal Petras...
i já jsem měl snahu toto vlákno sledovat (vlákno o speciálce, ne "výměny" "názorů", abych se případně přihlásil na poslední chvíli
ale v tomhle marastu...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
1stCL_Punkey |
Přidané 15-08-2007 21:50
|
Uživatel
Příspěvek: 560
Založený: 21.01.07
|
Kam se hrabe Bitner...... |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 15-08-2007 23:07
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
Tak ona každá dobrá speciálka musela začít nějakým flejmem..hádalo se to před Berlínem, hádalo se to před Kurlandem..a furt kvůli planesetu a pak kvůli tomu, jak se jedněm nelíbilo chování druhých..holt historie se opakuje..vypadá to, že ta specka bude fakt dobrá
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 15-08-2007 23:08
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
Založený: 30.09.05
|
Jíž také zvažuji že si udělám čas. |
|
|
|
Lekk |
Přidané 15-08-2007 23:21
|
Uživatel
Příspěvek: 1785
Založený: 20.10.05
|
Takže držky...konec flejmování...začněte trenovat....osobní invektivy přesunte jinam..nebo uchovejte pro boj...protistrany
Zakázat třicky je sice dobrej nápad..ale asi jen málokdy udržitelný pro moderní planeset...ale pokud se domluvíme na tom, že si všichni s třickou nastaví konverg na 1m..tak by se mohly začít dít věci...ona pak začne mít ta třicka dost divné chování po protnutí konvergencí...ale radši vyzkoušet.
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 15-08-2007 23:48
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
zákaz 30tek je blbej nápad. Zvlášť v souvislosti s B25. Na jednu B17 v průměru stačily 3 zásahy z 30tek. Až B25 půjde k zemi na 6 zásahů z 20tek, pak s tím budu souhlasit. Teď jde průměrně na takových 30 - 50 zásahů. Což není s limitovanou municí v MG 151/20 u Ta 152 zrovna málo. Btw: mám za to, že na většině speciálek mají B25 pravidelně nejnižší ztráty ze všech účastnících se letadel.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
1stCL_Pagy |
Přidané 16-08-2007 01:38
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 219
Založený: 12.04.07
|
zakazat nam tricky to je jako zakazat pictocicum ve spitech a jinych erech tocit se jak camrda na miste.Vy mate pictocice a mi zase kurva laufy,zrovna vcera to chyt jeden spit na kabinu a nic z nej nezbylo.Ja jsem jasne proti,ale jsem jen obregefreiter |
|
|
|
1stCL_Punkey |
Přidané 16-08-2007 04:34
|
Uživatel
Příspěvek: 560
Založený: 21.01.07
|
To bych měl střílet parabelou z okýnka??? |
|
|
|
Panek |
Přidané 16-08-2007 07:33
|
Diskutující
Příspěvek: 2105
Založený: 15.07.06
|
Já se taky zapojím do flame.
1)
2)
3)
4)
5) |
|
|
|
1stCL_Wedge |
Přidané 16-08-2007 07:47
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 324
Založený: 21.10.05
|
E CL_Punkey napsal:
To bych měl střílet parabelou z okýnka???
Kua to je nápad.....hned to po návratu z práce vyzkouším.
Fuči, hádalo se to, to je pravda, ale hádalo se to blue x red....tady je to red x red, což začíná být přinejmenším podezřelé a mělo by se s tím něco dělat......já navrhuji zabít psy! |
|
|
|
VGR_Samklon |
Přidané 16-08-2007 08:29
|
Nováček
Příspěvek: 9
Založený: 13.02.07
|
Tak Lekku já bych nakonec poprosil vyměnit Mustanga za B-25 ať je nějaká zašivárna, sranda a popřípadě i nějaká vystřílená munice |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 16-08-2007 08:33
|
Diskutující
|
1stCL_Fucida napsal:
Btw: mám za to, že na většině speciálek mají B25 pravidelně nejnižší ztráty ze všech účastnících se letadel. Já teda v poslední době letěl jen jednu spec. v téhle lítající k*ávě. Tenkrát na té mapě leningradu. Ani nevím jestli nás letělo 8 nebo 12, ani jestli němci měli třicítky nebo ne, ale vím že nás zbylo 1-2 stroje. Všechno bylo rozmetáno do dvou minut po napadnutí. |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 16-08-2007 08:56
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
|
pagy napsal:
zakazat nam tricky to je jako zakazat pictocicum ve spitech a jinych erech tocit se jak camrda na miste.Vy mate pictocice a mi zase kurva laufy,zrovna vcera to chyt jeden spit na kabinu a nic z nej nezbylo.Ja jsem jasne proti ,ale jsem jen obregefreiter
zakaž to G-2 kařům )))
vždyť to tak bylo.....30 byla smrtelná zbraň, proč zakazovat? |
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 16-08-2007 09:04
|
Uživatel
Příspěvek: 1824
|
1stCL_Fucida napsal:
Tak ona každá dobrá speciálka musela začít nějakým flejmem..hádalo se to před Berlínem, hádalo se to před Kurlandem..a furt kvůli planesetu a pak kvůli tomu, jak se jedněm nelíbilo chování druhých..holt historie se opakuje..vypadá to, že ta specka bude fakt dobrá
Ovšem nového zásadního historického mezníku bude dosaženo až v okamžku, až nějaká taková specka bude přihlášenými rozflámována do zrušení ještě před vlastním konáním. Ono se to jednou podaří ...
Upravil/a WT_Flan dne 16-08-2007 09:05
|
|
|
|
Lekk |
Přidané 16-08-2007 09:15
|
Uživatel
Příspěvek: 1785
Založený: 20.10.05
|
Značka - ted.
jinak třicka se nezakazuje - bylo by to asi i proti podstatě tohoto simu. History výhodnost a nevýhodnost musíme nasimulovat jinak. Popravdě..jediná možná obrana bombru je v jejich počtu, blízké formaci a hromadě střílejících kulasů. |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 16-08-2007 09:31
|
Diskutující
|
VGR_Lekk napsal:
1)Popravdě..jediná možná obrana bombru je v jejich počtu, 2)blízké formaci a hromadě střílejících kulasů. 1)To ano 2) Od doby fuckáčů a stoosem má blízká formace naprosto opačný účinek. Není nic jednodušího vysmahnout třicet granátů na vzdálenost 0,5-1km a rozložit dva tři bombry. Pro LW je jasně lepší mít hromadu cílů pohromadě než hledat roztroušené jednotlivce po mapě. Právě to se nám stalo osudné na Leningradu, kdy v těsné sestavě zoomař rozložil jeden bombr na teplo a světlo a ten následně poškodil druhý a utrhl křídlo třetímu bombru. Hromada střelců je dobrá jen když pilot LW neumí zoomovat a plazí se za svazem. |
|
|
|
mha |
Přidané 16-08-2007 09:59
|
Uživatel
Příspěvek: 608
Založený: 10.12.05
|
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
VGR_Lekk napsal:
1)Popravdě..jediná možná obrana bombru je v jejich počtu, 2)blízké formaci a hromadě střílejících kulasů. 1)To ano 2) Od doby fuckáčů a stoosem má blízká formace naprosto opačný účinek. Není nic jednodušího vysmahnout třicet granátů na vzdálenost 0,5-1km a rozložit dva tři bombry. Pro LW je jasně lepší mít hromadu cílů pohromadě než hledat roztroušené jednotlivce po mapě. Právě to se nám stalo osudné na Leningradu, kdy v těsné sestavě zoomař rozložil jeden bombr na teplo a světlo a ten následně poškodil druhý a utrhl křídlo třetímu bombru. Hromada střelců je dobrá jen když pilot LW neumí zoomovat a plazí se za svazem.
Mno to se stávalo i v reálu... A navíc to vypadá moc pěkně, samozřejmě musíš sedět v kokpitu fucka...
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius
|
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 16-08-2007 10:51
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
1stCL_Fucida napsal:
Btw: mám za to, že na většině speciálek mají B25 pravidelně nejnižší ztráty ze všech účastnících se letadel. Já teda v poslední době letěl jen jednu spec. v téhle lítající k*ávě. Tenkrát na té mapě leningradu. Ani nevím jestli nás letělo 8 nebo 12, ani jestli němci měli třicítky nebo ne, ale vím že nás zbylo 1-2 stroje. Všechno bylo rozmetáno do dvou minut po napadnutí.
Já teda specku neletím, tak bych se tu neměl moc vykecávat ale když se tu kde kdo ohání realističností, tak si taky přisadím. Pokud vím , tak únosné procento ztrát bombrů se pohyboval do cca 6% na nálet. Což silně koliduje s faktem, že na speciálkách se ztráty bombrů pohybují okolo 90%. Navrch plané diskuse okolo třicítek je vyloženě mimo mísu. Pokud vám jde opravdu o full real, tak vynechte 18 německých stíhaček. Nad bombardéry umistěte stupňovité krytí, přičemž by měli připadat cca tři stíhačky na bombardér. A ty stíhačky nesmějí zmizet hned jak se objeví první německé letadlo, ale měli by vydržet na svém místě minimálně do odhozu bomb.Nebo si přiznejte, že červení chtějí jen dokázat, jak umějí chlapácky pokapat a modří, že umějí takticky udeřit a zdrhnout. |
|
|
|
Rigor Mortis |
Přidané 16-08-2007 11:19
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 199
Založený: 21.12.05
|
Serte už na ten flejm nebo se běžte vyžvanit někam jinam. Organizátor pak přehlíží registrace. Tak ještě jednou prosím jednu P47 pro sebe. Děkuji. |
|
|