September 21 2025 08:29:09
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Spit Mk IXe
Joe Hallenbeck
1stCL_pbarry napsal:
agijo tys to nepochopil. Tady nikdo nebrecel ze jsou snad modry letadla podmodelovany nebo cerveny premodelovany. A jestli jo tak to ocituj kdo tak psal Mrknutí V predesle diskuzi se vetsina lidi shodla o nadrazenosti spitfiru, at uz v realu ci ve hre. Jediny kdo tu furt mele jakej je ve hre spit chudacek je prave joe Mrknutí

Samotne neprehrivani spitfiru je znama vec, stejne tak zvyseny vykon pro G2, ktery byl povolenej ve skutecnosti az v roce 43.

Jj ten SPit se nehreje to je fakt. Jen mam pocit ze je to tim jak mu dost klesnou otacky pri manevru. Podle zazanamu by se mel hrat po asi peti minutach pri 3000 otackach a pri 2700 otackach mam pocit ze za asi 30 minut. Ale musel bych to pohledat. Pokud by se ale mel hrat vic, tak mam pocit, ze by musel oleg postelovat trochu vykon u Spita Mrknutí
313_FlyBoy
RY-C

1stCL_Fajlow
Joe Hallenbeck napsal:
mam pocit

Joe Hallenbeck napsal:
mam pocit

Joe Hallenbeck napsal:
mam pocit

Fakta, fakta, fakta ..

1stCL_BlueL
Joe Hallenbeck napsal:
1stCL_pbarry napsal:
agijo tys to nepochopil. Tady nikdo nebrecel ze jsou snad modry letadla podmodelovany nebo cerveny premodelovany. A jestli jo tak to ocituj kdo tak psal Mrknutí V predesle diskuzi se vetsina lidi shodla o nadrazenosti spitfiru, at uz v realu ci ve hre. Jediny kdo tu furt mele jakej je ve hre spit chudacek je prave joe Mrknutí

Samotne neprehrivani spitfiru je znama vec, stejne tak zvyseny vykon pro G2, ktery byl povolenej ve skutecnosti az v roce 43.

Jj ten SPit se nehreje to je fakt. Jen mam pocit ze je to tim jak mu dost klesnou otacky pri manevru. Podle zazanamu by se mel hrat po asi peti minutach pri 3000 otackach a pri 2700 otackach mam pocit ze za asi 30 minut. Ale musel bych to pohledat. Pokud by se ale mel hrat vic, tak mam pocit, ze by musel oleg postelovat trochu vykon u Spita Mrknutí

muzu se optat proc by mel oleg postelovat vykon? pokud vim tak u vsech spitu rychlost + stoupavost sedi ne?
Upravil/a 1stCL_BlueL dne 04-04-2007 07:12

1stCL_Wedge
Spit je to nejlepčí stíhací éro v tomhle überzimulatoru. Jeho největší předností, díky které je v mnoha ohledech nepřekonatelným protivníkem pro většinu LW strojů není ani jedna z věcí, které zde byly prezentovány. Jeho síla se skrývá v zeleném nátěru jeho interiéru!!! A zelená je zde všichni víme uklidňuje! Tzn. že vynervovaný pilot Bf nebo Fw ve svém tmavém kokpitu, za kterým těsně visí klidný a uvolněný pilot spitu, musí zákonitě prohrát! A proto navrhuji, aby se na českých DF povolila možnost "cockpit off", aby se síly vyrovnaly.....cheateři hnusný!Vyděšený

1stCL_Pospa
Myslím že spit je tady udělanej jako mucholapka na nové uživatele tohoto simulátoru. Když si nějaký patnáctiletý klučina celé mládí nečtoucí nic jiného než knihy od našich západních letců zakoupí Il2, nenapadneho (možná podvědomě) usednout prvně nikam jinam než do spitu. A hle to je éro kroutí TO, nehřeje se TO, stoupe TO snad i ve vývrtce (do které je velmi těžké se dostat). Co víc si přát ? Prostě bych tohle éro povolil jako školní stíhačku pouze do offlinu. Šklebící se A pak hošíku do onlinu a do letadel který maj koule Vyděšený

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
mha
1stCL_Pospa napsal:
Prostě bych tohle éro povolil jako školní stíhačku pouze do offlinu. Šklebící se A pak hošíku do onlinu a do letadel který maj koule Vyděšený

Třeba P.11C... To je létadlo pro správné chlapy... Vyděšený Šklebící se
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

1stCL_Pospa
VGR_mha napsal:
1stCL_Pospa napsal:
Prostě bych tohle éro povolil jako školní stíhačku pouze do offlinu. Šklebící se A pak hošíku do onlinu a do letadel který maj koule Vyděšený

Třeba P.11C... To je létadlo pro správné chlapy... Vyděšený Šklebící se

Přesně tak prostě do něčeho co tě kurevsky vyškolí VyděšenýŠklebící se

1stCL_Wedge
1stCL_Pospa napsal:
Myslím že spit je tady udělanej jako mucholapka na nové uživatele tohoto simulátoru. Když si nějaký patnáctiletý klučina celé mládí nečtoucí nic jiného než knihy od našich západních letců zakoupí Il2, nenapadneho (možná podvědomě) usednout prvně nikam jinam než do spitu. A hle to je éro kroutí TO, nehřeje se TO, stoupe TO snad i ve vývrtce (do které je velmi těžké se dostat). Co víc si přát ? Prostě bych tohle éro povolil jako školní stíhačku pouze do offlinu. Šklebící se A pak hošíku do onlinu a do letadel který maj koule Vyděšený

No je fakt, že tohodle eunucha volí většina nově příchozích pilotiů, kteří si vybrali red stranu, nicméně ho sedlaj i veteráni , proč né. Beru tak, že většina lidí dá přednost spitu před tempikem, P47 a P51, protože to prostě je nejlepší éro a proč tedy brát to horší - to je logické.
Upravil/a 1stCL_Wedge dne 04-04-2007 10:28

Eclipce
No problem je hlavne v tom. Ze to opravdu bylo velmi dobre ero. Vyděšený

Tajpan
čo tak si vypočuť názor veterána zWWII?
http://www.youtub...e-Ra0dH-Lg
Vyděšený

1stCL_Pospa
Eclipce napsal:

Ok a teď můžeš začít lítat online Šklebící se

rOckie
Nevim proč někdo chce debatovat o tom, jestli je spit UFO nebo ne. V reálu to nebylo nic jinýho než ešus s motorem, jak dokazuje tato fotka Vyděšený

[img]http://i44.photobucket.com/albums/f50/upa_neky/Spitinfire.jpg[/img] is not a valid Image.

aneb národní sbírka na spitfiry
Upravil/a rOckie dne 04-04-2007 15:53

Wutz
Tajpan napsal:
čo tak si vypočuť názor veterána zWWII?
http://www.youtub...e-Ra0dH-Lg
Vyděšený

Ups, néé tak nahlas. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Kurtis
1stCL_Pospa napsal:
Když si nějaký patnáctiletý klučina celé mládí nečtoucí nic jiného než knihy od našich západních letců zakoupí Il2, nenapadneho (možná podvědomě) usednout prvně nikam jinam než do spitu.

Spit ve FB má podle mě jednu velkou nevýhodu. Není tam MkI a MkII.
Pilot snící o tom, jak bude dělat kariéru českého stíhacího pilota od začátku války, nemá šanci. Může se zapojit až na konci roku 41 a to už byla bitva na západě rozhodnutá Mrknutí Takže nuda.

1stCL_Fucida
Může na začátku létat s Hurricanem Úsměv. Mám za to, že nějaké čs. letky s nimi taky trochu létaly Mrknutí
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_Punkey
Určitě 310. V knize "Boje a návraty" F. Fajtl píše o tom jak v roce 40/41 byli strašně nadšeni když přesedlávali z "Haryků" na modernější Spity.

Kurtis
1stCL_Fucida napsal:
Může na začátku létat s Hurricanem Úsměv. Mám za to, že nějaké čs. letky s nimi taky trochu létaly Mrknutí

To je pravda. Taky začínám kariéru nejradši v Emilu. Ale už po pěti startech se těším na F-4 Mrknutí
Neříkej mi Fuči, že tobě tam Mk-I nechybí.

Hiltos
Eclipce napsal:

No to. Je asi pravda. Ale. To plati asi. Skoro o. Vsech. Letadlech v teto. Gamesce.

Jirka
Hiltos napsal:
Eclipce napsal:

No to. Je asi pravda. Ale. To plati asi. Skoro o. Vsech. Letadlech v teto. Gamesce.

No teda ale Hilťáku FUJ. Vyděšený O mě zde sice kolují řeči, že nerozumím psanému textu, ale tohletoto. No tohle toto , toto ... , co je to za větnou skladbu ??? Toto , támdle to !

Šklebící seŠklebící seŠklebící se

BTW. Je krásné koukat na svět rozdělený ne červené a modré. Šklebící se
Dneska jsem V G6 ukroutil na jakýmsi serveru dva Jaky 9 Úsměv Ježišmarjá, to byla fuška !!! Cool Šklebící se Kdykoliv si chci cejtit jako Rambo , beru Spita. To letadlo je fakt nějaký až nezdravě dobrý. Mrknutí

1stCL_Fucida
bigjirka napsal:
1stCL_Fucida napsal:

To je pravda. Taky začínám kariéru nejradši v Emilu. Ale už po pěti startech se těším na F-4 Mrknutí
Neříkej mi Fuči, že tobě tam Mk-I nechybí.

Víc mi chybí jiná letadla, než Spit I. Pokud bych měl zůstat u Spitfirů, tak Mk.XIV.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

13-07-2025 19:07
Pro zajímavost: Na území česka se v minulosti v hradních příkopech medvědi nikdy nepoužívali. Bylo to neekonomické.

38,065,714 návštěv