..cor blimey!.. <pic>
|
Jirka |
Přidané 11-03-2007 19:30
|
Uživatel
Příspěvek: 1553
Založený: 02.11.05
|
jofe napsal:
Čistá psychiatria!!!!
Omyl , SVK !!! |
|
|
|
CR_PETRAS |
Přidané 11-03-2007 19:33
|
Uživatel
Příspěvek: 960
Založený: 06.10.05
|
O jednoho malíře na SVK méně....škoda.
Sestro,další na řadě ?? |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 11-03-2007 19:46
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
Založený: 29.09.05
|
1stCL_Fucida napsal:
Cibule, nevím tedy čeho chceš dosáhnout přirovnáním něčeho ke vztahu mě a vulchování. Abych si já uvědomil, že někomu může být něco tak nepříjemné, jako mně vulchování? Dobře, pokud budeme uvažovat tímto způsobem, potom můžu regovat tak, že se na FB vybodnu. Stejně tak to může udělat i Jura. Vybodnout se na posílání dvých dílek na toto fórum, nebo všechna fóra.
Klíííííd, Fuči. Dyť já tě jen špičkuju. To byl fór, ne vážně míněný argument.
Já přece vím, že v téhle debatě nikoho nepřesvědčím. Ani nechci. Tak se tak nezlob.
Řekni si třeba: "Ten starej ješita už zase mentoruje, von bez toho snad ani nemůže bejt."
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 11-03-2007 21:00
|
Uživatel
Příspěvek: 1355
Založený: 30.09.05
|
310_cibule napsal:
Řekni si třeba: "Ten starej ješita už zase mentoruje, von bez toho snad ani nemůže bejt."
On je tu sám veliký Uko Ješita?? On teď bude dělat obrázky místo Jury? Paráda.... |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 11-03-2007 23:47
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
Cibule, já jen nechápu, čeho chceš těmito příspěvky v tomto tématu dosáhnout. Rád bych znal Tvé cíle, než se aktivně zapojil do tohoto vlákna. Na radaru to chápu, tady ne.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
Ucho |
Přidané 11-03-2007 23:52
|
Diskutující
Příspěvek: 2952
|
Prostě chce aby jsme na sebe byli hodný... čemu na tom nerozumíš?
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 12-03-2007 00:17
|
Fusioner
|
No, tak. Abychom někdy zkusili nejdřív pochopit toho druhého a pak teprve sebe. Občas se o to pokouším, ale furt mi to nějak nejde. Tak jsem si to tady švihnul jako cvičení. Já už nebudu, neboj. Stejně je to zbytečně složitý...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
313_123 |
Přidané 12-03-2007 07:03
|
Uživatel
Příspěvek: 1516
Založený: 23.01.06
|
obakujte po mě:
budem na sebe hodní, budem na sebe hodní, budem na sebe hodní, budem na sebe hodní, budem na sebe hodní, budem na sebe hodní, budem na sebe hodní, budem na sebe hodní, budem na sebe hodní, budem na sebe hodní, budem na sebe hodní, budem na sebe hodní,
ps pro fučidu: to s těma formacema nemyslíš važně že ne
a jestli jo tak ti nazávidím protože nemůžeš asi koukat vůbec na nic
si pamatuji jak jsem koukal na vinetoua a byl zhnusen že jeden indián má digitálky, jeden tenisky atd
a tak jsem si přestal hrát na indiány |
|
|
|
Jirka |
Přidané 12-03-2007 07:44
|
Uživatel
Příspěvek: 1553
Založený: 02.11.05
|
1stCL_Fucida napsal:
Cibule, já jen nechápu, čeho chceš těmito příspěvky v tomto tématu dosáhnout. Rád bych znal Tvé cíle, než se aktivně zapojil do tohoto vlákna. Na radaru to chápu, tady ne.
Ale to je přece naprosto jasné oč cibuli jde ! Budeme diskutovat, budeme se dráždit, budeme se špičkovat, ale nebudeme si dávat rány mezi oči. Prostě než někomu něco napíšu, tak si to promyslím.
Bohužel, není nic krásnějšího, než napsat tady někomu, že je to úplný idiot více méně neschopný samostatného života a pak se řezat smíchy jak ho to rozžhaví do běla. |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 12-03-2007 12:16
|
Fusioner
|
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 12-03-2007 15:03
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
Cibule tady neudělal nic jiného, než že přilil žhavý olej do ohně. Což je od moderátora dost hloupé.
123: už jsem ti to psal jinde a několikrát, s tebou odmítám diskutovat o čemkoliv.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
garnat |
Přidané 12-03-2007 15:14
|
Nováček
Příspěvek: 1
Založený: 12.03.07
|
http://313.cz/for...96&start=0 |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 12-03-2007 16:28
|
Fusioner
|
1stCL_Fucida napsal:
Cibule tady neudělal nic jiného, než že přilil žhavý olej do ohně. Což je od moderátora dost hloupé.
Musím říct, že přilévání žhavého oleje si představuji poněkud jinak , nicméně z určitého úhlu pohledu máš pravdu; moderátor by se měl asi chovat poněkud zdrženlivěji a být o několik pater nad věcí.
Ale to by mne nebavilo. Daleko radši lidi poučuji, než moderuji. Asi víš, co tím chci říct.
|
|
|
|
Opitze |
Přidané 12-03-2007 16:54
|
Stařešina
Příspěvek: 6346
|
já bych řekl, že ty vobrázky stojej za suché z nosa a tím bych to ukončil, vy maniaci...
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
Opitze |
Přidané 12-03-2007 17:03
|
Stařešina
Příspěvek: 6346
|
Takhle se řeší spory mezi lidma a ... nevím čím... chce to pořádnou ránu obouruč přímo na ušiska...
http://www.youtub...1eFdUSnaQM
Upravil/a Opitze dne 12-03-2007 17:05
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
Tajpan |
Přidané 12-03-2007 17:20
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
ehmm... no ja ti neviem , ale budiš po tvojom. Dohodneme sa kde a kedy tvoj názor otestujeme. Budem férový a dám ti na výber po ktorom tvojom ušisku ti prásknem. len neviem čo je to presne "obouruč" tak si doveziem svoju oblúbenú sadu bejzbaliek , kladív a hasákov. Dúfam že ti to nebude vadiť. A nie že mi utečieš.
PS: apropoo, aby sme nevypadali ako dvojica blbečkov z periférie, tak po teste ta pozývam na nejaké pivečko a tam dohodneme dôvod nášho sporu, ktorý potom vydokladujeme na tom to fore.
Radar už nie je v móde, kríza kapitalizmu je zažehnaná, komanči už tiež sú mimo mísu, tak ti neviem. Ale pevne verím, že po niekolkých kolách niečo nájdeme.
PS2: Téma "ženy " sa zamieta. I ked sa obávam ,že by sme pri nich skončili. |
|
|
|
MK_Paja |
Přidané 12-03-2007 20:13
|
Uživatel
Příspěvek: 941
|
Opitz napsal:
já bych řekl, že ty vobrázky stojej za suché z nosa a tím bych to ukončil, vy maniaci...
Kurwa, mi to bereš přímo z huby |
|
|
|
WT_Buback |
Přidané 12-03-2007 22:16
|
Nováček
Příspěvek: 90
|
paja_cz napsal:
Opitz napsal:
Kurwa, mi to bereš přímo z huby
Co? suché z nosa? |
|
|
|
312_Mates |
Přidané 12-03-2007 22:54
|
Nováček
Příspěvek: 23
Založený: 07.10.05
|
Kua hosi nedavejte si suche z nosa do huby! |
|
|
|
313_123 |
Přidané 13-03-2007 07:44
|
Uživatel
Příspěvek: 1516
Založený: 23.01.06
|
1stCL_Fucida napsal:
123: už jsem ti to psal jinde a několikrát, s tebou odmítám diskutovat o čemkoliv.
jsem zdrcen |
|
|