November 22 2024 19:11:41
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
..cor blimey!.. <pic>
Jirka
jofe napsal:
Čistá psychiatria!!!! Cool

Omyl , SVK !!! Šklebící seŠklebící seŠklebící se

CR_PETRAS
O jednoho malíře na SVK méně....škoda.

Sestro,další na řadě ?? Zamračený

http://avionika.webpark.cz
310_cibule
1stCL_Fucida napsal:
Cibule, nevím tedy čeho chceš dosáhnout přirovnáním něčeho ke vztahu mě a vulchování. Abych si já uvědomil, že někomu může být něco tak nepříjemné, jako mně vulchování? Dobře, pokud budeme uvažovat tímto způsobem, potom můžu regovat tak, že se na FB vybodnu. Stejně tak to může udělat i Jura. Vybodnout se na posílání dvých dílek na toto fórum, nebo všechna fóra.

Klíííííd, Fuči. Dyť já tě jen špičkuju. To byl fór, ne vážně míněný argument.

Já přece vím, že v téhle debatě nikoho nepřesvědčím. Ani nechci. Tak se tak nezlob.

Řekni si třeba: "Ten starej ješita už zase mentoruje, von bez toho snad ani nemůže bejt." Úsměv
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

WT_Peci
310_cibule napsal:
Řekni si třeba: "Ten starej ješita už zase mentoruje, von bez toho snad ani nemůže bejt." Úsměv

On je tu sám veliký Uko Ješita?? On teď bude dělat obrázky místo Jury? Paráda.... Cool

1stCL_Fucida
Cibule, já jen nechápu, čeho chceš těmito příspěvky v tomto tématu dosáhnout. Rád bych znal Tvé cíle, než se aktivně zapojil do tohoto vlákna. Na radaru to chápu, tady ne.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Ucho
Prostě chce aby jsme na sebe byli hodný... čemu na tom nerozumíš? Úsměv
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

310_cibule
No, tak. Abychom někdy zkusili nejdřív pochopit toho druhého a pak teprve sebe. Občas se o to pokouším, ale furt mi to nějak nejde. Tak jsem si to tady švihnul jako cvičení. Já už nebudu, neboj. Stejně je to zbytečně složitý...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

313_123
obakujte po mě:
budem na sebe hodní, budem na sebe hodní, budem na sebe hodní, budem na sebe hodní, budem na sebe hodní, budem na sebe hodní, budem na sebe hodní, budem na sebe hodní, budem na sebe hodní, budem na sebe hodní, budem na sebe hodní, budem na sebe hodní,

ps pro fučidu: to s těma formacema nemyslíš važně že ne
a jestli jo tak ti nazávidím protože nemůžeš asi koukat vůbec na nic
si pamatuji jak jsem koukal na vinetoua a byl zhnusen že jeden indián má digitálky, jeden tenisky atd
a tak jsem si přestal hrát na indiány Cool

Jirka
1stCL_Fucida napsal:
Cibule, já jen nechápu, čeho chceš těmito příspěvky v tomto tématu dosáhnout. Rád bych znal Tvé cíle, než se aktivně zapojil do tohoto vlákna. Na radaru to chápu, tady ne.

Ale to je přece naprosto jasné oč cibuli jde ! Budeme diskutovat, budeme se dráždit, budeme se špičkovat, ale nebudeme si dávat rány mezi oči. Prostě než někomu něco napíšu, tak si to promyslím. Mrknutí

Bohužel, není nic krásnějšího, než napsat tady někomu, že je to úplný idiot více méně neschopný samostatného života a pak se řezat smíchy jak ho to rozžhaví do běla. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

310_cibule
Mrknutí

1stCL_Fucida
Cibule tady neudělal nic jiného, než že přilil žhavý olej do ohně. Což je od moderátora dost hloupé.

123: už jsem ti to psal jinde a několikrát, s tebou odmítám diskutovat o čemkoliv.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

garnat
http://313.cz/for...96&start=0 Mrknutí

310_cibule
1stCL_Fucida napsal:
Cibule tady neudělal nic jiného, než že přilil žhavý olej do ohně. Což je od moderátora dost hloupé.

Musím říct, že přilévání žhavého oleje si představuji poněkud jinak Úsměv , nicméně z určitého úhlu pohledu máš pravdu; moderátor by se měl asi chovat poněkud zdrženlivěji a být o několik pater nad věcí.

Ale to by mne nebavilo. Daleko radši lidi poučuji, než moderuji. Asi víš, co tím chci říct.

Opitze
já bych řekl, že ty vobrázky stojej za suché z nosa a tím bych to ukončil, vy maniaci...

CoolCool
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

Opitze
Takhle se řeší spory mezi lidma a ... nevím čím... chce to pořádnou ránu obouruč přímo na ušiska...
http://www.youtub...1eFdUSnaQM
Upravil/a Opitze dne 12-03-2007 17:05
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

Tajpan
Opitz napsal:
Takhle se řeší spory mezi lidma a ... nevím čím... chce to pořádnou ránu obouruč přímo na ušiska...
http://www.youtub...1eFdUSnaQM

ehmm... no ja ti neviem , ale budiš po tvojom. Dohodneme sa kde a kedy tvoj názor otestujeme. Budem férový a dám ti na výber po ktorom tvojom ušisku ti prásknem. len neviem čo je to presne "obouruč" tak si doveziem svoju oblúbenú sadu bejzbaliek , kladív a hasákov. Dúfam že ti to nebude vadiť.Šklebící se Mrknutí A nie že mi utečieš. Šklebící seMrknutí
PS: apropoo, aby sme nevypadali ako dvojica blbečkov z periférie, tak po teste ta pozývam na nejaké pivečko a tam dohodneme dôvod nášho sporu, ktorý potom vydokladujeme na tom to fore. Mrknutí
Radar už nie je v móde, kríza kapitalizmu je zažehnaná, komanči už tiež sú mimo mísu, tak ti neviem.Zamračený Ale pevne verím, že po niekolkých kolách niečo nájdeme. Šklebící se
PS2: Téma "ženy " sa zamieta. I ked sa obávam ,že by sme pri nich skončili. Vyděšený

MK_Paja
Opitz napsal:
já bych řekl, že ty vobrázky stojej za suché z nosa a tím bych to ukončil, vy maniaci...

CoolCool
Kurwa, mi to bereš přímo z huby Cool

WT_Buback
paja_cz napsal:
Opitz napsal:

CoolCool
Kurwa, mi to bereš přímo z huby Cool

Co? suché z nosa? Šklebící se

312_Mates
Kua hosi nedavejte si suche z nosa do huby! Šklebící se

313_123
1stCL_Fucida napsal:

123: už jsem ti to psal jinde a několikrát, s tebou odmítám diskutovat o čemkoliv.

jsem zdrcen Smutný

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,017,830 návštěv