Macho Grande - živí střelci
|
LesniHU |
Přidané 13-02-2007 20:00
|

Stařešina

Příspěvek: 6205
Založený: 30.09.05
|
Roster zmenen. Pet predo/bocnich strelcu volnych, zbytek plno.
Misi bude hostovat Fuci, IP 147.32.125.216, pokud se nemylim. |
|
|
|
VGR_Terp |
Přidané 13-02-2007 20:04
|

Uživatel

Příspěvek: 591
Založený: 11.11.05
|
A na jakem Tsku se bude konverzovat? |
|
|
|
Mamutak |
Přidané 13-02-2007 20:06
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 327
Založený: 30.03.06
|
VGR_Terp napsal:
A na jakem Tsku se bude konverzovat?
Adresa TS: 147.32.120.253:8768
heslo: lion
Připojíme se přes HyperLobby, ti, kteří HyperLobby nemají, tak se samozřejmě mohou připojit napřímo - má IP: 147.32.125.216:21000
|
|
|
|
VGR_Terp |
Přidané 13-02-2007 20:08
|

Uživatel

Příspěvek: 591
Založený: 11.11.05
|
Dik, vždyť mam jen dvě oči. |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 13-02-2007 22:38
|

Diskutující

Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
MP nr. 679/85
12.02.1944
"Draha Jenny,
promin mi zpozdeni s odpovedi, ale posta prisla az dnesni den. Dekuji za ten svetr, noci jsou opravdu chladne a prijde vhod. Vim, ze Ti timto dopisem zpusobim bolest, ale musim Ti to napsat. Samozrejme, ze si Te velmi rad vezmu az se vratim domu, ale vis v jake dobe zijeme.A proto te chci poprosit. Kdyby se mi neco stalo nebud smutna prilis dlouho. Namaluj si tvaricky, nasad si kloboucek a vyraz mezi lidi. Najdi si hodneho chlapce ktery te bude mit rad a na me zapomen.
Ted uz musim koncit. Posta za chvili odjizdi a musim se pripravit na zitrejsi nalet.
Miluji Te Jenny, vzdy budu a dekuji Bohu ze mi dal moznost byt s Tebou.
S laskou j4ck41"
MP nr. 679/85
15.02.1944
"Vazeny pane,
s litosti vam oznamuji, ze Vas syn Sgt. j4ck41 je nezvestny. Jeho letoun se nevratil z operacniho letu nad nepratelskym uzemim dne 13.02.1944.
S pozdravem S/Ldr. Grave Yard
Commanding Officer"
Dobrej polet to byl hehe |
|
|
|
Bretis |
Přidané 13-02-2007 22:50
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 298
Založený: 10.03.06
|
To se me to letelo, kdyz jsem mel nejlepsi strelce
Dva sundali a jeste nam ostala munice pro Hopera a Fucidu, ale ti zabloudili a hledali radeji cestu domu s tim, ze vypijou palivo, co zbude.
Dik za polet! |
|
|
|
Hoper |
Přidané 13-02-2007 23:21
|

Fusioner

Příspěvek: 12131
Založený: 29.09.05
|
konečně jsem taky jednou přežil ;)
bombery jsem čekal mnohem déle, mnohem výše a mnohem pomalejší (rád bych věděl, čím je LHU urychlil :D )
ještě že jsem s sebou měl Novotňase, protože já bych ty bombery nenašel (trénink je dobrá věc, ale skutečnost pak bývá daleko jinačejší :)) )
Nejprve jsme útočili ve třech (Edi holt ani neodstartoval), po nějaké chvilce se zapojil i zbytek (ještě že nám řekli, ať na ně nečekáme a druhá dvojice B-25 letěla trošku rozházená)
Podařilo se nám třem rozhořet 3tí nebo 4tou B-25 ze druhé skupiny - nechali sme ji hořet a šli na další. Teď nevím, jestli to byla ta samá, nebo další, ale za chvíli jsem slyšel, že B-25tce stojí motory.
A viděl jsem hořet (a letět) další.
To už útočila naše druhá skupina na první skupinu B-25. Musím uznat, že ty letěli v dost sevřeném tvaru - při té nížce a rychlosti to byl výkon.
Někdy v tu chvíli zahlásil Sody, že ho něco zašimralo na čele. A chvíli po tom Novotňas, že mu teče palivo. Nařídil jsem mu poslední útok - a hybaj domů ;)
Osamocenému se mi na vedoucí čtyřku nechtělo, tak jsem se rozhodl dozobávat osamocené zbytky ze druhé skupiny. Novotňas po chvilce ukecal nádrže, že přestaly téct a tak se rychle vracel zpět do boje.
Společně sme zaútočili na další osamocenou a ?palivo? pouštící B-25 - po jednom z útoků se rozprskla o zem - Lekk.
To už zbývala tuším jen první čtveřice.
Do té se pouštěla Fučiho skupina. Dohodl jsem se s Novotňasem, že je předletíme a zaútočíme na bombery čelně.
Myslím, že ani jeden útok nebyl moc úspěšný ;) Novi šel tuším shora, já na levelu, ale z nějaké 1-2 hodiny.
Pak Novotňas zahuhlal cosi o krtkovi a já z naší skupiny zůstal sám.
Z první skupiny bomberů se oddělila jedna B-25, já se pustil za "těma dvěma zbylýma kouřícíma".
Když jsem se podíval pořádně, zjistil jsem, že mezi nima letí jedna ještě zdravá :) Mrška jedna se maskovala ;)
Nějak jsem na ně útočil, ale lítala mi nějaká moucha po kokpitu a moc sem se netrefoval. Při jednom z obezřetných náletů jsem si všiml, že střelci už nestřílí. Zkusil jsem jeden odvážnější nálet s delší dávkou. Střelec sice nestřílel, ale já se přesto moc netrefoval. Ani druhý nálet nebyl o nic lepší - něco do ní šlo, ale na to množství nábojů už neměla být ve vzduchu :))
Z ohlasů na TS jsem zjistil, že ve vzduchu už ale není ani moc našich. Fuči hlásil útok na B-25 - šel po té "mé". Po krátké dávce hlásil do TS, že nemá náboje a že asi bude návrat.
Už asi po třetí jsem hlásil - poslední útok a balím.
Šel jsem zvrchu věříc, že si mne nějaký střelec nevychutnává a snažil se mířit na kabinu.
Viděl jsem dva tři zásahy do čumáku, ale v tom okamžiku - došly náboje.
Odval doprava a hlásím kurz 90°, abych našel "orientační" řeku.
Fuči hlásí, že se vrací taky.
Nad H9 sme se krásně našli a společně letěli k letišti.
Já nadhodil jeden kurz, Fuči jiný a tak sme letěli. Naštěstí podle toho jeho :))
Letiště sem našel já (ehm ;) )
Zcela nepředpisově jsem sedl před Fučim, ale věřil jsem, že on nezklame a sedne taky.
Během letu jsem zaslechl Karla, že hoří, jak dopadl Tajpan ani pořádně nevím. Novotňas bohužel přepřáhl nápřah... (byl to ale správný wingman - kousek ode mne :D )
A pbarry to prý dostal těsně po kontatku s bombery.
A takhle to vypadalo po přistání
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
|
|
|
1stCL_Punkey |
Přidané 13-02-2007 23:23
|

Uživatel

Příspěvek: 560
Založený: 21.01.07
|
Nejlepší střelci jsou u FK
Nechcete sem někde hodit výpis z logeru, ať se můžem všichni podívat?
Těšim se na další polet. |
|
|
|
312_Lazy |
Přidané 13-02-2007 23:29
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 259
Založený: 19.10.05
|
Jak to teda vlastne dopadlo? |
|
|
|
LesniHU |
Přidané 13-02-2007 23:54
|

Stařešina

Příspěvek: 6205
Založený: 30.09.05
|
Mise zacala tradicne chaosem. Nejdriv takovou rozcvickou na chaos pri rozdelovani kanalu TS, hlavni chaos dne jsem vyrobil ja, kdyz jsem naplanoval misi pro vic lidi, nez se da zahostovat. Takze se chci omluvit tem, kteri byli prihlaseni a nevyslo na ne misto - glum a Krtek a asi jeste nekdo dalsi. Prosim vas vsechny, kdybych nekdy priste zase zkousel neco usporadat, furt me kontrolujte nebo mi to rovnou zakazte :-(.
Strucne shrnuti vysledku mise, jak si to pamatuji: Edison a Valhera chytli modre okno, takze 7 stihacu proti osmi bombarderum. Ztraty vicemene tak, jak byly planovany: vratily se dve stihacky (Hoper, Fucida) a jeden bombarder (Bretis a spol.).
Co jsem stihnul kouknout v konzoli behem hry, tak Hoper 3 kily (112 zasahu z 800 naboju), Fuci jeden (90 z 800), Bretisovi strelci FK_Kver a FK_Punkey kazdy po jednom a ja jeden (22 zasahu z 7852 vystrelenych). Az budu mit cas, vytahnu z logu kdo koho.
Takze nejlepsi posadka dle meho hodnoceni ta Bretisova, dal dlouho nic, pak Hoper, pak nic a pak zbytek  |
|
|
|
312_Lazy |
Přidané 14-02-2007 00:02
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 259
Založený: 19.10.05
|
Diky za info! |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 14-02-2007 00:07
|

Fusioner

Příspěvek: 15148
|
Skvělá mise, Hu.
Skvělý zásah, Hopere.
Skvělý report, VGR_j4ck41.
Díky všem.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Tajpan |
Přidané 14-02-2007 00:19
|

Diskutující

Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
ako som vravel , trinásteho.
Dúfam ,že sa už nikdy takého nestane ked sa bude plánovať COOP misia a odnesú to ako vždy nevinní. 
Inak pohoda, pekná strielačka. Lopingové útoky nad prvou štvorkou, zásahy do B25-tiek, ale žiadny výsledok. No a ked sa rozhodlo o návrate, prišla chybka, netrafil som a následné odpútanie bolo sprevádzané jednou 0.5palcovou kulkou do krídla a bolo vybavené. Ohen a end.
Škoda Edisonovho odpojenia a hlavne pilotov a strelcov jednej B25.
Moc mi to nepridalo na dobrej nálade k letu. Salute im!
|
|
|
|
312_Karl |
Přidané 14-02-2007 00:43
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 337
|
moc pekna mise - rychla, akcni zajimava.. jeste render a pripravil jsem vam takovou malou pamatku na dnesni polet
EDIT: tak je to hotovy, zitra rano to bude na edisku
Upravil/a 312_Karl dne 14-02-2007 02:32
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 14-02-2007 01:33
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 11129
Založený: 26.01.13
|
jo, bylo to docela pěkné a ta mapa Barmy je nádherná, tip jsem ale neměl zrovna nejlepší .
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
312_Karl |
Přidané 14-02-2007 06:55
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 337
|
http://muj.edisk.....28MB.html
http://www.youtub...PmU6qdhpuI
za hudebni doprovod me nekamenujte
PS: predem se omlouvam vsem, na ktere jsem v zaverecnych titulcich zapomnel |
|
|
|
Jirka |
Přidané 14-02-2007 07:40
|

Uživatel

Příspěvek: 1554
Založený: 02.11.05
|
Pánové, znovu a znovu musím opakovat, že není krásnějšího pohledu na svět než z letícího letadla. I když je virtuální. Díky autorovi a vůbec všem za bezva akcičku. Díky Fučimu, za to, že tentokrát nestrkal palec do transformátoru svého PC. Díky Jimikovi a Hiltošovi za bezva náladu na palubě naší B-25. A díky Clo-Clovi za jeho HP_kalvádos, který otevírám a konzumuji vždy a jen při těchto pro mě vyjímečných akcích. Tímto se všem omlouvám, za svoje duchaplné blábolení do chatu.
Hiltošu, nebuď smutnej za tu havárku nakonec. Letěl jsi jinak moc pěkně. 
Hezký den
Jirka/Vogon |
|
|
|
Hoper |
Přidané 14-02-2007 08:43
|

Fusioner

|
Karle, na to, jak rychle jsi to nastříhal, tak bezva video
(jen při tom rozlišení je to nějak "mázlý")
A hudba - ono se to dá poslouchat ;)

|
|
|
|
Hoper |
Přidané 14-02-2007 08:57
|

Fusioner

|
jo a teď ještě, plz, ten ntrk

|
|
|
|
1stCL_Punkey |
Přidané 14-02-2007 09:10
|

Uživatel

Příspěvek: 560
Založený: 21.01.07
|