606_Holt napsal:
To jsem udělal, ale najde mi to exovej soubor jen na disku D: tedy 1946... a na C: to nenajde nic
Protoze staci pouze prekopirovat Il2.exe nebo Il2fb.exe do slozky se 4.07 a v pohode to pak jede.
BTW dvoji instalace je zbytecna, staci si pouze zazalohovat ze 4.05 (files.sfs, il2_core.dll, Il2_coreP4.dll, Il2fb.exe, il2.exe, mg_snd.dll, mg_snd_sse.dll, rts.dll) ze 4.07 ty stejny a ze 4.071 opet ty samy.
No a potom postupnym kopirovanim techto zazalohovanych souboru z jednotlivych verzi do slozky kde mas 1946 nainstalovanou ziskavas verzi 4.05, 4.07, 4.071
AH_Watson napsal:
Ale stejně mi přijde ten zvuk nějaký jiný, praská v tom jako ve starém gramofonu.
No to prskání je otřesný. Zjistil jsem, že musím při každym vzletu přepnout cokoli v nastavení zvuku (třeba headset/surround), dát apply a zase to vrátit zpět na původní hodnotu - pak to funguje čistě. (mam sblive 5.1)
stačí udělat mutea unmute u nějakého kanálu
mi tohle zvukovka dělá už hodně dlouho a nevím proč
ale dělá mi to už po nastartování PC, resp Windowsů...
hmm tak mě to dělá jen a pouze u ILa a dřív se to nestávalo...
Mel jsem stejny problem ale jen tehdy kdyz jsem nastavil zvuk na max. kvalitu. Kdyz jsem to vratil na puvodni hodnotu kterou jsem mel ve 4.05 tak bez problemu a i sonar mi zustal
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.