October 20 2025 02:47:59
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Über spit - diskuse a FLAME!!!
AH_Ronsoc
310_BlueL napsal:
ad ty .50 mohly by mit vetsi zapalovaci schopnost a asi tak o 60-75% trasirek min
ad ta ucinnost neco jako tohle
http://www.368thf...ks-av2.avi

Ale ved takto to aj funguje ked sa trafis !
Len to neslahne plamen Smutný
P51-B-C neni problem ked je Fokac vtakejto zlej pozici!

MK_KaiN
Ucho napsal:
313_OTU_oblak napsal:
jinak - počítám že při nahrávání toho tracku jsi WEP zapnutý neměl ?v práci se na to nepodívám Smutný

To je *.ntrk z onlajnu, takže měl, ale není vidět.

Ne ty ntrky jsou offline.Dal sem si tu práci a seděl skoro hodinu ve spitu a lítal jen tak dokola a ze zapnutým WEPem se snažil uvařit motor,což se mě nepovedlo.A Doru sem tam dal jako extremní příklad,protože vím jak moc topí,nesrovnával sem rychlosti.Ty jsou mi lhostejné.

1stCL_BlueL
AH_Ronsoc napsal:
310_BlueL napsal:
ad ty .50 mohly by mit vetsi zapalovaci schopnost a asi tak o 60-75% trasirek min
ad ta ucinnost neco jako tohle
http://www.368thf...ks-av2.avi

Ale ved takto to aj funguje ked sa trafis !
Len to neslahne plamen Smutný
P51-B-C neni problem ked je Fokac vtakejto zlej pozici!

jj tojo ale je ja tvrdim ze nezapaluje tak jak by melo
Upravil/a 1stCL_BlueL dne 09-12-2006 11:53

BP_Tyrl
No když jsou ti rychlosti lhostejné, tak stáhni plyn a opřestaneš topit.
Já například nezažil jediné letadlo,které by začlo topit při přesunu. Všechna začnou topit jak se objeví poblíž nepřítel. Letím, letím, letadlo začne topit a je to jasné, je to tu. Ucho slyší, Tyrl topí.

1stCL_BlueL
MK_KaiN napsal:
Ucho napsal:
313_OTU_oblak napsal:
jinak - počítám že při nahrávání toho tracku jsi WEP zapnutý neměl ?v práci se na to nepodívám Smutný

To je *.ntrk z onlajnu, takže měl, ale není vidět.

Ne ty ntrky jsou offline.Dal sem si tu práci a seděl skoro hodinu ve spitu a lítal jen tak dokola a ze zapnutým WEPem se snažil uvařit motor,což se mě nepovedlo.A Doru sem tam dal jako extremní příklad,protože vím jak moc topí,nesrovnával sem rychlosti.Ty jsou mi lhostejné.

covece lital jsem za modoru stranu bratru 3 roky a zeby dora topila nejak extremne to jsme si nevsim, , imho ze soucaneho planesetu ktery je naprikald na CW imho zdaleka nejvic topi tempest

MK_KaiN
Možná sem měl použít slovo rychle.Jasně že když si dáváš pozor je to super éro.Ale z tohohle testíku mě prostě vyšlo že 25lb spita nelze za vodorovného letu se zapnutým WEP na 100% plynu po celou dobu ve výšce 1000 metrů uvařit.Dřív dojde benál.Dora totéž vydrží 11 minut.

MK_KaiN
edit se mě to tady nechtíc zobrazilo 2x Úsměv
Upravil/a MK_KaiN dne 09-12-2006 12:04

Ucho
Jo a zapoměl jsem dodat, když je tu ten flame, že ve spojeneckejch érech je slyšet mnohem líp Vyděšený Šklebící se
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

Lucka
1stCL_Fucida napsal:Jinak nevím, jak furt všichni slyšíte letadla kolem sebe Úsměv. Mak taky vždycky hlásí, že slyší někde Jaka Úsměv. Já slyšim letadlo když je 10m ode mě Úsměv.

Na tom přece není nic divného Fuči. Z jakéhokoliv spojeneckého letadla bezpečně slyším jiná letadla, ať už naše nebo nepřátelská, do vzdálenosti 1-2 km. Když se ke mně přibližuje befko nebo fokáč ze šesté, je zřetelně slyšet. Dokonce se podle toho dá odhadnout, kdy začne střílet. Máte totiž většinou přebytek rychlosti a před střelbou ubíráte otáčky. Jak tohle zaslechnu, je nyjvyšší čas pořádně vzít za knypl.
Jak říkám, dobře slyšet jsou všechna letadla v poměrně velké vzdálenosti. Pokud je neslyšíš, máš něco se zvukem v PC nebo s ušima. Jinak si to nedokážu vysvětlit.

Jak je to v německých nebo japonských letadlech nevím, nemám to vyzkoušené.
Upravil/a Lucka dne 09-12-2006 12:40

310_Ikar
uhoň ma pravdu ze sonar je docela mimo....stejne jako poznamka o tom "kde najdes takhle rovne letici letadlo" to co s tim vyvadime v ILovi je taky pekne mimo, hoplt je to dan za dostatek zabavy... asi

www.310raf.com
Noram
1stCL_Fucida napsal:
Jinak nevím, jak furt všichni slyšíte letadla kolem sebe Úsměv. Mak taky vždycky hlásí, že slyší někde Jaka Úsměv. Já slyšim letadlo když je 10m ode mě Úsměv.

Fuči sou to všichni hnusní číteři ( včetně Lucky Šklebící se ),navrhuji všem banána,já taky nic neslyším , až na vlastní motor

http://noram.youaremighty.com/
Lucka
Noram napsal: Fuči sou to všichni hnusní číteři ( včetně Lucky Šklebící se ),navrhuji všem banána,já taky nic neslyším , až na vlastní motor

Šklebící se Norame, nech si to, joooooo? Šklebící se

Netvrdím, že to má něco společného s realitou, ale je to tak Úsměv Všechny zvuky v ILovi jsou slyšet na velkou vzdálenost.

Letka_13_Feroz
So zvukom je to v ilovi podľa mňa rovnako ako s grafikou - čím lepší HW tým si na tom horšie. Rok dozadu s tuším 5500 Nvidou som videl dot aspoň na 6-8km nezávisle na pozadí teraz na full grafike vidím ho*no. Na zvukovke z dosky kde som kvôli výkonu mal vypnuté audio enhancements som počul pomaly aj vysunutie klapiek na inom stroji. Teraz na audigy2 počujem tak akurát môj motor a okolie tak do 100-200m. Chcel by som v reáli vidieť niekoho počuť útok B'n'Z Vyděšený . Iba ak na padáku Šklebící se

edit padák
Upravil/a Letka_13_Feroz dne 09-12-2006 13:21

Lavo
Tak , tak Peter - pravdu vravis Mrknutí ale slecna spitova ma asi dobre uska....ale co pocujete mila dama ak letite v Ilovy , okrem sto ty delajes alebo cel gorit ?? Alebo v Tempeste ktory po zapnuti wep reve ako diva svina??? Šklebící se

LesniHU
313_OTU_Lucka napsal:
Jak říkám, dobře slyšet jsou všechna letadla v poměrně velké vzdálenosti. Pokud je neslyšíš, máš něco se zvukem v PC nebo s ušima. Jinak si to nedokážu vysvětlit.
Ja si to jinak vysvetlit dokazu - ty mas neco spatneho se zvukem v PC a proto mas takovy sonar.

Ucho
LesniHU napsal:
313_OTU_Lucka napsal:
Ja si to jinak vysvetlit dokazu - ty mas neco spatneho se zvukem v PC a proto mas takovy sonar.

Ne, něco s tím má Oleg Úsměv To je známá a stará věc, že má jeden kanál nějak blbě a proto stačí pohled na levé křídlo a je slyšet všechno... a z druhé strany to tolik není.

S hardware to souvisí, ale mě na integrované zvukovce hardwarová akcelerace příšerně duní, tak si to ani nezapnu a lepší zvukovku nepotřebuju, rozhodně ne kvůli Olegovi :-) A i na nějaké super audigy je kravina, slyšet éro na 100m. Zepředu ! Mrknutí

U viditelnosti je to rozlišením. IL je pořád nejlepší na 1024x768, jsou nejlépe vidět doty a to hodně. Takže LCD s větším nativním = smolík :-)
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

Letka_13_Feroz
Ucho napsal:
mě na integrované zvukovce hardwarová akcelerace příšerně duní, tak si to ani nezapnu a lepší zvukovku nepotřebuju, rozhodně ne kvůli Olegovi :-) A i na nějaké super audigy je kravina, slyšet éro na 100m. Zepředu ! Mrknutí

U viditelnosti je to rozlišením. IL je pořád nejlepší na 1024x768, jsou nejlépe vidět doty a to hodně. Takže LCD s větším nativním = smolík :-)

Ja mám to dunenie rád, ozvena v kokpite musí byť Úsměv
Pri zásahu zo 6 sa krčím za stoličku vďaka zvuku.
100m - ťažko povedať.
Ja mám native 1280*1024 a sturma hrám na 1024*768 - výhoda vďaka interpolácii sú tie doty trocha väčšie Mrknutí

Lucka
Lavo napsal:...ale co pocujete mila dama ak letite v Ilovy, okrem sto ty delajes alebo cel gorit ?? Alebo v Tempeste ktory po zapnuti wep reve ako diva svina??? Šklebící se

V Tempestu nelétám Lavo, protože opravdu reve ako divá sviňa Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se
......ale ve Spitfiru moc ráda.
A tam slyším zvuk jeho Merlinu a taky zvuk dvou kanónů Hispano, když trhají na kusy potah nějakého německého divu techniky Úsměv
Upravil/a Lucka dne 09-12-2006 14:47

Mungo
Lavo napsal:
Tyt puk , myslel som to vo vztahu k IQ podla numera lietadla.....Zamračený

Ty puk, a co myslis ze pisem? Tebe sa IQ6 nezda byt lepsie nez IQ4? Cool

S tym N1K dtto, precitaj este raz a zamysli sa. Ako pilot IQ-110 by si nato mal prist ako nic Šklebící seŠklebící seŠklebící se

313_Santy
Tyrle boduješ Šklebící se
Já nevím co máte s tím Über Spitem. Pro piloty co neumějí kroutit a lítají pořád rovně jako já, je to letadlo úplně nahouby. Myslel jsem, že mě to někdo v 313 naučí, ale pořád jako by hrách ne stěnu házel. Smutný

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,313,393 návštěv