November 22 2024 02:55:58
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Předvánoční sraz ve Wings Clubu, 16. 12. 2006
313_Pycko
310_cibule napsal:
Už se to blíží, tak abychom to nezamluvili.

Rezervace středního sálu již od pěti.

Zbývá již jen několik volných míst Úsměv Tak honem, honem. Kupovat lístky na vlak. Třeba z Hradce, z Plzně, Brna, Ostravy, Brezna, Kutný Hory, Stromkovic, Kostelce na Hané, Pardubic, Blavy, Brandejsa a tak.

už kupujem dva lístky z Brezna. odložte mi tam nejakú stoličku Cool nech nestojím pri dverách. Pre sestru stoličku určite rezervovať nemusím Šklebící se

www.ekkor.sk
Hoper
přijedu nejspíš autem
a z večera domů

1stCL_Wedge
Mam prosbu. Potřeboval bych ještě jedno místo pro mechanika, kterého beru sebou!
Děkuji uctivě!Mrknutí

310_cibule
Hoper napsal:
přijedu nejspíš autem
a z večera domů

Zamítá se. Přijedeš autobusem a u někoho přespíš.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

310_cibule
313_Pycko napsal:
už kupujem dva lístky z Brezna. odložte mi tam nejakú stoličku Cool nech nestojím pri dverách. Pre sestru stoličku určite rezervovať nemusím Šklebící se

Mrknutí
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

313_Trim
Tak že "Kostky jsou vrženy" a je to v prd........ Praha je dnešním dnem pro mě passé. Měl jsem mít volno celý víkend,pátkem počínaje a dnes mi sdělili abych si na víkend nic neplánoval, že mám v sobotu službu, protože vypadli dva kolegové do pracovní neschopnosti.
Každopádně lituju toho kdo mi v sobotu padne pod ruku Naštvaný

310_cibule
Škoda. Věnujeme ti tichou vzpomínku. Vona už většina z nás po desaté stejně nemůže mluvit. Tak snad příště.

clone9cz
... navrhuju trening v patek, zeptame se jestli je vecer volno a kdyz ne, tak se sejdem aspon v poledne Vyděšený

http://www.wwii-illusion.net
CR_PETRAS
Na 100 Pro jedu !!! Vyděšený

To si nesmím nechat ujít Mrknutí

....takže " see you soon " !!! HOJ..

http://avionika.webpark.cz
losik
Pánové, díky za příjemně strávený večer, rád jsem vás všechny poznal. Jak Liony tak i spojence, kteří mi většinou sedí na šesté a přišpendlují mne k zemi. Bylo mi ctí.

losik
Jo a abych nezapomněl Všem přeji Veselé vánoce a Šťastný nový rok.

1stCL_SaBot
po 5 letech jsem opet s napetim cekal v autobuse na svoji zastavku, abych se moh dustojne vyblejt..a to jako ze jo
dobra kalba Mrknutí

1stCL_Bumik
Frrrrrstčeklaaaaaaaaaaaajonsssssssssss yyyyyyyyyyyybrraleeeeeeessssssssss CoolCoolCool

1stCL_Pospa
Šuuup fotky !!! Cool

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
Hoper
1stCL_SaBot napsal:
po 5 letech jsem opet s napetim cekal v autobuse na svoji zastavku, abych se moh dustojne vyblejt..a to jako ze jo
dobra kalba ;)

to ani ta česnečka nepomohla ? ;) :)

Hiltos
Hoper napsal:
1stCL_SaBot napsal:
dobra kalba Mrknutí

to ani ta česnečka nepomohla ? Mrknutí Úsměv

Mno, byla tam nejaka slecna, porad tvrdila, ze nevari. Sabot ji neveril a porad ji zadal o hranolky a cesnecku. A slecna zatim mela jen slona.

Samozrejme diky vsem zucastnenym, bylo to skvely!

P.S: Bumicku, ty nas oficirku, az budes hledat tuzku, tak se me zeptej, Poradim ti Šklebící se
Upravil/a Hiltos dne 17-12-2006 11:12

Hoper
slona ?

1stCL_pbarry
Hoper napsal:
slona ?

jj slona. Nenechala si ale na nej moc sahat. Prej se mame nejdriv zeptat Cool
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
Jirka
Přátelé, kamarádi,

díky všem. Bylo to fantastické. Omlouvám se všem, které jsem urazil, ti co urazili mě se mi omlouvat nemusí, protože si to stejně nepamatuju Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Zdraví Vás

Jirka
a
Jimik (sedí vedle mě)

Jirka
Mám tu nějaký fotky, ale nevím kam je dát. Any idea ???

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,012,188 návštěv