November 22 2024 08:14:08
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
SPECIÁLKA - DEADLY CHANNEL
Lekk
Je to na hlavně na vás. já to jenom vymejšlim:hug:

mha
Mno, prozatím je na realizaci skinpacku dost času..... Cool
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

1stCL_BlueL
mno kdyby to nekomu nevadilo hlasim se na default skiny pro Bf109

312_Mavecz
Tak mě Lekku prosím vyškrtni z rosteru, bohužel 23.9. nebudu mít čas, jsem pozvanej na svatbu a nestíhal bych to SmutnýSmutný GL a pěknou zábavu všem co poletí

BP_Madvlk
Jestli je místo,tak prosím jednu Štuku pro WK_Joe_de_Miro.

...čím víc,tím líp...Šklebící se

310_Podrs
Tak bohužel 23. jsem večer v práci Smutný tak mě Lekku prosím vyškrtni...dík...

http://www.310raf.com
Mamutak
No takze ja se bohuzel musim omluvit, jelikoz jsem si prave zlomil pravy zapesti coz je na litani dost blby.:tdown:

www.czechlions.cz
310_cibule
310_Mamutak napsal:
No takze ja se bohuzel musim omluvit, jelikoz jsem si prave zlomil pravy zapesti coz je na litani dost blby.:tdown:

Sakra, to není dobrý. A to jako při lítání? Přeju brzký uzdravení,
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Mamutak
310_cibule napsal:
310_Mamutak napsal:

Jo...pri litani...heh pri rvacce v parku s clenem nejmenovany narodnostni mensiny kdyz sem branil kamose a zlomil si o něj ruku. Timto prohlasuju ze uz nikdy nikoho nebudu branit pestmaSmutný

www.czechlions.cz
Glad69
310_Mamutak napsal:
310_cibule napsal:
310_Mamutak napsal:

Jo...pri litani...heh pri rvacce v parku s clenem nejmenovany narodnostni mensiny kdyz sem branil kamose a zlomil si o něj ruku. Timto prohlasuju ze uz nikdy nikoho nebudu branit pestmaSmutný

Woe, to si delas kozy, ne?

http://www.cockneyrejects.net
Mamutak
Glad69 napsal:
310_Mamutak napsal:
310_cibule napsal:
310_Mamutak napsal:

Kéžby....

www.czechlions.cz
Glad69
310_Mamutak napsal:
Glad69 napsal:
310_Mamutak napsal:
310_cibule napsal:
310_Mamutak napsal:

Kéžby....

No kamos mel po jedny rvacce nastipnutou zapestni kustku, akorat se neporval s narodnostni, ale nacistickou mensinouÚsměv.

310_cibule
vo koho jsi si zlomil ruku, vo kamoše? ne, to je blbej fór, ale trochu to tak vyznělo.

Držím ti palce, aby se to brzo dalo do pořádku Mrknutí
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Glad69
310_cibule napsal:
vo koho jsi si zlomil ruku, vo kamoše? ne, to je blbej fór, ale trochu to tak vyznělo.

Držím ti palce, aby se to brzo dalo do pořádku Mrknutí

Cibul, kua nemuzes to brat doslovaÚsměv.Musis si domyslet co se stalo.Ceska gramatika je swineÚsměv.

AH_James_Gastowski
No, pokud se teda uvolnilo místo na Ju-88, tak se hlásím.

Lekk
Tak nám to za chvíli propukne ... zatím volný 2 hurri IIb, 2 štuky..a jedno Ju88.... Skinpack by měl bejt už pomalu hotovej..pokud teda bude.

Hoper
tím "za chvíli" jsi myslel za 6dní ?

310_Obluda
Hurry hurry, jeden Hurri. Díky. Letím takýý. Je můj?Cool

VGR_Ghost
Uvolňuji svůj Hurricane... Nemám joystick. Smutný

http://www.virtualgrimreapers.net/
Lekk
Takže máme jeden otvírák konzerv a jeden sprejer volnej. pak by tu byly dvě hvízdalky a jeden uberbitevník..neváhejte...nebudou Pff

PS: samo že za chvíli....válka na nikoho nepočká ...
Upravil/a Lekk dne 18-09-2006 17:02

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,013,979 návštěv