Speciálka - ROURY aneb obsazení letiště
|
Ucho |
Přidané 03-09-2006 23:30
|
Diskutující
Příspěvek: 2952
Založený: 29.09.05
|
Krapet zmatek, ne? :-)
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.
|
|
|
|
CR_PETRAS |
Přidané 03-09-2006 23:43
|
Uživatel
Příspěvek: 960
Založený: 06.10.05
|
Měl bych nápad to dát celé ještě jednou,ale s tím,aby po hlášce "death pilot" se ten nejmenovaný odpojil.Jinak slušnej "masomlejnek" a ani na mě nikdo nemusel střílet ( RED, Fučida,a myslim SaBot.,ehm...Bumikův taran nepovažuji za střílení :lol: ) .Uloupnul jsem si géčkem křídlo sám
Tak zese někdy HOJ ... třeba prozměnu v I-16 :clap: |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 04-09-2006 01:05
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
nicméně Petras myslím, že jsi mě opět málem vošil
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 04-09-2006 06:44
|
Uživatel
Příspěvek: 1355
Založený: 30.09.05
|
sorry, ale zákeřný útok nepřítele na strategické cíle v zázemí mi nedovolil se zúčastnit, ani to včas oznámit |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 04-09-2006 08:40
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
|
První let v Me-262
letím za Esquilaxem, který se mi uprostřed mapy ztratil v mumraji teček. Při dajvu na jednu z nich jsem překročil rychlost zvuku, moje křídlo překročilo mez pevnosti, motor překročil mez výbuchu a rudidlo se rozplynulo na teplo a světlo.
Po kontrole pravidel že reinkarnace je nemožná po zkouknutí rosteru sleduji, že to není tak úplně pravda. Přidávám se tedy do stáda zombies.
Druhý let v Heinkellu
Po příletu do zóny s přistávací plochou se přede mnou objevuje oskinovaný YP-80 (ačkoliv byly skiny zakázány), trochu jej rozkouřím a ve chvíli, kdy jej měním na teplo a světlo, hlavou mi prolétne...kus jeho letounu.
Třetí let v Heinkellu
Po příletu do cílové oblasti ošiju jeden YP80, který je mi posléze připsán. Sedám s prázdnými zásobníky a jsem krátký, nicméně oleg to klasifikuje jako přistání.
Petras vyhlašuje džentlmenský deathkick.
Čtvrtý let v Heinkellu
Postřelování nepřátelského letounu. Ve chvíli kdy si to samé vyzkouším v pozici terče, jdu na pistání, ale pro změnu jsem moc dlouhý (bodejť by ne s nepřítelem za zadkem).
Pátý let v Heinkellu
Odstartuji a po dvou minutách zjišťuji, že na druhé straně nidko nepřežil. Tak to máme z krku. Odpojuji se. |
|
|
|
Hoper |
Přidané 04-09-2006 08:49
|
Fusioner
Příspěvek: 12091
|
problém byl jaksi v tom, že nedorazila spousta pilotů (těch, co byli nahlášení a předem se neodhlásili), takže startovní počty byly tuším 17:14 ve prospěch LW.
Přičemž Edi rozhodl, že mise byla stavěná pro 25 pilotů (životů) a na tento počet se taky pojede.
Jenže sme časem zjistili, že lioní server příkaz <pilots patrně nezvládá a že díky absenci jiné registrace zemřelých se už správného počtu nedobereme ...
Jinak se dodatečně omlouvám Terpovi za rozválcování jeho černé YP Ale díky tomu, jak mi "ujel" na pojížděčce, nabyl jsem dojmu, že z ní i startuje. A ne že si na jejím konci zastaví a kecá tam s naší zrzavou kuchařkou
Nevíš náhodou, kam se poděla ? ... |
|
|
|
313_Paegas |
Přidané 04-09-2006 08:49
|
Uživatel
Příspěvek: 697
Založený: 30.09.05
|
já trouba o to přišel, nevím proč, ale nějak jsem měl vsugerované, že je to až dnes. |
|
|
|
CR_PETRAS |
Přidané 04-09-2006 09:47
|
Uživatel
Příspěvek: 960
Založený: 06.10.05
|
Fuči napsal :
nicméně Petras myslím, že jsi mě opět málem vošil
PETRAS píše :
No,já si myslim,že jsi mě "vošil" ty !!! :clap: Ale moje trosky "vošily" tebe a jak jsem z poletu cestou do nebe viděl,tak ne jen málem ( soudě podle požáru letounu).Konec jsem si přečetl ve vláknu výše.
Takže na vošívání je to 1 : 1
Jinak S!! Fuči....:tup: |
|
|
|
Lekk |
Přidané 04-09-2006 10:18
|
Uživatel
Příspěvek: 1785
Založený: 20.10.05
|
Akcička hezká..ale kapku divoká..moc dlouho jsem se ji nezučastnil..první polet...letím všude možně..ale nepřítel nikde...a když na jednoho narazím tak si sám zapálí motory (ubral a přidal) .. po vypálení všeho paliva nezbývá než sednout...což je zároven i hlavním cílem specky ... nepřítel je o pár desítek km ve stratosféře takže proč ne...samozřejmě jsem dlouhej..a z nebohýho žvejkostára jsem udělal Concorda...ale přežil. Na druhej let moc vzpomínek nemám...chvíli letím..rozhlížim..a najednou vidím milion a jedno YPko..jak honí vytuněnou švalbku u země...a nemají na ni..a jelikož švalbka je hamoun největší..tak mi to otočí do čelňáku..u země..no tak já otočím taky..a najednou kuk...máme vyměněný dresy..pardon křídla...bohužel američtí soudruzi při krádeži plánů švalbky jaksi zapomněli přibalit i plány katapultu...takže po mě zbyl solidní kráter VSV od Houfalize. A i když se zřejmě ještě dalo vstát z mrtvých raději jsem šel vraždit nebohá befka na AH.
Doporučuji pro příště...
1/zrušit flaky kromě homebase...at to vulchování není tak simple.
2/nastavit počty letadel na serveru..nikoliv pilotů.
3/na přistávání uprostřed dát dvě delší runwaye(letiště) (ideální je mapa Normandie 3 s těma milionama letišt.)...označené blue/red bez flaku..a nechat to tam vykosit lidma navzájem..při obraně pozemních ploch..nikoliv výškové převahy jako včera modří.
Jinak super polet...sice hrozně jednoduchý lítání ale příště si to dám zase.
Upravil/a Lekk dne 04-09-2006 10:19
|
|
|
|
1stCL_SaBot |
Přidané 04-09-2006 10:52
|
Uživatel
Příspěvek: 787
|
akcicka se mi velice libila
coz to udelat tak, ze se bude, pro body, sedat na nepratelske letiste?
I kdyz takhle to vsechno soustreduje pekne do jednoho mista :tup: |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 04-09-2006 11:04
|
Diskutující
|
Lekku, vlaštovka nemá katapult. |
|
|
|
Mungo |
Přidané 04-09-2006 13:56
|
Uživatel
Příspěvek: 718
Založený: 03.10.05
|
Za seba: Doleteli sme do oblasti bojov na Vrabcovi a po chvili sa dostali do kontaktu s YP-ckami. Jednu som pri manevrovani zasiahol asi 2-3 granatmi, ale som sucastne mal druhu za sebou, musel som sa odputat skor, nez stratim rychlost. YP ma nechala a po zisteni, ze som cisty som to otocil spat do bojovej vravy.
Kratko nato sa ma 2 YP rozhodli preverit, s prvou som sa minul, s pilotom druhej sme sa zhodli na pokuse toho druheho dostat v celnaku, co sa nam obom sucasne a dokonale podarilo.
Kedze som nebol dostatocne asertivny a drzal sa povodnych pravidiel, este nejaku dobu som sledoval ten polet na oblohe, nez som sa odpojil.
Pripajam sa k navrhu na zopakovanie, je to velmi prijemny polet, kedze clovek sice stale musi dost strazit svoju energiu, ale pritom masiny s trochou opatrnosti nadherne tahaju. Takisto som za zrusenie flaku, vystacime si aj sami :mad:
Napodobne som za zrusenie pravidla 1 zivot - nech je vacsia sranda, nech ma ten co pristane "refly" za 5 minut, toho, co zabiju za 15 (nech to ma spad a tiez treba zaratat, ze zabitemu bezi cas hned, prezivsi musi doletiet na letisko a pristat). |
|
|
|
Lekk |
Přidané 05-09-2006 14:33
|
Uživatel
Příspěvek: 1785
Založený: 20.10.05
|
rudidlo napsal:
Lekku, vlaštovka nemá katapult.
Ty abys nerejpal...copak nevíš, že v tom trezoru byly vedle sebe plány jak na švalbku tak i folkse .. špioni už nejsou co bejvali.:tdown: |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 05-09-2006 20:28
|
Diskutující
|
VGR_Lekk napsal:
rudidlo napsal:
Lekku, vlaštovka nemá katapult.
Ty abys nerejpal...copak nevíš, že v tom trezoru byly vedle sebe plány jak na švalbku tak i folkse .. špioni už nejsou co bejvali.:tdown: To není rejpání, to je konstatování. |
|
|