Před 10 vteřinami jsem se odhlásil z WT mapy Stalingrad.Ani jsem se neodlepil a už to do mne praly!:tdowno zatažení podvozku se tak na mne bavily další tak jsem šel spát .Hrdinství na WT serveru mi dalo jasný signál kam nechci a nebudu chodit abych ostatním zvyšoval sebevědomí když to tak nutně potřebují.Zlaté AH a BP- když vulší - nad letištěm alespon tam neparkují jak taxíci ! ! ještě jednou gratuluji:clap:
:tdown:
Som velmi zvedavý , čo by si napísal , ak by sa ťa, môjho času stalo, že plne naložená P38 po vzlete na Normandii, to otočí a rozpráší s raketami a bombami Spity, B25 , ktoré rolujú na štart. Alebo čajka s raketami roztriela zoradené Ily na vzlet. A to všetko na AH. Hmm, to by som rád vedel.
Takže pár viet na úvod.
Ešte si velmi málo ukázal čo v tebe je, aby si mohol niekoho odsudzovať a ešte k tomu verejne.
Mal by si sa naučiť, čítať briefing a podla toho sa zariadiť.
A ked už máš nejaký problém, radšej informuj vecne a s nadhladom.
Mal by si naučiť písať tak, aby názor ktorý vyslovíš, ťa nezaradoval medzi posledné priečky ludských hodnôt a názorov.
S pozdravom.
jak uz zde vyplnulo, na WT se na rytirstvi nehraje, tohle je simulator letadel z druhy svetovy (svete div se!) valky.
Pilotum u nas jde o zivot (byt virtualni a ve stats) a to je motivuje k pouzivani vsech povolenych zpusobu likvidace protivnika. Zavreni letiste a postrelovani stojanek je 100% funkcni zpusob jak zaridit aby nedoslo k nemilemu prekvapeni. Az se jednou budes na druhe strane fronty plahocit s pumama k cili, tak budes moc a moc rad za ty dva hnusne vulchery ktery ti zaridej ze te tech pet minut nebudou otravovat nepratelsky stihaci.
Mise jsou staveny tak, ze letiste kde se vulchit nema je k nepreziti - tezky flaky na anglickym ostrove na Rhubarbu1941 fungujou.
Stalingrad1942 je jedna z nejvyrovnanejsich map na serveru - La5 vs G2 je proste lahudka a o vysledku hodne rozhoduje pilot.
Zkus zapomenout na ty rychly soudy a zkusit to jeste jednou. Zjistis ze to ma neco do sebe a ze pillti co litaj na WT te obcas nechaji i vyskocit z vraku...Upravil/a WT_Schmouddle dne 21-07-2006 09:51
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
A připíchni se na TS, je veřejný a schází se tam víceméně pokaždé minimálně 6-10 lidí.
Škoda jen, že těch 6 - 10 lidí lítá na 3 - 4 serverech
Jak to myslíš?
Za poslední cca 3 měsíce ve večerních hodinách (22+) je stav takový, že pravidelně se na WT TS vyskytuje 2 -5 lidí, na AH cca 5-10 lidí, na 1stCL 5-15 lidí, na BP cca 8 lidí a na Letka 13 TS cca 5 - 8 lidí. Běžně TS v tuto dobu prolízám, někdy se konektnu jako active, většinou jako passive. Jsou i extrémy, kdy je lidí výrazně více, ale výše uvedené hodnoty jsou nejčastější, alespoň tak jsem to odpozoroval.
Nemusíte mi psát, že tehdy a tehdy bylo 8 lidí na tom a tom kanále TS a já jsem napsal 5. Píšu o tom, že když člověk příjde na daný server, tak v user listu je 30 pilotů, z toho na TS 3 v jednom kanále a v druhém 0. není to tak ojedinělý jev.
Možná sis nevšimnul, ale skoro dva měsíce se na WT testoval DCG, který nesplnil naše očekávání, proto byl stažen, a vrátili jsme se k normálním mapám. Že skoro 14 dní v červenci byl server WT mimo provoz návštěvnosti TS taky moc nepřidalo. Ale teď už se vrací vše do starých kolejí, "dobří holubi se vracejí" a pokud jsi všera prolejzal TS, když jsi u nás lítal, tak ti TS nemohl připadat prázdný.
To, že všichni na serveru nejsou na TS, je věc známá, ale myslím, že byste si hlavně měli zamést vy před vlastním prahem (tím nemyslím jen liony, ale i 310, 312, 313, 3.IAP atp., čest vyjímkám). Kolik lidí z těchto letek když se připojí na DF server, jako je AH, BP nebo WT, se připojí taky na příslušný TS? Dají se spočítat na prstech jedné ruky....
"Neznej" od slova neznat?
Nebo "Něžnej"? To by pak vysvětlovalo tvůj včerejšek na WT...
Stačilo setrvat a připojit se na TS (s Horstem jsme byli na WT blue kanálu), určitě bys pak přežil o pár sekund déle...
WT_Peci napsal:
Možná sis nevšimnul, ale skoro dva měsíce se na WT testoval DCG,
Možná sis nevšimnul, že jsem na vaše fórum ktoomuto tématu několikrát přispíval na základě zkušeností z poletů na vašem serveru. Co to má společného s TS? Server byl přístupný stejně jako jindy.
WT_Peci napsal:
Že skoro 14 dní v červenci byl server WT mimo provoz návštěvnosti TS taky moc nepřidalo.
Nedostupnost serveru jsem do průměrných hodnot nezahrnoval.
WT_Peci napsal:
Ale teď už se vrací vše do starých kolejí, "dobří holubi se vracejí" a pokud jsi všera prolejzal TS, když jsi u nás lítal, tak ti TS nemohl připadat prázdný.
Neprolízal. Ale už vím, že na modrém kanálu byli určitě dva piloti :
Patrikhuhu napsal:
Stačilo setrvat a připojit se na TS (s Horstem jsme byli na WT blue kanálu), určitě bys pak přežil o pár sekund déle...
WT_Peci napsal:
To, že všichni na serveru nejsou na TS, je věc známá, ale myslím, že byste si hlavně měli zamést vy před vlastním prahem (tím nemyslím jen liony, ale i 310, 312, 313, 3.IAP atp., čest vyjímkám). Kolik lidí z těchto letek když se připojí na DF server, jako je AH, BP nebo WT, se připojí taky na příslušný TS? Dají se spočítat na prstech jedné ruky....
Já se kaju - když 1stCL + Letkou 13 lítá na ADW, většinou se scházíme na TS Letky 13, protože na ADW TS se mluví jazykem, který někteří z nás zapomněli a ostatní se jej neučili
Ale jinak na českých serverech chodím na příslušný TS. Jen na HP to s konektivitou zlobí.
A připíchni se na TS, je veřejný a schází se tam víceméně pokaždé minimálně 6-10 lidí.
Jak to myslíš?
Za poslední cca 3 měsíce ve večerních hodinách (22+) je stav takový, že pravidelně se na WT TS vyskytuje 2 -5 lidí, na AH cca 5-10 lidí, na 1stCL 5-15 lidí, na BP cca 8 lidí a na Letka 13 TS cca 5 - 8 lidí. Běžně TS v tuto dobu prolízám, někdy se konektnu jako active, většinou jako passive. Jsou i extrémy, kdy je lidí výrazně více, ale výše uvedené hodnoty jsou nejčastější, alespoň tak jsem to odpozoroval.
Nemusíte mi psát, že tehdy a tehdy bylo 8 lidí na tom a tom kanále TS a já jsem napsal 5. Píšu o tom, že když člověk příjde na daný server, tak v user listu je 30 pilotů, z toho na TS 3 v jednom kanále a v druhém 0. není to tak ojedinělý jev.
Možná sis nevšimnul, ale skoro dva měsíce se na WT testoval DCG, který nesplnil naše očekávání, proto byl stažen, a vrátili jsme se k normálním mapám. Že skoro 14 dní v červenci byl server WT mimo provoz návštěvnosti TS taky moc nepřidalo. Ale teď už se vrací vše do starých kolejí, "dobří holubi se vracejí" a pokud jsi všera prolejzal TS, když jsi u nás lítal, tak ti TS nemohl připadat prázdný.
Bude to asi tim, že každá letka má svůj soukromý TS, který využívá primárně.
Osobně jsem raději, když na jednom kanále jsou max. 4 lidi, než deset. To je potom takovej zmatek, že v kritické situaci, kdy jeden potřebuje pomoc a udává svou polohu a jiné info s tím spojené, další hafo lidí mu to znemožňuje kecáním, například o píchání špendlíkem.
WT_Peci napsal:
Možná sis nevšimnul, že jsem na vaše fórum ktoomuto tématu několikrát přispíval na základě zkušeností z poletů na vašem serveru. Co to má společného s TS? Server byl přístupný stejně jako jindy.
Například to, že v době, kdy se testoval DCG, tak po prvotním nadšení na serveru lítalo asi tak 10 lidí, z toho půlka Letka13. Takže ten TS opravdu nemohl být narvaný, tohle to má společného a když ses k tomuto tématu u nás na fóru vyjadřoval, tak bys to měl vědět…
rudidlo napsal:
WT_Peci napsal:
Že skoro 14 dní v červenci byl server WT mimo provoz návštěvnosti TS taky moc nepřidalo.
Mluvil jsi o posledních cca3 měsících? Mluvil. Byl tam tenhle výpadek? Byl.
rudidlo napsal:
WT_Peci napsal:
Já se kaju - když 1stCL + Letkou 13 lítá na ADW, většinou se scházíme na TS Letky 13, protože na ADW TS se mluví jazykem, který někteří z nás zapomněli a ostatní se jej neučili
Ale jinak na českých serverech chodím na příslušný TS. Jen na HP to s konektivitou zlobí.
Opět jsi vtipný, což oceňuji. Ovšem potom nechápu, proč jsem tě na WT TS ještě nepotkal, když se všude konektíš. Ani o passive modu z tvé strany nevím, ale to by ses přihlásil, že? Nevím, proč do toho taháš ADW a Letku13, mluvím o AH, BP nebo WT.
Jak to myslíš?
Osobně jsem raději, když na jednom kanále jsou max. 4 lidi, než deset. To je potom takovej zmatek, že v kritické situaci, kdy jeden potřebuje pomoc a udává svou polohu a jiné info s tím spojené, další hafo lidí mu to znemožňuje kecáním, například o píchání špendlíkem.
súhlasím. Zväčša TS príslušných letiek je o organizácii letu a pokec samotných letiek a ludí v nej. Ked ale idem na TS AH/WT tak to ide len o pokec, zábavu, vykecať sa, počúvať. Včera na TS AH/WT bolo dobrá zábava.
Mám rád ked na jednom kanále je Red aj Blue strana. Tie hlášky nemajú chybu. Ako včerajšia .
"Nestřílej po mne , když sem se netrefil" :lol::lol::lol:
313_Wedge napsal:
Ano, ale potom si mě ten člen nějaké té letky nemá brát do huby, když nováčkovi nabídnu pomoc na veřejném TS provozovaném se serverem. A pokud si chcetějí letky letkově soukromničit na svém TS, ať si klidně si soukromničí, ale pak ať se nediví, že když si přijdou na DF server cvičit skupinovou slétanost a nacpou se všichni na jednu stranu, bez ohledu na počet lidí na serveru, že se nám to nelíbí, ale to je už věc jiná....
No a ohledně radiového klidu - nikdy, když někdo potřebuje pomoc, nebo někoho loví, mu do toho necpeme žádný kecy. A že bych zrovna tebe slýchával u nás na TS....
WT_Schmouddle napsal:
Mise jsou staveny tak, ze letiste kde se vulchit je k nepreziti - tezky flaky na anglickym ostrove na Rhubarbu1941 fungujou.
A právě proto tam má modrá strana cíle....
čelyndž, pyčo.
A kua....já si říkal....
podfuk napsal:
clone9cz napsal:
podfuk napsal:
.........
.........
to se proste zacatecnikum stava a zatracovat kvuli tomu jeden z nejlepsich serveru je fakt hloupost :tdown:
ac letam online nekolik let, jak se vlastne pozna lepsi server ?
ma AMD nebo INTEL ?
... dete s tim do haje, v tudle chvili je to urcite nejmin zajima a vlastni nazor si jiste vytvorit dovedou
tak litej jeste par let a mozna to pak poznas taky
Pěkně...
btw - z clona nám roste druhý Tajpan nebo se jen kazí klávesnice?
WT_Peci napsal:
rudidlo napsal:
WT_Peci napsal:
Například to, že v době, kdy se testoval DCG, tak po prvotním nadšení na serveru lítalo asi tak 10 lidí, z toho půlka Letka13. Takže ten TS opravdu nemohl být narvaný, tohle to má společného a když ses k tomuto tématu u nás na fóru vyjadřoval, tak bys to měl vědět…
No ale za to já nemůžu, že TS nebyl narvaný.
WT_Peci napsal:
rudidlo napsal:
WT_Peci napsal:
Mluvil jsi o posledních cca3 měsících? Mluvil. Byl tam tenhle výpadek? Byl.
Jak mám zahrnovat do průměru počet pilotů když je server nedostupný? Jako -1 nebo -nekonečno? Čistě matematicky, of course
WT_Peci napsal:
rudidlo napsal:
WT_Peci napsal:
Opět jsi vtipný, což oceňuji.
Ale to nemušelo být vašnosti
WT_Peci napsal:
Ovšem potom nechápu, proč jsem tě na WT TS ještě nepotkal, když se všude konektíš.
Protože po druhém večerníčku nemám ještě ani zapnutý komp?
WT_Peci napsal:
Ani o passive modu z tvé strany nevím, ale to by ses přihlásil, že?
Poslušně hlásím, že tobě jmenovitě se nehlásím...co bych taky dělal na červeném kanále, že....
WT_Peci napsal:
Nevím, proč do toho taháš ADW a Letku13, mluvím o AH, BP nebo WT.
Sorry, já nevěděl, že se bavíme pouze o tebou vybraných serverech. Jsem si naivně myslel, že se bavíme o TS serverech a DS obecně.
No tak to asi shrnu ! Mě vůbec nevadí být sestřelen ba právě naopak.Každý si z toho bere ponaučení nebo asi by měl a tím se i nadále zlepšovat. Například včera jsem docela dlouho v dopoledních a odpoledních hodinách létal na AH a jelikož nás tam bylo jak do mariáše tedy to samé jako na WT v noci,přesto jsem v klidu písemně říkal svým soupeřům polohu a výšku a pak hurá nato a to na mne tam čekali dva a byla alespoň švanda a vůbec jsem se neodhlašoval proč taky jinak.Ale v 0.15 nebo 0.30 nebo kolik bylo si nepotřebuji cvičit starty a přistání.Jinakby to asi jak výše píšete skutečně nebylo.Samozřejmně nikoho nezatracuji,ale tam už nepudu a scházet mi to asi nebude a nezlobte se kluci ,proč bych to nenapsal když to tak cítím.Doufám,že snad respektujete i názor druhých. A né ty názory rádoby mazáků nejen virtuálního světa : až tady budeš létat ,pracovat atd.tak dlouho jako já.... nebo 3 roky tak to budeš vidět jinak.Pro Tajpana bych chtěl říci že P38 a B25 a jiné druhy bitevníků a bombardérů jsou na takovéto cíle přímo určeny.To je vše co bych nato Tajpane řekl.:tup:
Patrikhuhu napsal:
Výše jsem několikrát psal o mém připojení na TS tod vše k tobě zdar !
Neznej napsal:
[quote]Patrikhuhu napsal:
Slyšeli jste slovo boží poklekni a kaj se před velkým HU HU :lol:
Neznej napsal:
Samozřejmně nikoho nezatracuji,ale tam už nepudu a scházet mi to asi nebude a nezlobte se kluci ,proč bych to nenapsal když to tak cítím....
kluku ty si komik :-)))) A nebo si placená reklama WT, že jejich server bude prost uplakanejch flamírků, co místo lítání věčně zasíraj chat kravinama jak jim kdo ublížil. Tak jak to je???
ti radobymazaci ale muzou mit pravdu - jednou treba zjistis ze rytirske chovani na nekterych DF serverch a v proslovech pilotu je
a) mytus
b ) unreal (edit kdo kwa udelal smajlika jako b závorka?!)
c) takticka blbost
A zjistis ze se potrebujes a chces se bat a umrat kdyz udelas chybu a naopak nemilosrdne rozsevat smrt kdyz udela chybu protivnik nebo kdyz plnis ukoly....
No a nebo taky ne, bude ti vyhovovat nekoho pocechrat a nechat ho letet...whatever.
Proste WT jsou jiny (coz plati jak o serveru tak o sekte) a kdyz te nekdo zvulchi tak to neni duvod k zatracovani celeho serveru.
To kdybys nasel nekde nejakou chybu, nespravedlnost, tak to ti pak odpovim s plnou vaznosti (jako treba rudidlovi o neco vyse) Upravil/a WT_Schmouddle dne 21-07-2006 11:11
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.