Proč jsi s tim přestal? Máš jiný názory? Kámoše? Neni to in v novym století?
Než začneš se svými absolutně zbytečnými narážkami a hloupými poznámkami, tak si zjisti, kdo vlastně Skinheads byli, jak, kde a proč vznikli a co bylo jejich cílem.
Jinak kdyby tě to zajímalo, tak jsem se vzdal příslušnosti ze stejného důvodu, jako třeba Landa, Matasek a jiní a docela by ses divil, kdo všechno. V podstatě ze stejného důvodu skončili Orlíci. Bylo to v době, kdy přestali být Skinheads to co měli být a stali se z nich Fašos, jejichž náplní je se ožrat na fotbale nebo v hospodě a potom se dořezat do krve, nebo někoho zmasakrovat na ulici. S těma nechci mít nic společného stejně jako moji kamarádi. Mmj moje žena je bývalé Ačko a od narození žiju s cikánskánama a nebo i několik let v ghetu. Tak si nech ty svoje debilní poznámky, když si sám nevidíš do huby.
jenze bohuzel v CR znamena Skinheads z 99% ty nackovske idioty..
proto se nerozciluj.. nebo se to snaz zmenit..
normalní clovek co chodi do prace, plati dane a treba jeste porad nosi vylepanou palici
to je jako říct bývalý černoch ..
neni. jedinej nigga jakej by to o sobe mohl teoreticky rict se rozpada zaziva. skins si prislusnost vybrali dobrovolne pod vlivem ruznych okolnosti
nejdriv je potreba vedet respektive prijmout fakt ze skins nejsou jeno pravicacky fasouni. politicke deleni tohohle hnuti chudejch anglickejch delniku zacalo az na pocatku 80. let minulyho stoleti, kde vznikly 3 proudy. radikalni levice, pravice a stred jakej se tak nejak drzi puvodniho stylu - reakce proti hippies. takze ja jako byvaly sympatizant Bratricku (nebo jak se vlastne kluci menovali) - vlastenecke skins skupiny jakou nezajimala barva pleti ale zvyseni vlasteneckeho citeni a hrdosti k prislusnosti k ceskemu narodu - muzu klidne rict, ze jsem bejvalej skinhead, aniz bych nejak zmenil svoje nazory. holt skupina s jakou clovek sympatizoval zanikla pod tlakem fasounu
normalní clovek co chodi do prace, plati dane a treba jeste porad nosi vylepanou palici
to je jako říct bývalý černoch ..
neni. jedinej nigga jakej by to o sobe mohl teoreticky rict se rozpada zaziva. skins si prislusnost vybrali dobrovolne pod vlivem ruznych okolnosti
nejdriv je potreba vedet respektive prijmout fakt ze skins nejsou jeno pravicacky fasouni. politicke deleni tohohle hnuti chudejch anglickejch delniku zacalo az na pocatku 80. let minulyho stoleti, kde vznikly 3 proudy. radikalni levice, pravice a stred jakej se tak nejak drzi puvodniho stylu - reakce proti hippies. takze ja jako byvaly sympatizant Bratricku (nebo jak se vlastne kluci menovali) - vlastenecke skins skupiny jakou nezajimala barva pleti ale zvyseni vlasteneckeho citeni a hrdosti k prislusnosti k ceskemu narodu - muzu klidne rict, ze jsem bejvalej skinhead, aniz bych nejak zmenil svoje nazory. holt skupina s jakou clovek sympatizoval zanikla pod tlakem fasounu
Jeden cmoudik byl muj FW-190 A5.Nevim jiste,jestli od Tebe (lumpici,smazili jste to do me vsici).Osobne jsem utocil 2x,jednou ze zadu a vypadalo to na pravy motor dvojky v pravo a pak celne bez zasahu.No a potom jsem odcmoudil k nejblizsimu letisti,chtel sednout,ale se tam kroutili dva.Tak jsem chtel rychle pomoct.Bf nejevilo snahu me Spita natahnout(nebyli sme na TS) a tak jsem sedl.
Jeden cmoudik byl muj FW-190 A5.Nevim jiste,jestli od Tebe (lumpici,smazili jste to do me vsici).Osobne jsem utocil 2x,jednou ze zadu a vypadalo to na pravy motor dvojky v pravo a pak celne bez zasahu.No a potom jsem odcmoudil k nejblizsimu letisti,chtel sednout,ale se tam kroutili dva.Tak jsem chtel rychle pomoct.Bf nejevilo snahu me Spita natahnout(nebyli sme na TS) a tak jsem sedl.
Tak tebe mi to myslim ani jednou nepripsalo(to te rozkouril nekdo jinaci),vim ze jsem na tuty sejmul Jamiho(to byl muj prvni sestrel kdyz jsme nemohli bombardovat v levelu v te prvni misi a vraceli se po neuspesnem odhozu domu) a pak myslim v te posledni misi jak jsem psal ze to zavoral pri tom mem naletu do dun,Sodyho.V druhe misi mi nekdo nad vodou ustrelil kridlo a pak to slo do takoveho lagu ze jsem nemohl sledovat co se s nim stalo,ale kouril.No a konec te treti mise hovoril jasne,kazdopadne to bylo poucne,nikdy se moc necpi na pozici zadniho strelce kdyz mas za sebou dva Huny... :geek:
Ze zacatku byly sice problemy,trochu lagfest ale i tak se mi to libilo...holt maj tyhle mise atmosferu...(a kdyz nekoho rozkouris tak se snazi dostat domu a sednout a ne te za kazdou cenu sestrelit nebo taranovat nez se mu zadre motor,to me jako bombra dokaze vzdycky nas...!)
Tak zas nekdy a S!
311_OTU_BleskovejPodrs napsal:
(a kdyz nekoho rozkouris tak se snazi dostat domu a sednout a ne te za kazdou cenu sestrelit nebo taranovat nez se mu zadre motor,to me jako bombra dokaze vzdycky nas...!)
No vidíš. Když lítám nad pouští ve Štuce tak mám úplně opačný problém. Koovou do mě střelec nestřelec, kouř nekouř až mě úplně semelou. Asi to bude tím, že na CzechWar jim nejde o životy, ale o sestřely.
311_OTU_BleskovejPodrs napsal:
(a kdyz nekoho rozkouris tak se snazi dostat domu a sednout a ne te za kazdou cenu sestrelit nebo taranovat nez se mu zadre motor,to me jako bombra dokaze vzdycky nas...!)
No vidíš. Když lítám nad pouští ve Štuce tak mám úplně opačný problém. Koovou do mě střelec nestřelec, kouř nekouř až mě úplně semelou. Asi to bude tím, že na CzechWar jim nejde o životy, ale o sestřely.
Jojo,to je přesně to co myslím...hadi jedni..! :awch:
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.