October 20 2025 16:14:55
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Videa z poletů
Ajvn
Pepe jsi dobrý. Ale ještě lepší je ten německý pajďulák který vyskakuje i s frygolkou přitlučenou k hlavě. Asi proto prohrál-bolela ho hlava.Šklebící se

Pepe
57_OTU ajvn napsal:

Pepe jsi dobrý. Ale ještě lepší je ten německý pajďulák který vyskakuje i s frygolkou přitlučenou k hlavě. Asi proto prohrál-bolela ho hlava.Šklebící se

Šklebící se Dobrý.
Oni se mu zježili hrůzou vlasy, proto mu seděla ta čapka. Jinak mě ten pilot už také dostal. Je moc rychlý a náhodná chtěná trefa no Úsměv Tím chci říci že je to o tom simulátoru a ne o mně. Jsou tu jiní borci.......teď si nevspomenu, ale jsouŠklebící se Díky.
Upravil/a Pepe dne 06-03-2015 21:56

Ajvn
A víš že jsem si hned všiml ,že je dobrý?

saldy
To je normální, asi třetina pilotů LW nosila jarmulku, co se vám na tom nelíbí?

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
beermajkl
Pepe-krásně udělaný video,parádní muzikaMrknutí

BP_Madvlk
Není ze hry.....ale je hezký Úsměv
[img]http://i1354.photobucket.com/albums/q692/Madvlk78/Verejne/Bf%20won..._zpsj6oijcj4.jpg[/img] is not a valid Image.

petsild
Pepe napsal:

Video sem dávám jako důkaz, že nelétám jen ve třech tis. feetech jak mě jeden zlý jazyk ohovára, ale byl jsem i v 16-18 tis. feetů a sám jak vidno. Ale řeknu vám,... je to výška.Úsměv

YouTube Video

Dech beroucí záběry Šklebící se zvuk kulometů připomíná spíš Úsměv gatling.

Ajvn
Kulomety zní jako když prdí dinosaurus. Úsměv Myslíte, že stím něco někdy udělají?

LangMaster
57_OTU ajvn napsal:

Kulomety zní jako když prdí dinosaurus. Úsměv Myslíte, že stím něco někdy udělají?

No už udělali ale ještě to dát do patche.
OctalCore AMD FX-8350
MSI 990FXA-GD80
32GB DDR3 Kingston HyperX 1866MHz
MSI N770-2GD5/OC
Samsung SSD 850 EVO 500GB

http://www.ok1slm.cz
Pepe
Myslím, že o tom TF psal, ale jelikož mají asi jiné starosti, tak sem zatím postni jaká ta střelba má být. Předpokládám že jste to už slyšeli. Hlavně sem nedávejte zvuky z filmů kde jsou ukázky dech beroucí a nebo nedej bože thrillery pro blbé a děti. Jinak se už o tom tady psalo včetně ukázek na Youtube. To co vyhrabáváte jako pro vás novum jsme už zapomněli a ohryzávat stokrát ohryzané kosti Cloda se mi také už nechce.

petsild
Jen mě to trklo do ucha, jestli je to starší podivnost, neměl jsem vůbec tušení o Clod se nezajímám.

LangMaster
YouTube Video

Na konci videa.
OctalCore AMD FX-8350
MSI 990FXA-GD80
32GB DDR3 Kingston HyperX 1866MHz
MSI N770-2GD5/OC
Samsung SSD 850 EVO 500GB

http://www.ok1slm.cz
BP_Madvlk
Tady máte zvuk kulometu ze Spita , video je níže na stránceÚsměv
http://www.bbc.co...e-15652440

Ajvn
Mi přece vůbec nejde o to jak by to mělo být podle skutečnosti.
Ale aby to neznělo tak blbě prdprdprdprd. Jenomže podle toho videa ten skutečný kulas vydává ještě horší prdění než v CoD.Šklebící se

Avšak Fuschion jak je vidno zvuky trochu polepší. Tohle prdění už se mi líbí mnohem více.MrknutíÚsměv

Shadowdeath
Hmm, tak snad bude nějaký nastavení, abych si mohl zapnout toho "prdícího dinosaura", jelikož ty nové zvuky se mě vůbec nelíbí.
Bomba by byla, kdyby implementovali zvuk z Vlčákovo odkazu. On ten prdící dinosaur se tomu celkem podobá, ale je takovej "tupej". V tom videu je takové krásné ostré takatakataka Úsměv
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

1stCL_Novotny
No jo, ale musíš si ten zvuk vypreparovat a udělat osm stop s jistým poodsazením začátku. Pak dodat zvuk z kokpitu Spita a uvidíme co z toho bude. Možná že ten dinosaurus je nakonec naprosto v poho, vzhledem k velké podobnosti s tou střelbou z reálného kusu. Mrknutí

Tyler Durden
Vzhledem k tomu že je veškerá výzbroj v křídle, před pilotem řve motor a naprosto dominujícím zvukem je hukot vzduchu kolem překrytu tak pravděpodobně jsou dost mimo oba zvuky střelby... o nahrávce jednoho kulasu v poli u BBC vůbec nemluvě.

Lanc
Tyler Durden napsal:

Vzhledem k tomu že je veškerá výzbroj v křídle, před pilotem řve motor a naprosto dominujícím zvukem je hukot vzduchu kolem překrytu tak pravděpodobně jsou dost mimo oba zvuky střelby... o nahrávce jednoho kulasu v poli u BBC vůbec nemluvě.

About gun muzzle flashes on Me 109 G:
"I have specifically asked this from Kyösti Karhila, a FiAF H75A and Bf 109 ace.
Of the shake he noted that there practically was none, and in fact you had hard time even hearing your guns firing because there is so much other noise in a fighter aircraft. This is specially interesting as his preferred ride in Bf 109's was the three cannon Bf 109 G-6/R6. Same with the muzzle flash, he dryly noted that there was none visible to the pilot, not even from the 13mm cowl guns.
For marketability reasons these effects just seem to be generally overmodelled in some flight simulators. Possibly because of the muzzle flashes in Hollywood movies, where blanks are being fired. Blank ammo does cause sizable muzzle flash, because the powder is different from the one used in live ammo, and because there practically is no bullet slowing down the exit of the hot gases."
- Pentti Kurkinen, enthusiast

Je to sice o befku, ale preco by to malo byt v spite ine?

http://squadron.achileus.cz/
Ajvn
Mňo taky si myslí ,že zvuk 8mi kulasu rezonujících v trupu musí být jiná palba než jaden "nezakapotovaný" na louce. Jenomže pravda je že motor dělal neskutečný randál.
Kdysi jsem letěl pár krát v IL-18 (čtyřmotorový turbovrtul.) Byl to takový rachot, že jsme museli na sebe řvát. Písťák byl ještě horší.

Kuňa ono to bude idividualní někomu se líbí takové prdění někomu makové.
Každý bychom měli mít možnost navolit si zvuky dinosauria dle libosti, podobně jako skiny. Kdo se toho ujme? Potřeboval bych to do Šturma jak sůl tam neslyším téměř NIC ,natož někoho z druhohor.Šklebící seŠklebící se

Ajvn
O zbraň čenichu bliká na mě 109 g:
"Já jsem výslovně žádal to z Kyösti Karhila, je FIAF H75A a Bf 109 eso.
Z chvění poznamenal, že tam prakticky nebyl nikdo, a ve skutečnosti jste měli těžké časy i sluch zbraně střelby, protože tam je tolik jiný hluk v stíhacího letounu. To je zvláště zajímavý jako jeho přednostní jízdy v Bf 109 je byl tři děla Bf 109 G-6 / R6. Stejné je to s čenichu bleskem, když suše poznamenal, že tam nebyl nikdo vidět na pilota, a to ani z 13mm mnišské kutny zbraně.
Z prodejnost důvodů jsou tyto účinky se zdají být obecně overmodelled v některých letových simulátorů. Možná proto, že z tlamy bliká v hollywoodských filmech, kde jsou mezery byly vypáleny. Blank munice způsobuje značné blesk čenichu, protože prach se liší od použité v živém munice, a protože tam prakticky žádná kulka zpomaluje výjezdu z horkých plynů. "
- Pentti Kurkinen, nadšenec

Lanci rád bych se ke tvému přízpěvku nějak vyjádřil rád....Cool

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,317,270 návštěv