Pepe jsi dobrý. Ale ještě lepší je ten německý pajďulák který vyskakuje i s frygolkou přitlučenou k hlavě. Asi proto prohrál-bolela ho hlava.
Dobrý.
Oni se mu zježili hrůzou vlasy, proto mu seděla ta čapka. Jinak mě ten pilot už také dostal. Je moc rychlý a náhodná chtěná trefa no Tím chci říci že je to o tom simulátoru a ne o mně. Jsou tu jiní borci.......teď si nevspomenu, ale jsou Díky.
Upravil/a Pepe dne 06-03-2015 21:56
Video sem dávám jako důkaz, že nelétám jen ve třech tis. feetech jak mě jeden zlý jazyk ohovára, ale byl jsem i v 16-18 tis. feetů a sám jak vidno. Ale řeknu vám,... je to výška.
YouTube Video
Dech beroucí záběry zvuk kulometů připomíná spíš gatling.
Myslím, že o tom TF psal, ale jelikož mají asi jiné starosti, tak sem zatím postni jaká ta střelba má být. Předpokládám že jste to už slyšeli. Hlavně sem nedávejte zvuky z filmů kde jsou ukázky dech beroucí a nebo nedej bože thrillery pro blbé a děti. Jinak se už o tom tady psalo včetně ukázek na Youtube. To co vyhrabáváte jako pro vás novum jsme už zapomněli a ohryzávat stokrát ohryzané kosti Cloda se mi také už nechce.
Mi přece vůbec nejde o to jak by to mělo být podle skutečnosti.
Ale aby to neznělo tak blbě prdprdprdprd. Jenomže podle toho videa ten skutečný kulas vydává ještě horší prdění než v CoD.
Avšak Fuschion jak je vidno zvuky trochu polepší. Tohle prdění už se mi líbí mnohem více.
Hmm, tak snad bude nějaký nastavení, abych si mohl zapnout toho "prdícího dinosaura", jelikož ty nové zvuky se mě vůbec nelíbí.
Bomba by byla, kdyby implementovali zvuk z Vlčákovo odkazu. On ten prdící dinosaur se tomu celkem podobá, ale je takovej "tupej". V tom videu je takové krásné ostré takatakataka
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
No jo, ale musíš si ten zvuk vypreparovat a udělat osm stop s jistým poodsazením začátku. Pak dodat zvuk z kokpitu Spita a uvidíme co z toho bude. Možná že ten dinosaurus je nakonec naprosto v poho, vzhledem k velké podobnosti s tou střelbou z reálného kusu.
Vzhledem k tomu že je veškerá výzbroj v křídle, před pilotem řve motor a naprosto dominujícím zvukem je hukot vzduchu kolem překrytu tak pravděpodobně jsou dost mimo oba zvuky střelby... o nahrávce jednoho kulasu v poli u BBC vůbec nemluvě.
Vzhledem k tomu že je veškerá výzbroj v křídle, před pilotem řve motor a naprosto dominujícím zvukem je hukot vzduchu kolem překrytu tak pravděpodobně jsou dost mimo oba zvuky střelby... o nahrávce jednoho kulasu v poli u BBC vůbec nemluvě.
About gun muzzle flashes on Me 109 G:
"I have specifically asked this from Kyösti Karhila, a FiAF H75A and Bf 109 ace.
Of the shake he noted that there practically was none, and in fact you had hard time even hearing your guns firing because there is so much other noise in a fighter aircraft. This is specially interesting as his preferred ride in Bf 109's was the three cannon Bf 109 G-6/R6. Same with the muzzle flash, he dryly noted that there was none visible to the pilot, not even from the 13mm cowl guns.
For marketability reasons these effects just seem to be generally overmodelled in some flight simulators. Possibly because of the muzzle flashes in Hollywood movies, where blanks are being fired. Blank ammo does cause sizable muzzle flash, because the powder is different from the one used in live ammo, and because there practically is no bullet slowing down the exit of the hot gases."
- Pentti Kurkinen, enthusiast
Je to sice o befku, ale preco by to malo byt v spite ine?
Mňo taky si myslí ,že zvuk 8mi kulasu rezonujících v trupu musí být jiná palba než jaden "nezakapotovaný" na louce. Jenomže pravda je že motor dělal neskutečný randál.
Kdysi jsem letěl pár krát v IL-18 (čtyřmotorový turbovrtul.) Byl to takový rachot, že jsme museli na sebe řvát. Písťák byl ještě horší.
Kuňa ono to bude idividualní někomu se líbí takové prdění někomu makové.
Každý bychom měli mít možnost navolit si zvuky dinosauria dle libosti, podobně jako skiny. Kdo se toho ujme? Potřeboval bych to do Šturma jak sůl tam neslyším téměř NIC ,natož někoho z druhohor.
O zbraň čenichu bliká na mě 109 g:
"Já jsem výslovně žádal to z Kyösti Karhila, je FIAF H75A a Bf 109 eso.
Z chvění poznamenal, že tam prakticky nebyl nikdo, a ve skutečnosti jste měli těžké časy i sluch zbraně střelby, protože tam je tolik jiný hluk v stíhacího letounu. To je zvláště zajímavý jako jeho přednostní jízdy v Bf 109 je byl tři děla Bf 109 G-6 / R6. Stejné je to s čenichu bleskem, když suše poznamenal, že tam nebyl nikdo vidět na pilota, a to ani z 13mm mnišské kutny zbraně.
Z prodejnost důvodů jsou tyto účinky se zdají být obecně overmodelled v některých letových simulátorů. Možná proto, že z tlamy bliká v hollywoodských filmech, kde jsou mezery byly vypáleny. Blank munice způsobuje značné blesk čenichu, protože prach se liší od použité v živém munice, a protože tam prakticky žádná kulka zpomaluje výjezdu z horkých plynů. "
- Pentti Kurkinen, nadšenec
Lanci rád bych se ke tvému přízpěvku nějak vyjádřil rád....
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.