September 20 2025 22:28:19
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
310_Mik
No už jsem si to obědnal...docela se těším Šklebící se

Baron
Nadhera... Ak ta kariera bude taka dobra ako vyzera na fotkach, tak Red Baron bude mat konecne viac nez dostojneho nastupcu. Mrknutí

WT_Horrido
Američané jdou na věc

http://www.youtub...yS578asJxk
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

LEON_CZ
Což o to, video to je pěkné, to nemohu říct, ale nechápu, jak si někdo může ulítávat na tom HDR Zamračený Já musím vždycky přenastavovat svůj monitor, abych tam viděl něco jiného, než černý a bílý fleky, to je pak jako ve filmu 101 dalmatinů Smutný

http://www.virtualnipilot.cz/
Baron
Leo, ved to vypni v Settings (je to v Post effectoch, daj HDR off) a mas po starostiach.
Upravil/a Baron dne 15-09-2010 00:31
Hals - und Beinbruch!

LEON_CZ
Však já to mám vyplé ve hře už dávno, ale z toho videa už to zpětně nevypneš...

Baron
Aha, takto si to myslel. V tom pripade mas samozrejme pravdu.Úsměv
Hals - und Beinbruch!

Lala
Nové balíčky letadel a update dema : http://riseofflig...re/bundles

Rufu
Paráda na balíček "F" jsem čekal.Jen jestli ho koupit když to lítám tak sporadicky

LEON_CZ
Mně to honění v prasomlejnových chumlech taky pomalu přestává bavit, chybí nějaké nápadité COOPky, speciálky nebo něco na způsob virtuálních válek... Ten random dogfight po čase přece jen omrzí, navíc když to lítá tak zoufale málo Čechů a není proto s kým pokecat, když anglicky moc nevládnu... Zamračený

AH_Kraken
Co ti v tom braní nějakou nápaditou COOP či specialku vytvořit.

Co se týče čechů a slováků, tak ve čtvrtek jich bylo na WT z maximálního počtu 16 hráčů docela slušné procento. I když nejlepší byl ten cizinec, který se stratil hned po startu a pak na chatu prosil ať mu pomužeme se najít Úsměv

LEON_CZ
Když vytvořím server, tak se na něj nikdo nemůže připojit. A stejně mám díky ,,výbornému" O2 ADSL upload jen 180 kbps, takže s tím by si u mě moc lidí nezahrálo Šklebící se (Bydlím příliš daleko od ústředny, takže mi rychlost internetu stáhli na třetinu, jinak mi dřív internet každou půlhodinu padal). WT server bohužel stále zeje prázdnotou kdykoliv pustím hru a mrknu na seznam serverů...
Ze začátku fungování RoF lidé blbrlali, že jim chybí DogFight a mně teď naopak chybějí ty dřívější COOPky Úsměv

310_Mik
Neboj. Každou chvíli čekám svojí originálku a do všeobecného kolotoče se rád připojím Úsměv

AH_Kraken
LC_LEON_CZ napsal:
Když vytvořím server, tak se na něj nikdo nemůže připojit. A stejně mám díky ,,výbornému" O2 ADSL upload jen 180 kbps, takže s tím by si u mě moc lidí nezahrálo Šklebící se (Bydlím příliš daleko od ústředny, takže mi rychlost internetu stáhli na třetinu, jinak mi dřív internet každou půlhodinu padal). WT server bohužel stále zeje prázdnotou kdykoliv pustím hru a mrknu na seznam serverů...
Ze začátku fungování RoF lidé blbrlali, že jim chybí DogFight a mně teď naopak chybějí ty dřívější COOPky Úsměv

Ja to nemyslel tak, že by jsi to musel hostovat. Myslím že když uděláš nějakou specialku pro 20lidí (nebo méně), tak ti pánové z WT vyjdou vstříc a půjde tam pustit. Já osobně bych si nějakou specialku rád zalétal.

Co se týče toho že WT zeje prázdnotou, tak to je celkem jednoduché. Kyž se tam přihlásíš a počkáš, tak většinou se tam lidi přihlásí. Mě se to stalo několikrát, že jsem tam byl nejdřív sám a postupně se tam hráči přihásili. Krom toho ve čtvrtek tam celkem lidi chodí. Nelze čekat že tam bude hned plno a když tam nikdo není tak jít jinam. To tam opravdu nikdo nebude.

AH_Kraken
Na oficialnim foru jsou obrázky nového letadla - Sopwith Triplane. Albatrosy se mají na co těšitÚsměv

http://riseofflight.com/Forum/viewtopic.php?f=45&t=13542

WT_Horrido
No jo, nebudou to mít Albatrosy jednoduché... tolik odletujících křídel při sestřelu, to bude nebezpečné. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Baron
LC_LEON_CZ napsal:Ze začátku fungování RoF lidé blbrlali, že jim chybí DogFight a mně teď naopak chybějí ty dřívější COOPky Úsměv

No jo kamarade, nie si sam Mrknutí Coopky sa mi zdaju zmysluplnejsie ako ten masovy mlyncek...
Hals - und Beinbruch!

1stCL_Novotny
WT_Horrido napsal:
No jo, nebudou to mít Albatrosy jednoduché... tolik odletujících křídel při sestřelu, to bude nebezpečné. Úsměv

Přééésně!!!!Cool

1stCL_Novotny
New Aircraft Bundles, Super Bundles and Demo Upgrades
To further help our common goal of filling up your aircraft hangar as fast and as cheap as possible, we have added the following items to our store. We've added some basic Two-Plane Bundles, several Super Bundles and one Mega Bundle. We've also introduced three Demo Upgrade Packages to give you a real choice in how you enter the ROF universe.

The Super Bundles are tailored to the various Retail and Digital offerings that exist in the marketplace.

Bundles
Bundle E
(Fokker E.III, Airco DH.2) $12.20 Save 20%
Bundle F
(Albatros D.II, Nieuport 11) $12.20 Save 20%
Bundle G
(Fokker D.VIIF, Fokker D.VIII) $12.20 Save 20%

Super Bundles

Super Bundle 1 (GameStop)
(Nieuport 17, Sopwith Dolphin, Pfalz D.XII, Fokker E.III, Airco DH.2, Nieuport 11, Fokker E.VIII, Fokker D.VIIF) $42.50 Save 30%
Super Bundle 2 (Amazon, Best Buy)
(Albatros D.II, Sopwith Dolphin, Pfalz D.XII, Fokker E.III, Airco DH.2, Nieuport 11, Fokker E.VIII, Fokker D.VIIF) $42.50 Save 30%
Super Bundle 3 (Direct2Drive)
(Albatros D.II, Nieuport 17, Pfalz D.XII, Fokker E.III, Airco DH.2, Nieuport 11, Fokker E.VIII, Fokker D.VIIF) $42.50 Save 30%
Super Bundle 4 (GamersGate) (Albatros D.II, Nieuport 17, Sopwith Dolphin, Fokker E.III, Airco DH.2, Nieuport 11, Fokker E.VIII, Fokker D.VIIF) $42.50 Save 30%
Mega Bundle 1 (Version 1)
(Fokker DR. 1, Pfalz D.IIIa, S.E.5a, Sopwith Camel, Albatros D.II, Nieuport 17, Sopwith Dolphin, Albatros D.III, Pfalz D.XII, Fokker E.III, Airco DH.2, Nieuport 11, Fokker E.VIII, Fokker D.VIIF) $65.50 Save 40%

Demo Upgrade

Demo Upgrade
(SPAD XIII, Fokker D.VII, Nieuport N.28, Albatros D.Va) $39.99
Demo ICE Upgrade
(SPAD XIII, Fokker D.VII, Nieuport N.28, Albatros D.Va, Fokker DR. 1, Pfalz D.IIIa, S.E.5a, Sopwith Camel) (Bonus = Nieuport 17 or Pfalz D.XII or Sopwith Dolphin) $49.99 Save 36%
Demo Ultra Upgrade
(SPAD XIII, Fokker D.VII, Nieuport N.28, Albatros D.Va, Fokker DR. 1, Pfalz D.IIIa, S.E.5a, Sopwith Camel, Albatros D.II, Nieuport 17, Sopwith Dolphin, Albatros D.III, Pfalz D.XII, Fokker E.III, Airco DH.2, Nieuport 11, Fokker E.VIII, Fokker D.VIIF) $89.99 Save 25%

Jo tak tomu říkám pokrok v možnostech nákupu. Mrknutí
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 26-09-2010 10:54

1stCL_Fucida
Mně ta sleva přijde (vzhledem k dřívějším akcím) nízká a nemotivující.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

13-07-2025 19:07
Pro zajímavost: Na území česka se v minulosti v hradních příkopech medvědi nikdy nepoužívali. Bylo to neekonomické.

38,061,331 návštěv