Což o to, video to je pěkné, to nemohu říct, ale nechápu, jak si někdo může ulítávat na tom HDR Já musím vždycky přenastavovat svůj monitor, abych tam viděl něco jiného, než černý a bílý fleky, to je pak jako ve filmu 101 dalmatinů
Mně to honění v prasomlejnových chumlech taky pomalu přestává bavit, chybí nějaké nápadité COOPky, speciálky nebo něco na způsob virtuálních válek... Ten random dogfight po čase přece jen omrzí, navíc když to lítá tak zoufale málo Čechů a není proto s kým pokecat, když anglicky moc nevládnu...
Co ti v tom braní nějakou nápaditou COOP či specialku vytvořit.
Co se týče čechů a slováků, tak ve čtvrtek jich bylo na WT z maximálního počtu 16 hráčů docela slušné procento. I když nejlepší byl ten cizinec, který se stratil hned po startu a pak na chatu prosil ať mu pomužeme se najít
Když vytvořím server, tak se na něj nikdo nemůže připojit. A stejně mám díky ,,výbornému" O2 ADSL upload jen 180 kbps, takže s tím by si u mě moc lidí nezahrálo (Bydlím příliš daleko od ústředny, takže mi rychlost internetu stáhli na třetinu, jinak mi dřív internet každou půlhodinu padal). WT server bohužel stále zeje prázdnotou kdykoliv pustím hru a mrknu na seznam serverů...
Ze začátku fungování RoF lidé blbrlali, že jim chybí DogFight a mně teď naopak chybějí ty dřívější COOPky
LC_LEON_CZ napsal:
Když vytvořím server, tak se na něj nikdo nemůže připojit. A stejně mám díky ,,výbornému" O2 ADSL upload jen 180 kbps, takže s tím by si u mě moc lidí nezahrálo (Bydlím příliš daleko od ústředny, takže mi rychlost internetu stáhli na třetinu, jinak mi dřív internet každou půlhodinu padal). WT server bohužel stále zeje prázdnotou kdykoliv pustím hru a mrknu na seznam serverů...
Ze začátku fungování RoF lidé blbrlali, že jim chybí DogFight a mně teď naopak chybějí ty dřívější COOPky
Ja to nemyslel tak, že by jsi to musel hostovat. Myslím že když uděláš nějakou specialku pro 20lidí (nebo méně), tak ti pánové z WT vyjdou vstříc a půjde tam pustit. Já osobně bych si nějakou specialku rád zalétal.
Co se týče toho že WT zeje prázdnotou, tak to je celkem jednoduché. Kyž se tam přihlásíš a počkáš, tak většinou se tam lidi přihlásí. Mě se to stalo několikrát, že jsem tam byl nejdřív sám a postupně se tam hráči přihásili. Krom toho ve čtvrtek tam celkem lidi chodí. Nelze čekat že tam bude hned plno a když tam nikdo není tak jít jinam. To tam opravdu nikdo nebude.
New Aircraft Bundles, Super Bundles and Demo Upgrades
To further help our common goal of filling up your aircraft hangar as fast and as cheap as possible, we have added the following items to our store. We've added some basic Two-Plane Bundles, several Super Bundles and one Mega Bundle. We've also introduced three Demo Upgrade Packages to give you a real choice in how you enter the ROF universe.
The Super Bundles are tailored to the various Retail and Digital offerings that exist in the marketplace.
Bundles
Bundle E
(Fokker E.III, Airco DH.2) $12.20 Save 20%
Bundle F
(Albatros D.II, Nieuport 11) $12.20 Save 20%
Bundle G
(Fokker D.VIIF, Fokker D.VIII) $12.20 Save 20%
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.