November 25 2024 10:28:15
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
SepiaX
Jara4 napsal:

Hmm, počkám si na výprodej za 20 babekÚsměv.

Tak, tak:-) Chtěl jsem zakoupit než jsem zjistil že cena je 90koláčů, už jsem uzemněn a vyčkávámMrknutí

WT_Horrido
Nejedná se o arkádu. Jedná se o letecký simulátor který, doufejme, přinese do tohoto žánru dlouhé období další tvorby a novinek . Smyslem předobjednávek je ukázat, že tento žánr není tak mrtvý jak se zdá, a pokud bude předprodej úspěšný, že bychom se měli snažit začít pracovat na dalším obsahu okamžitě a ne to odkládat na později. Hlavní titul (BoS) bude dokončen. Je jisté, že by každý rád viděl i další pokračování s novou mapou a letadly. S tím souhlasíme, ale nemůžeme to udělat bez vaší podpory! Z naší strany děláme vše co můžeme. Jak jste viděli u ROF, nevzdáváme se snadno a naše práce je kvalitní. Vyrobíme kvalitní tříáčkový letecký simulátor v době kratší než 16 měsíců. Pomozte nám s tím, aby se nejednalo o osamocený titul.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
WT_Horrido napsal:

Nejedná se o arkádu. Jedná se o letecký simulátor který, doufejme, přinese do tohoto žánru dlouhé období další tvorby a novinek . Smyslem předobjednávek je ukázat, že tento žánr není tak mrtvý jak se zdá, a pokud bude předprodej úspěšný, že bychom se měli snažit začít pracovat na dalším obsahu okamžitě a ne to odkládat na později. Hlavní titul (BoS) bude dokončen. Je jisté, že by každý rád viděl i další pokračování s novou mapou a letadly. S tím souhlasíme, ale nemůžeme to udělat bez vaší podpory! Z naší strany děláme vše co můžeme. Jak jste viděli u ROF, nevzdáváme se snadno a naše práce je kvalitní. Vyrobíme kvalitní tříáčkový letecký simulátor v době kratší než 16 měsíců. Pomozte nám s tím, aby se nejednalo o osamocený titul.

Ano, takto to je.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

magot
myslím že jim dochází jídlo v kredenci

Robo
310_cibule napsal:
aha, to tam myslím už bylo. že si je při offline můžeš postupem kampaně "vybojovat". Každopádně ta Jak-1 by byla velmi zajímavá pro online. Přeci jen je to asi lepší éro než Lagg.

Zavisi od toho, ktoru verziu Jaku dostaneme. Mrknutí

WT_Horrido
magot napsal:

myslím že jim dochází jídlo v kredenci

Na té letadlové lodi?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
Robo napsal:
Zavisi od toho, ktoru verziu Jaku dostaneme. Mrknutí

Tak to každopádně.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Lekk
WT_Horrido napsal:

Lanaříš hezky jen co je pravda, ale popravdě 90 USD je tak strašně nadnesená cena a navíc v předprodeji, že ti lidi spíš odradí.

Posud sám tyto pohledy na věc:
fullreal sim na jedné ruské mapě, s 6-8 letadly (který nikdo zatím neviděl)
vs:
IL2 sturm za hubičku s 534 letadly zadarmo v HSFX a hromadou map

Nová mašina s lepší grafikou (páč porád nevim na čem to spustim)
vs
stará plečka, která mi sturma spustí offline kdykoliv

Jistota že každé ero (včetně verzových?) bude za další peníze (MSFS na to dojel a nikdy se nerozvinul bez doatce zevnitř)
vs
letadla, která vznikají neustále a jsou zadarmo

Předobjednávky za plnou cenu
vs
marketingový tah WOT, kdy dávali tanky (era) v betě zadarmo

Celkově si myslím, že stávající přístup zjistí akorát tak kupní sílu společnosti a nikoliv zájem komunity.
Abyste skutečně poznali zájem komunity, tak dejte předobjednávku za 50% finální ceny a ti co se zajímají vám utrhnou ruce - samozřejmě stačí jenom dodat, že předobjednávky budou časově omezené.

Nezapomen taky, že čím budou další era levnější tím více lidí si je koupí, i když je sednou jen jednou. A o to tady kračí ne..vydělat prachy.
Když dáte každé ero za 50USD tak si každej rozmyslí jestli a kolik do toho investovat (zvlast u letek, když budou lítat jenom jednu stranu) ..snad teda kromě Cibule, protože ten je zvědavej jako "opice" a skoupí uplně všecko jako první Vyděšený

Pokud to bude skutečně super AAA sim, tak si další era koupíme rádi.
Ale platit za něco, co jsem si ani neošahal 90USD, je zvrácená svatokrádež v době free to play onlinovek Vyděšený

PS: pokud bude cenový model přístupný CZ/SK poměrům, tak si určitě objednám, ale napřed to chci "vidět", "zkusit", znát HW/SW nároky a podmínky nákupu a rozvoje a omezení. Osobně bych za prvních 6-8 letadel s jednou mapou dal cca 800 CZK - tj. 40USD. Za další era bych dal 150-250 CZK za kus podle výzbroje/funkce apod (bombry za víc stihačky za minVyděšený)

Snad pomuže - ber to jako osobní názor jednoho z komunity, který má na krku rodinu, hypoteku a strašně "náročnou" ženu Mrknutí

EDIT: jo a ještě kdyby tam bylo, že za každé doporučení k nakupu era bude připsána sleva na nová era pro toho kdo doporučil ..jo to by byl obchod.Cool
jo a hlavně to nedávejte jenom přes paypal..kdo má furt hlídat piny a podobný kraviny. chci to nakoupit v JRCčku u kasy (třeba ve formě kodu, který někam zadám), ale rozhodně se nedržet jenom elektronických plateb..tím si zabijete trh.

Jo a nezapomen, že blbej DF ti nikdy velkej zájem o era nevytvoří. Na to je potřeba aby si lidi mohli dělat vlastní mapy, servery, mise, kamapně, coopky, specky apod.Mrknutí Prostě když se bude hledat na specku nad Kanálem letka speciálů ve Welingtonech tak si je budou muset pořídit. Stejně tak jako třeba pořádnýho FW190A6 místo defaultních Bf109G2Šklebící se
Upravil/a Lekk dne 01-08-2013 18:03

magot
Nebuďte lakomci
[img]http://imageshack.us/a/img855/1310/b33w.jpg[/img] is not a valid Image.

Bierglass
By mně docela zajímalo,proč nepoužili osvědčený model z RoFka. Grátis verze v ní dvě éra a když chceš víc tak si zapla´t.

Lekk
dobrej nápad Bierglassi - já bych klidně bral dve era jako free to play..taková rata a emil by bohatě stačili...
zbytek at si klidně dají za penízky a ono se to rozjede

popravde si myslim, že se traochu bojí, že to neudají a proto je cena nastavena na to aby pokryla případný nepokračování.

kurna tak už nám něco ukažte, něčím nás navnadte at si mužeme začít rozvažovat jestli to fakt za těch 90usíků nestojí Mrknutí

PS: sběratelskou edici Bobika jsem taky pořídil a ještě jsem to nespustil... ale jenom proto, že to bylo v krabici a ne nějakým steamem.

Rumcajs
Možná to nevynášelo. Podle mě to nemůže fungovat u okrajového genre. Takovýhle přístup asi zafunguje u main streamu. Ale u něčeho tak okrajového jako je Flight Sim? Tam je třeba zkasírovat všechny. A to nemyslím nijak negativně, naopak to sám vnímám velmi pozitivně.

jirik
Bierglass napsal:

By mně docela zajímalo,proč nepoužili osvědčený model z RoFka. Grátis verze v ní dvě éra a když chceš víc tak si zapla´t.

Pokud si to dobře pamatuju, tak ROF byl s dvěma letadly zadarmo asi o dva roky později než vyšel. Na počátku byla tuším pouze možnost zkusit časově omezené demo se SPADem XIII, celý sim byl placený. Lítatelných letadel bylo taky cca do šesti. Ale myslím si, že na ten současný model prodeje letadel ala ROF taky nakonec dojde. Úsměv

Lekk
no pokud jde o zaplacení alespon enginu, tak si myslim, že 500CZK za engine a dvě/tři era by bylo skousnutelný i pro mě.
ale chtělo by to alespon po jedné stihačce za každu stranu a jeden bombřik k tomu.

Když si vzpomenu, že první šturm stál 1100CZK a byly tam vlastně všechny klíčové stroje i mapy a ted se po mě chce 1800CZK za neznámo s jednou mapou, tak si nemyslim, že by to bylo ferové jednání.
a to bylo v době kdy koruna ještě něco znamenala:-)
Upravil/a Lekk dne 01-08-2013 22:32

clone9cz
Lekku, ty jseš vždycky chytrej jak rádio ... si toho prvního šturma nainstaluj.

http://www.wwii-illusion.net
WT_Pedropan
Lekk napsal:
Lanaříš hezky jen co je pravda, ale popravdě 90 USD je tak strašně nadnesená cena a navíc v předprodeji, že ti lidi spíš odradí.

No, nevim Lekku. Kdyz si uvedomim, ze za predobjednavku CloDu jsem vysolil pred vice nez dvema lety cca 1.600,- Kc a potom rok a pul cekal, az to zacne fungovat, ze Sturm mne vytahl z kapsy za celou dobu vic nez 10 tis., tak mne tech 90 dolaru neprijde nijak zavratnejch. Predevsim take s ohledem na to, komu ty penize posilam. Protoze 777 zatim vzdycky dodala to, co jsem ocekaval. A to nemluvim o zakaznicke podpore, kdy se mne za celou dobu objevil jeden problem s aktivaci koupeneho letadla. V patek v pul desate vecer to hodim do mailu (v Moskve je pul dvanacte v noci) a do patnacti minut mam mail od samotneho nejvyssiho Sechnoye, at si to zkontroluju, jestli je to v poradku. Bylo...
Tak temhle hochum tech devadesat $ rad poslu....

A zahajit prodej 50% slevou ti o budoucim zajmu a kalkulaci projektu nerekne nic, protoze pulka z tech, co to koupi, to koupi proto, ze je na tom sleva...

http://www.wtigers.org/
Bierglass
Lekk napsal:

no pokud jde o zaplacení alespon enginu, tak si myslim, že 500CZK za engine a dvě/tři era by bylo skousnutelný i pro mě.
ale chtělo by to alespon po jedné stihačce za každu stranu a jeden bombřik k tomu.

Když si vzpomenu, že první šturm stál 1100CZK a byly tam vlastně všechny klíčové stroje i mapy a ted se po mě chce 1800CZK za neznámo s jednou mapou, tak si nemyslim, že by to bylo ferové jednání.
a to bylo v době kdy koruna ještě něco znamenala:-)

Nic ve zlém ale už jsi slyšel něco o inflaci?(nezaměnit s felací)Šklebící se

LesniHU
Pardon, ze se nepripojim ke hromadnemu slintani. Zatim jsem nevidel nic, proc by se to mohlo oznacit jako AAA simulator, jen preskinovanou vec na brzy obstaroznim enginu, ktera sice muze byt ve vysledku dost dobrou hrou, ale jen prumernym simem. To cele s peti a pul letadly za absurdni cenu...

j4ck41
jirik napsal:

Bierglass napsal:

Pokud si to dobře pamatuju, tak ROF byl s dvěma letadly zadarmo asi o dva roky později než vyšel. Na počátku byla tuším pouze možnost zkusit časově omezené demo se SPADem XIII, celý sim byl placený. Lítatelných letadel bylo taky cca do šesti. Ale myslím si, že na ten současný model prodeje letadel ala ROF taky nakonec dojde. Úsměv

ano bylo nejdriv demo (na 14 dni?) a free verze z toho byla az nejakou dobu potom co prisel Jason. Takze minimalne rok po vydani i kdyz mam taky spis dojem ze az p tech 2 letech. A taky ocekavam, ze tak jak ted delaj vyprodejni akce pro letadla do RoF tak to bude i bo BoS vcetne toho, ze casem bude bud standardni edice nebo nejaka osekana free to download. Uz jsem to tady psal nekolikrat Jason vypada, ze vi co dela a zna cisla z RoF. A kdyz vi jakej model u RoF funguje tak proc by ho neimplementoval i do BoS? A RoF musi bejt vydelecny -> jinak by se do BoS nepoustel. Nehlede na to ze pre-order neni jen za tech 90 americkejch

Farky
Ale vždyť to nemusíte objednávat za 90 dolarů. Pre-order základní verze hry stojí velmi přívětivých 50 babek, tedy litr. Míň to stejně při vydání stát nebude. Fokáče a lavinu si pak můžete případně dokoupit, ono to beztak vyjde asi levněji než koupit Premium Edition.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,041,046 návštěv