Pepe hezký,ale podle mě hrou tak trochu přehnané....pušková ráže pár zásahama zapálí Mezka , na druhou stranu pár zásahů z kanónů Mezka do Spitu a ten vesele letí dál a kroutí,jako by se nic nestalo.Toliko vlastní zkušenosti ....Ale jinak pěkné video
Pepe hezký,ale podle mě hrou tak trochu přehnané....pušková ráže pár zásahama zapálí Mezka , na druhou stranu pár zásahů z kanónů Mezka do Spitu a ten vesele letí dál a kroutí,jako by se nic nestalo.Toliko vlastní zkušenosti ....Ale jinak pěkné video
To bude asi stálé téma. Jednak ty zásahy a nebo zapálení nejsou za tři dny. Jinak máme 8 kulometů-průrazné a zápalné náboje. Musíš střílet přesně - nastupuje rutina, kdy vyloučíš náhodnou střelbu a zásahy jsou přesnější Simulace je přeci jen něco jiného. Těch příležiostí je mnohem více než bylo v reálu. Už jsi četl že měl někdo 8-20 sestřelů každý den? Že Spit letí dál se může stát. Třeba jsi se netrefil a nebo ho to jen štrejchlo. Možná měl poruchu a nebo červené brýle. Ve výpise to najdeš. Nahraj si tu situaci, aby jsi viděl jak to vlatně bylo a ne jak by jsi si to přál. Podívej se na videa jak sestřelují Bf nebohé Spity a budeš mluvit jinak. To že po střelbě letí letadlo dále evidujeme spíše u Bf. Kolikrát vystřílím celý zásobník a nic. Ani benzín jsem mu nepustil. Naopak. Jedna rána do křídla Spita tě vyřadí atd, atd. Vím, chcete nejen aby z nás lítali hadry a kůže a plechy při zásahu, ale abychom se ještě k tomu usmažili. No, musíte se snažit. Ve videu hořím pro změnu já 2:50
PS: Jinak ty virtuální letce které jsem zabil nelituj. Třeba to byli špatní otcové, dlužili v kartách a neplatili stranické známky NSDAP. Mnoho úspěchů. Dík za pochvalu videa všem
No nediv se, mám Joy s vůlí asi centimetr na všechny strany a je hrozně starej jako mé boty na které jsem zvyklý a netlačí mě. Asi u něj ještě nějakou dobu zůstanu.
Proboha, jinak sem nedávej tvé sestřely, nebo tu hru předělají a máme utrum.
Fiksy, někdy zramuji i vlastního, na to já jsem kadet
Úplně slyším páju, jak řiká - "to befko je tak krásný... když hoří"
(nebo to říkal jinak ? ;)
Pepe pěkný, mně se to líbilo. A za ten mazut, co nechali německý čuňata na befku a ten pak čudil jak starý kamna, za ten ty nemůžeš ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Jo díky Hopere
K těm hořícím výškovkám. Po nárazu se zápalná látka v náboji de Wilde přeci vznítí, aspoň na nějakou dobu, potom to zhasne. Není to tak LOL jak se zdá Durdene.
Je to vidět i na některých guncamech z realu, že výškovka zahoří plamínkem po zahoření fosforu z projektilu útočícího stroje. Teď to ale dohledávat nebudu.
Takové máme zocelené lidi co to dokážou
PS: V tomto momentu o který ti jde jsem do něj nasypal mnoho zápalných střel. Téměř všechny zásobníky. To by bylo aby nezahořel Upravil/a Pepe dne 03-03-2015 04:09
Video sem dávám jako důkaz, že nelétám jen ve třech tis. feetech jak mě jeden zlý jazyk ohovára, ale byl jsem i v 16-18 tis. feetů a sám jak vidno. Ale řeknu vám,... je to výška.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.