January 21 2026 17:37:52
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 17

· Piloti on-line: 1
DatavCZ

· Registrovaní piloti: 2,759
· Nejnovější pilot: Kubas
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Videa z poletů
Powerty
Pěkná střelba!

Pepe
YouTube Video

beermajkl
PěknýMrknutí

Deschain
Moc pěkný

BP_Madvlk
Pepe hezký,ale podle mě hrou tak trochu přehnané....pušková ráže pár zásahama zapálí Mezka , na druhou stranu pár zásahů z kanónů Mezka do Spitu a ten vesele letí dál a kroutí,jako by se nic nestalo.Toliko vlastní zkušenosti ....Ale jinak pěkné video Úsměv

Lanc
Pekne video Pepe. Uz by som ta rad stretol nad Kanalom. Šklebící se Budem v kine..Vyděšený

http://squadron.achileus.cz/
Pepe
BP_Madvlk napsal:

Pepe hezký,ale podle mě hrou tak trochu přehnané....pušková ráže pár zásahama zapálí Mezka , na druhou stranu pár zásahů z kanónů Mezka do Spitu a ten vesele letí dál a kroutí,jako by se nic nestalo.Toliko vlastní zkušenosti ....Ale jinak pěkné video Úsměv

To bude asi stálé téma. Jednak ty zásahy a nebo zapálení nejsou za tři dny. Jinak máme 8 kulometů-průrazné a zápalné náboje. Musíš střílet přesně - nastupuje rutina, kdy vyloučíš náhodnou střelbu a zásahy jsou přesnější Simulace je přeci jen něco jiného. Těch příležiostí je mnohem více než bylo v reálu. Už jsi četl že měl někdo 8-20 sestřelů každý den? Že Spit letí dál se může stát. Třeba jsi se netrefil a nebo ho to jen štrejchlo. Možná měl poruchu a nebo červené brýle. Ve výpise to najdeš. Nahraj si tu situaci, aby jsi viděl jak to vlatně bylo a ne jak by jsi si to přál. Podívej se na videa jak sestřelují Bf nebohé Spity a budeš mluvit jinak. To že po střelbě letí letadlo dále evidujeme spíše u Bf. Kolikrát vystřílím celý zásobník a nic. Ani benzín jsem mu nepustil. Naopak. Jedna rána do křídla Spita tě vyřadí atd, atd. Vím, chcete nejen aby z nás lítali hadry a kůže a plechy při zásahu, ale abychom se ještě k tomu usmažili. No, musíte se snažit. Ve videu hořím pro změnu já 2:50
PS: Jinak ty virtuální letce které jsem zabil nelituj. Třeba to byli špatní otcové, dlužili v kartách a neplatili stranické známky NSDAP. Mnoho úspěchů. Dík za pochvalu videa všem Úsměv

BP_Madvlk
Šklebící se Je mi jasný,že to není za den....jen prostě ten pocit z krátké dávky a oheň...no....Ale nechme bejt.Hlavně že nás to pořád baví Úsměv

Fiks
Pěknej sestřih.Koukám žes párkrát osolil i vlastního.

pušková ráže pár zásahama zapálí Mezka

Podle toho jak dlouho drží spoušť,tak to má tak na tři čtyři dávky a je bez munice.Takže to pár zásahů není.

LangMaster
Pepe to je tunel smrti á la Cibule ? ten rozptyl je ohromující a koukam samé zápalné nebo většina že ano?
OctalCore AMD FX-8350
MSI 990FXA-GD80
32GB DDR3 Kingston HyperX 1866MHz
MSI N770-2GD5/OC
Samsung SSD 850 EVO 500GB

http://www.ok1slm.cz
Pepe
No nediv se, mám Joy s vůlí asi centimetr na všechny strany a je hrozně starej jako mé boty na které jsem zvyklý a netlačí mě. Asi u něj ještě nějakou dobu zůstanu.
Proboha, jinak sem nedávej tvé sestřely, nebo tu hru předělají a máme utrum.
Fiksy, někdy zramuji i vlastního, na to já jsem kadet Úsměv

Tyler Durden
Hořící výškovka s černým dýmem... LOL

Zadní křídlo.

Hoper
Úplně slyším páju, jak řiká - "to befko je tak krásný... když hoří"
(nebo to říkal jinak ? ;)

Pepe pěkný, mně se to líbilo. A za ten mazut, co nechali německý čuňata na befku a ten pak čudil jak starý kamna, za ten ty nemůžeš ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Pepe
Jo díky Hopere Úsměv
K těm hořícím výškovkám. Po nárazu se zápalná látka v náboji de Wilde přeci vznítí, aspoň na nějakou dobu, potom to zhasne. Není to tak LOL jak se zdá Durdene.

Joe Hallenbeck
Je to vidět i na některých guncamech z realu, že výškovka zahoří plamínkem po zahoření fosforu z projektilu útočícího stroje. Teď to ale dohledávat nebudu.
313_FlyBoy
RY-C

Tyler Durden
:-D Jasně, uplnej guncam

https://www.youtu...dded#t=225

Pepe
Takové máme zocelené lidi co to dokážou Úsměv
PS: V tomto momentu o který ti jde jsem do něj nasypal mnoho zápalných střel. Téměř všechny zásobníky. To by bylo aby nezahořel Vyděšený
Upravil/a Pepe dne 03-03-2015 04:09

beermajkl
Tyler Durden-Představíš nám svůj simulátor který si vytvořil?

Tyler Durden
Šklebící se Nakonec patříš věcem, které ti patřily.

Pepe
Video sem dávám jako důkaz, že nelétám jen ve třech tis. feetech jak mě jeden zlý jazyk ohovára, ale byl jsem i v 16-18 tis. feetů a sám jak vidno. Ale řeknu vám,... je to výška.Úsměv

YouTube Video

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

39,136,223 návštěv