Na strankach Gaijinu prebehla ankta, aku japonsku masinu by hraci scheli. S prehladom vyhralo Hayate a myslim ze po nom bol Jack. Teda Raiden. Ale namiesto tychto dvoch stihacicek sme na prekvapenie nasli dve dvojmotorove lietadla. U Japoncov v poslednom patchi samozrejme.
Aby som pravdu povedal, bez Hayate (Raidena a dalsich stihaciek z konca vojny) su Japonci proti Spojencom chudaci. Zero je skvely stroj , ale oproti napr. Corsairom, Mustangom, Lightingom (o F8F ani nehovorim) je nechutne pomale aj vo verzii A6M5. Takze tu mame iba N1K - a aj tomu uleti vlastne vsetko (na + - rovnakom leveli samozrejme), co ma na kridlach kokardy alebo biele hviezdy, navyse je docela neobratny.
...Ki.44 Shoki/Tojo by bol viac ako vitanym prirastkom. A nielen on, za Japs tam toho chyba opravdu hodne.
We would like to show your preliminary research trees for War Thunder ground forces!
Starting from October 12th 16:00 GMT (09:00 PDT) watch eNtaK's Twitch channel where he together with our dedicated players PhlyDaily and BaronVonGamez will announce German ground forces tree!
Bf-109G10 - zmenil som si pruh na trupe na klasicky cerveny. Reichsferteidigung nechava pozdravovat
...Fw-190D-12...
...Jak-1B...
...a muj milaaasek - Bf-109K-4...Pri prvom bojovom lete sa mi zadarilo - hned styri zostrely:
3 x Tempest + 1x Typhoon. Ako hovorim - je to muuuuj milaaaassssek 8-)
...momentka z divokeho fightu sam proti styrom - 1 Tempest predo mnou, Typhoon za mnou a dalsie dva Tempesty po stranach (mimo zaber)
...ti hosi boli vazne nasrani a chceli dostat moju najoblubenejsiu prdel v plamenoch na zem...
...
...
...
...ufff... hotovo, vraciam sa na zakladnu prakticky bez streliva...
Herdek kdo nosil tu žraločí tlamu na Jakovlevu? Je mi to strašně povědomý.
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast
Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞ Raging hard on WarThunder...
Samozrejme, TrackIr funguje perfektne. male upozornenie - mam TrI 4 a musel som stiahnut drivere na TrI 5, inak mi to nechcelo zobrat. Bolo to v zaciatkoch este ked bola uzavreta Beta, odvtedy neviem ci funguju aj drivere na TrI 4. Ja som uz zostal driveroch na TrI 5. A co sa tyka nastavenia - ja osobne som nenastavoval nic.
Tak jsem si to taky stáhl a mám dotaz začátečníka: jde na rozhlížení použít Trackir? A pokud ano, tak jak se to nastavuje? Dík za rady
V nějakym tutoriálu pro přiřazování OS a tlačítek na joysticku se to na konci zeptalo, esli chcu používat TRACKIR, dal jsem ano a ve hře nefungoval.
Zapl jsem to druhej den a už fungoval, aniž bych cokoli jiného měnil. Takže pomohla známá metoda "vystoupit, nastoupit"
Tak jsem si to taky stáhl a mám dotaz začátečníka: jde na rozhlížení použít Trackir? A pokud ano, tak jak se to nastavuje? Dík za rady
V nějakym tutoriálu pro přiřazování OS a tlačítek na joysticku se to na konci zeptalo, esli chcu používat TRACKIR, dal jsem ano a ve hře nefungoval.
Zapl jsem to druhej den a už fungoval, aniž bych cokoli jiného měnil. Takže pomohla známá metoda "vystoupit, nastoupit"
No bezva, ale kde se to konkrétně zapíná? Mě se nic nepodařilo najít, takže budu vděčný za každou konkrétní radu!! Dík!!
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.