November 22 2024 07:08:15
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Superpack C6, Ultrapack...a další...
SVK_Mechan
Funguje Vám na Spitech servru 6Dof?

SVK_Mechan
Mechan napsal:
Funguje Vám na Bob1940 by Lw1 servru 6Dof?

TozziFan
Jak vínoMrknutí

Tajpan
Bug fix-client patch problem:
viz hore:
ak by vam neslo aktivovat UP2.0 na UP2.0m , treba si skontrolovat cestu aktivacie do IL2.
mne ponuka standartne UP2.0m
C:\Program Files\Ubi Soft\IL-2 Sturmovik 1946
pritom UP2.0 je
C:\Program Files\Ubisoft\IL-2 Sturmovik 1946

Hoper
existuje nějaká utilitka na odinstalování těch - pííísk...
nebo úžasné řešení - nainstaluj šturma znovu :)))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

TozziFan
b je správně. Ke všemu ale nestačí jen odinstalace, muásíš odstranit komplet složku Ubisoft+vyčistit registryVyděšený

WT_Flan
Tak jsem do sbirky nakonec sosl i ten UP2...a uz z tech modu lezu po zdi...!!!

Jeden server chce toto , dalsi zase ono. Jeden mod zase nefunguje s druhym,treti s prvnim...

Clovek ma UP2,ale se napr. nepripoji na Spity. Tak najde nejaky Patch na UP2 a stejne to nejde. Protoze je treba mit novejsi nejaky Switcher...a kdyz to i s nim stejne nejde, tak se musi vyhrabat nejaky Restoration fajl a zase to cele vratit zpet a znovu nahodit ten Switcher...ze uz to pak asi funguje !

Tohle...tohle je uz ZKURVENEJ MODOVACI BORDEL !

606_hayes
flan nefunguje to ani s restoration file , ja som minule hodnu laboroval s tym preco to nejde ale po hodine som sa na to z vysoka vysral s prepacenim, je fakt bordel zkurveny bordel rpetoze sa kazdemu druhemu magorovi nepaci charakterisitka prave toho jeho vysnivaneho lietadielka tak si porobi na tuty real mod a takto to dopadne..., cele to akurat sturma pochova

http://606.klikej.org/news.php
WT_Flan
Mne se to nakonec povedlo...pak jsem zkusil hodit do instalu UP2 Tigerovo soundmod,pac psali ze by to melo jet a v tu chvili to bylo pochopitelne v tahu...Tiger SM jde jen offline, na online je treba to zase "zrestaurovat"...no proste nejde udelat si nejaky instal dle chuti a mne pritom jde jenom o to abych mel bajecne zvuky, nejake to eyecandy, ktere nikoho kolem nijak nekrka a misto toho je nutne mit hromady veci o ktery nestojim.

Anonymní uživatel
Hoper napsal:
pomohla "komplet nová" instalace - 409m + UP20 + clientpatch + MDS112 + WBoP_Switcher
s tím novým switcherem to už pak funfuje

Pozor na najnovsi patch "n" pre UP. Momentalne Vam jeho instalacia znemozni pripojit sa na server Spit vs 109. Je to potvrdene aj na ich fore, kde varuju pred instalaciou "n" patchu. Dovod je jednoduchy - WOP servery este nepresli na "n" verziu UP.

Mal som rovnake trable ako viacero ludi par stran dozadu (tj. nemoznost pripojit sa na Spitov). Trable odstranil vyssie citovany postup od Hopera.

Tak prave teraz robim znova novu instalaciu (po nainstalovani "n" patchu na fungujuci UP2.0m)... Šklebící se Akurat uz je tam telo patchov a sficerov a neviem coho ze ak spravim jedinu chybu v poradi instalacie zrejme to zase nepojde (staci ak nepouzijem clientpatch z fora JG1 a pouzijem nechtiac iny...).
Upravil/a Anonymní uživatel dne 21-02-2010 18:50

olda Olde maly
Tak ať dou už konečně, když to řeknu slušně: "do prdele"Cool

MIKA
hele takova otazecka...stalo se mi to pri ty specce a stava se mi to i na spitech... nejde me nacist ta Cannonova mapa...resp uz pri vyberu letadla, jsou letadala bily s nejakyma cernyma castma a kdyz se narodim, tak je nebe cerny a zeme bila a nejde odstartovat nic...proste se to seka...nevite cim to si muze byt??? Vyděšený

tramp
Tak ať dou už konečně, když to řeknu slušně: "do prdele"
Cool a proč proboha??? Vždyť přece stačí MODy nepoužívat...Vyděšený a každý bude mít svatý pokoj !Šklebící se

olda Olde maly
tramp napsal:
Tak ať dou už konečně, když to řeknu slušně: "do prdele"
Cool a proč proboha??? Vždyť přece stačí MODy nepoužívat...Vyděšený a každý bude mít svatý pokoj !Šklebící se

Samozřejmě trampe máš pravdu. Ale jestliže většina serverů jede na mody, tak v tomhle směru to vidím tak, jak jsem to napsal. A ty servery bez modů s jejich osazenstvem, jsou už jaksi mimo moje chápání reality Cool A offline už jaksi nelítám. Jen když si spíchnu nějakou pro mně zajímavou mapu. Ale jak se říká, každý ke svému Úsměv

MIKA
hele takova otazecka...stalo se mi to pri ty specce a stava se mi to i na spitech... nejde me nacist ta Cannonova mapa...resp uz pri vyberu letadla, jsou letadala bily s nejakyma cernyma castma a kdyz se narodim, tak je nebe cerny a zeme bila a nejde odstartovat nic...proste se to seka...nevite cim to si muze byt???

olda Olde maly
ZVP_MIKA napsal:
hele takova otazecka...stalo se mi to pri ty specce a stava se mi to i na spitech... nejde me nacist ta Cannonova mapa...resp uz pri vyberu letadla, jsou letadala bily s nejakyma cernyma castma a kdyz se narodim, tak je nebe cerny a zeme bila a nejde odstartovat nic...proste se to seka...nevite cim to si muze byt???

Která to je prosím Tě konkrétněji. Nemáš do ILa nainstalováno něco co tam nemá být? Já když tam prsknul češtinu, tak jsem měl letiště bílá a letadlo jsem si nemohl vybrat.

MIKA
hoj Oldo! nemam ani cestinu a i slozku MODS sem maznul...jinak vse funguje, jen tahle mapane a ne...fix

olda Olde maly
To vypadá, jako kdyby jsi v ní měl chybu. Třeba ji zkus stáhnout znova, nebo ať Ti ji někdo pošle a mrskni ji do ILa a zkus, jestli to půjde. Nějak mě toho víc nenapadá.

MIKA
tak me ji nekdo poslite prosim ... Úsměv dik

no ted me ale napada ze jsem si instaloval jeste jednoho sturma na tu specku a delalo to tosamy...!!!... Smutný
Upravil/a MIKA dne 22-02-2010 14:02

Topper-Czech
Tak to já si zase lámu hlavu s tímhletím:

Připojím se na servery XY s čistou verzí 4.09m a nemám problém. Nainstaluji UP2 a s volbou Stock 4.09m tam zajdu znova, ale pravidelně ztratím spojení. resp. to zjistím jen podle lagu ostatních a nabíhajícího grafu do červené. A nic, dokud se neodpojím. Smažu složku s UP a použiju zálohu hry. A opět bez problémů. Tak na tom by nebylo nic zajímavého. Ale. Dokud složku s instalací šturma + UP nesmažu, tak můžu používat i tu záložní kopii jak chci, a stejně ztratím spojení. Zprvu jsem to přičítal hrabání se v instalaci UP, ale zkoušel jsem UP i po několikáte plné instalaci a s opakovaným downloadem UP souborů, ale nepokročil jsem. Takže UP stále offline.

Trochu se v tom sám nevyznám Zamračený

http://www.e-airport.wz.cz
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,013,516 návštěv